BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nu e dupa cum vrem noi o sa vina tot cam pe cand ii va pofti ei inimiora!

chiar daca e cezariana...nu se stie niciodata socoteala din targ cu cea de acasa1

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna
Eu am depresii, nu ma mai pot opri din plans...

Paula, 39+ cu ,
AMR 6 zile

offf draga mea imi pare rau ca te simti asa ...si pe mine ma apucase ieri de oboseala...de nesomn, aveam senzatia ca nu reusesc sa ma odihnesc intre alaptatul lui Matei

hai capul sus sunt cu gandul la tine si iti tin pumnii...finalul merita orice sacrificiu!

Oana mamica lui Matei (08-07-2010)

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Anca este publicat intr-un MO de la sfarsitul lunii iunie reducerea de 15% a indemnizatiei

Carmen eu dupa ce mi-au desfundat canalele am bagat pompa ca sa scap de galme si am pus si gheata

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

poate se rezolva ceva in instanta pana ajungem noi la indemnizatie!

mama lor de afurisiti!

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

azi am depus actele pt alocatie si ne-au zis ca o sa primim incepand cu luna august...dar asapeste vreo 2 luni
si cand le-am zis sa ii vireze la ING au zis ca nu colaboreaza cu aceasta banca ...am lasat cererea cu contul de la ING si o sa vedem cand si daca fac viramentul sau vin la posta

zici ca suntem in tara lui papura voda

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

aveti idee ce ceaiuri sunt indicate pt dupa cezariana?
in afara de chimen si anason

mamica dragalasei Eva 16.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Oana, in prima saptamana si noi mancam des noaptea. Acum papam la 9 seara, uneori mai tarziu putin, iar urmatoarea masa e la 2, chair 3. E adevarat ca la 5-6 ne da trezirea, iar colicii la noi sunt foarte activi intre 6 si 10 dimineata.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

off ce astept si eu vremuri din astea
ai o fetita cuminte tare

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui cristina97

buna mamici si viitoare mamici
nu am mai intrat de cateva luni bune, am stat in pat de la 22 de saptamani (cu col deschis, mai ramasese jumatate de cm si am facut cerclaj) dar am reusit sa aduc pe lume pe baietelul meu Stefan Andrei, nascut la 36 de saptamani si 2 zile, in 29.06.2010 prin cezariana. am avut la nastere 2.5 kg, 47 de cm si apgar 9

va pup pe toate si va doresc tot binele din lume

Felicitari Cristina! Bun venit pe lume Stefan Andrei!

A fost cezariana de urgenta? Intreb si eu ca la ogreutate asa mica si un col ce vrea sa stea deschis nu inteleg rostul operatiei.

da, cezariana de urgenta, m-au apucat contractiile la 1 noaptea, bebe nu era intors si avea si cordonul in jurul gatului. mai mult, trebuia scos si cerclajul ca sa nu se rupa colul de la contractii. asa ca la 3 si jumatate ii facea tati poze deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Salutare!!

Eu acum am reusit sa dau de medic, tre sa merg la un mic control...cel putin asa mi-a zis,ori la el ori la spital direct.ce-i drept , durerea de spate nu ma lasa..o fi de la greutate..oricum, va anunt mai pe seara daca e cazul de vreo motata si pentru mine..larisa, sper sa nu te superi dar am luat nr tau de telefon.:)

Pupici multi!!

Laura 38+ cu
AMR 11 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

laurika, cum sa ma supar draga mea! Doamne ajuta sa fie vesti bune si sa vina bebe!

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 4 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu is mai relaxata decat par legat de nascut. Azi am citit destul de mult. Ma mut de pe un pat pe altul. Pai am nascut eu fata fix la DPN ce pretentii sa am acum de la baiat.
Oricum el vine cand vrea Bunul Dumnezeu nu cand vreau eu. mai nasol e ca si mie mi s-au umflat picioarele si nu prea pot sa dorm noaptea..ma tot foiesc. Cu ceaiul de zmeur nu ma impac deloc, ba uit sa il fac, ba uit sa il beau. Homeopatele le i-au insa constiincios.
Ale a plecat cu tati in parc asa ca ma duc sa mai citesc nitel ca nu stiu cand mai prind. Am abandonat cursurile de respiratie...nu's de mine.
Otilia, nu ma bag la carat nimic. In cel mai bun caz rup membranele si tot la un fel de inducere ajung. Astept ziua de maine ca mai am treaba ptr birou = stat mult pe scaun. Maine o sa si bucataresc. Las' ca vine el...doar n-o sa ramana in burtica mai nasol cu telefoanele care tot suna sa vada daca n-am nascut inca.

Larisa 39+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 4 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

am revenit!!!
papat ciese.. mere.. afine..nu stiu zau ce ma fac daca nu prea ii voie sa papi fructe dupa ce nasti..

tensiunea este ok.. 11/7..ne-am linistit..

35+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

am terminat si eu prajitura sta bine mersi la frigider si mie imi ploua in guraoare rezist eu o ora fara sa mananc??!!!am facut un dezastru in bucatariemai aveam putin si luam toate oalele din dulapt sa le folosescDuamni Duamni se vede ca e prima data cand fac

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput