BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

andreea, otilia, multam de complimente...dar cum am mai zis, eu una ma opresc la 2...imi ajung 2 nazdravani...lasam fetele care n-au sau care au doar unul sa mai faca...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

RUBIA, MATUSA, FELICITARI MAMICILOR!!! SA VA TRAIASCA DELFINASII SI SA FIE SANATOSI SI PAPACIOSI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mycya-vreau si eu amandine ...am cautat reteta pe net...dar cam mult de munca ..mai bine cumpar..

Carmen-sunteti pe drumul cel bun cu alaptatul..in curand o sa vina lapticul mai mult si o sa scapati de bibe ..cand ne mai pui poze?

Crissy-multumim de vesti ,doamne ajuta sa scapati mai repede de spital si sa plecati acasa cu delfinasa...pana la ce greutate o mai tin in spital?

ma duc sa fac un dus sa ma racoresc

Bamboletta 34+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 5+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Mycya-vreau si eu amandine ...am cautat reteta pe net...dar cam mult de munca ..mai bine cumpar..

AMR 5+ pana vine

clar....si eu cumparam daca aveam de unde.nu ma complicam deloc mai ales acum ca abia rezist sa stau in picioare .si plus ca pe caldura care e la voi cine mai sta sa mai faca la cuptor ceva

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici si mamici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mesaj de la Gabitza:

Sa dea DD sa fie bine,Paul e la reanimare din pacate are o glanda pe plamani care ii afecteaza respiratia si ceva probleme cu inimioara.Neonatologul spera sa se rezolve cat mai repede,nu se stie estimativ cat il vor tine acolo.Plang intr-una ca e numai vina mea,nu am mai rezistat la durerile travaliului si am cerut cezariana,iar el a fost fortat sa iasa.Sunt la capatul puterilor,insa poate cand il voi vedea voi fi mai optimista.
Pt.lista ora 5.20 dim,greutate 4250 ,Apgar 8,cm inca nu stiu...
Va saluta pe toate

AMR 5+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

acum fug sa ma pun la treaba. am program de si de facut un borsulet de fasole
nu pot sta locului ca am impresia ca e cu fundul in sus casa mea si de fapt is eu

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

la mamici si burtici!
Intru si eu repede sa va salut. ce de delfinasi s-au mai nascut in ultimele zile de cand nu am mai intrat eu...
Sa fie sanatosi si papciosi sa aduca numai bucurii parintilor. ptr mamici.
noi suntem bine, papam bine, ne mai luptam cu somnul ca de... cand trebuie sa papam vine si mos ene, dar pana acum e ok. Papam aprox la 3 ore... bine mai sunt si perioade cand suge, adoarme, dupa 5-10 min iar vrea tzitzi. Oricum e f cuminte fata de cum a fost surioara ei, sper sa-si tina obiceiul.
Vreu sa va rog sa modificati data nasterii in listuta, am nascut-o pe 13 iulie, iar numele este Ema Andreea, restul datelor sunt bune.
In rest ce sa va spun, era cat pe ce sa nu ajung la maternitate. Eu trebuia sa merg sa ma internez pe 14 iulie dim, aveam 40 sapt si 4 zile, dar pe 13 seara, cand eu eram la manichiura au inceputa contractiile cam la 20 min, era ora 19, am zis ca sunt de oboseala, mai avusesesm si ca daca ma intind in pat trec. Bineinteles ca m-am inselat, am plecat spre Bucuresti in jur de ora 21, cu contractii la 12 min, pe drum mi s-a rupt apa, am ajuns in 35 min, cu contractii la 3 min si dilatatie 9. Am nascut in 10 min, era sa uit si de celulele stem, noroc cu sotzul. Ce sa spun cat a mutat el masina eu deja nascusem. greu mi-am revenit dupa asa o experienta. Am luat si un tratament homeopat, poate de aia m-am dilatat asa repede, nu stiu.

Nastere usoara mamicilor care urmeaza sa nasca!

Mergi la inceput