BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Larisa, hai sa bem ceaiul de seara. Si eu tot asa uit de el, imi aduc aminte la servici unde nu am punga cu mine.
Sotul imi vine peste o saptamana, maine are un examen decisiv. Dupa ce vine ma gandeam sa iau si calciu lactic, nu are ce sa faca rau.
Cristina, ce de delfinasi pelvini. Se vede treaba ca le place sa iasa din apa, capul in sus . Cum a mers alaptatul fiind asa micut?
Ana., poate iti dau fetele sfaturi. Eu dupa cezariana nu am baut ceaiuri ca am dat direct in febra laptelui, nu am avut nevoie de stimulare.
Laurika, scoatem majoretele?
Mycya, nici nu stii ce chef de cofetarie mi-ai facut. Nici aici nu sunt si asa pofta am de foetaje si pricomigdale si prajituri insiropate, si si si....
Paula, cum mai esti? Daca iti gasesti de lucru va fi mai usoara asteptarea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Otilia eu foietaje gasesc aici, strudele cu de toate fructele, dar prajituri de alea ca la noi nu.nu sunt insiropate si bune ca alea de acasa acum sa vad ce mia iesitcrema a iesit chiar ca aia de la cofetarie ca a lins bolul de i-am dat luciudar sa vedem cu totul cum e

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aoleuuu
ma faceti sa mi curga balele

+12bis cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Hellloooo, imi raspunde cineva la intrebarea cu buricu, ca amu imi strang jucariile si plec

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Hellloooo, imi raspunde cineva la intrebarea cu buricu, ca amu imi strang jucariile si plec

da mai stai sa ne mai jukm putin
povesteau fetele ceva la capitolele anterioare de curatatul buricutelor dar am uitat

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:

da mai stai sa ne mai jukm putin
povesteau fetele ceva la capitolele anterioare de curatatul buricutelor dar am uitat

Bianca 37 + Andra Maria

Inseamna ca am ratat raspunsurile offff
Ma duc sa-mi fac orez cu spanac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:

Intrebare pentru mamici, cum ati ingrijit buricu nou nascutului, cum l-ati curatat, facut baita, bandajat, etc?????

stai dragaico, ca nu ai nascut inca

pe noi ne cheama "datoria"

spalat cu alcool alb 70 grade, dat cu baneocin pudra si atat

dupa ce cazut inca cateva zile aceeasi manevra

acum moi un betisor cu opritor in alcool si il mai curat acolo dupa baita...

te invata sigur in spital

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Larisa, hai sa bem ceaiul de seara. Si eu tot asa uit de el, imi aduc aminte la servici unde nu am punga cu mine.
Sotul imi vine peste o saptamana, maine are un examen decisiv. Dupa ce vine ma gandeam sa iau si calciu lactic, nu are ce sa faca rau.
Cristina, ce de delfinasi pelvini. Se vede treaba ca le place sa iasa din apa, capul in sus . Cum a mers alaptatul fiind asa micut?
Ana., poate iti dau fetele sfaturi. Eu dupa cezariana nu am baut ceaiuri ca am dat direct in febra laptelui, nu am avut nevoie de stimulare.
Mycya, nici nu stii ce chef de cofetarie mi-ai facut. Nici aici nu sunt si asa pofta am de foetaje si pricomigdale si prajituri insiropate, si si si....

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Hello!!

Revenit si eu!!!Tot cu dureri de spate mari.COntrol pe masa dureros, urmat de sangerare.concluzie: col inchis de 3 cm, bebe foarte jos, la iesire aproape.mi-a dat no spa si uscosin cate 2 pe zi.am intreebat : in conditiile date cat ma mai tine?raspuns: daca nu tine tratamentu dat, 2-3 zile fiindca e foarte jos.bebe misca intr-o veselie, contractii vad ca tot am, iar bebe se pare ca fiind foarte jos apasa peste tot.poate se naste leutz:)acum asteptam, ce sa facem.oricum, inapoi nu putem da iar bebe e asteptat cu mare drag.
Ce o fi facut Gabitza?

va pupic!!

Laura 38+ cu
AMR 11 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hello!!

Revenit si eu!!!Tot cu dureri de spate mari.COntrol pe masa dureros, urmat de sangerare.concluzie: col inchis de 3 cm, bebe foarte jos, la iesire aproape.mi-a dat no spa si uscosin cate 2 pe zi.am intreebat : in conditiile date cat ma mai tine?raspuns: daca nu tine tratamentu dat, 2-3 zile fiindca e foarte jos.bebe misca intr-o veselie, contractii vad ca tot am, iar bebe se pare ca fiind foarte jos apasa peste tot.poate se naste leutz:)acum asteptam, ce sa facem.oricum, inapoi nu putem da iar bebe e asteptat cu mare drag.
Ce o fi facut Gabitza?

va pupic!!

Laura 38+ cu
AMR 11 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

de ce uscosin si no-spa in saptamana 39?

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 4 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:

Intrebare pentru mamici, cum ati ingrijit buricu nou nascutului, cum l-ati curatat, facut baita, bandajat, etc?????

stai dragaico, ca nu ai nascut inca

pe noi ne cheama "datoria"

spalat cu alcool alb 70 grade, dat cu baneocin pudra si atat

dupa ce cazut inca cateva zile aceeasi manevra

acum moi un betisor cu opritor in alcool si il mai curat acolo dupa baita...

te invata sigur in spital

mami de brotacel Andrei Ioan

Eu aici am doar spirt adus din tara, baneocin nu am auzit
Vorba ta, cred ca o sa ne invete la spital.

Scuzati da am intrat in panica, sunt atatea de stiut iar eu cum am 2 nu o sa am prea mult timp de cercetari pe net. Toate informatiile adunate le scriu intr-un caietel si mai am adus din tara acum 4 ani cartoiu ala gros "Mama si copilu" de la Clinica Mayo si ce-am mai tras de la voi cartile ale in Pdf cu alaptatul

Mergi la inceput