BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare!!

Eu acum am reusit sa dau de medic, tre sa merg la un mic control...cel putin asa mi-a zis,ori la el ori la spital direct.ce-i drept , durerea de spate nu ma lasa..o fi de la greutate..oricum, va anunt mai pe seara daca e cazul de vreo motata si pentru mine..larisa, sper sa nu te superi dar am luat nr tau de telefon.:)

Pupici multi!!

Laura 38+ cu
AMR 11 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna
Eu am depresii, nu ma mai pot opri din plans...
Am fost dupa analize, nu am nimic la ficat, deci nu imi provoaca nasterea. Joi cand ma duc la monitorizare vreau sa vb cu dr, daca nu nasc pana luni, sa trecem la artileria grea, ca eu sunt terminata. Nu mai imi pot misca aproape deloc piciorul si mi-e f cald, mancarimile pe burta nu ma slabesc deloc. Dragaica tu ce ai folosit pt mancarimi, ca nu mai retin?

Paula, 39+ cu ,
AMR 6 zile

Hei, ia gata , capu sus ce atatea boceli
Pentru mancarimi am folosit de toate, crema mentolata, alcool mentolat, si crema cu zinc din aia cu care se dau bebei la fundulet cand sunt iritati plus picioarele invelite in prosoape ude reci.
Si eu am bocit aseara, am facut curat jos in dulapul cu acte si cand sa ma ridic aceeasi problema nu ma tineau genunchii, sotu era in garaj, m-am chinuit 5 minute, fara exagerare, sa ma ridic, m-am rostogolit pana la canapea ca sa am de ce ma sprijini, de neputinta m-a bufnit plansu si dai mama boceala, m-am racorit si gata

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Ufff, draga de tine... ce nasol e asa, si mie imi tremura genunchii cand ma ridic, dar asa sa nu ma pot ridica... ufff... n-am patit.
Hai capul sus, mai e putin. Evita sa mai faci ordine in locuri asa joase...odihneste-te...

Eu ma bag nitel in patut... pupik

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Intrebare pentru mamici, cum ati ingrijit buricu nou nascutului, cum l-ati curatat, facut baita, bandajat, etc?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Crissy, Eladea bine ca am rezolvat, asta conteaza...nicu eu nu iteleg preotii astia care te refuza pur si simplu

Crissy si mie mi-au facut clexane dupa cezariana …si eu stiu ca e tot anticoagulare

Carmen foloseste cu incredere pompa …eu asa mi-am desfundat canalele…m-am mai si muls cand mi-am simtit sanii tari. Eu noaptea ii mai dau completare cu laptic muls cand e prea adormit sa sunga suficient de mult.

Larissa daaa ochisori albastrii…sunt topita…asa sunt si ai sotului meu.
tu cumte simti? bebe Nectarie ce face?

Paula cum te mai simti? Sa stii ca ma gandesc la tine…

FELICITARI ARISSA!

Fetelor la ce interval alaptati noaptea…noi ne trezim la 2 ore…si suntem atat de obositi toti ca parca nu ne mai revenim

Rodyka felicitari pentru o luna…sa cresteti mari!

Racusor cum stati cu dormitul in patut? Matei adoarme cateodata la san si il pun la el in pat…noaptea insa nu imi iese figura cateodata….recunosc ca si pentru mine e mai comod sa il am langa mine daca ne trezim din 2 in 2 ore

Dragaica am vazut burtica

Eladea ce zici de o fetita? …ai niste copii minunati, sa-ti traiasca!

FELICITARI MATUSA!

Oana mamica lui Matei (08-07-2010)

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

[quote]citat din mesajul lui nela_didea

Orice ai cumpara sa fie pe albastru sau verde fistic
Doamne ce inseamna comunitatea asta virtuala, desi nu ne cunoastem personal am ajuns sa ne visam una pe alta
Cine mai stie poate vii in Canada, de cand cu nebunia asta din tara, am o gramada de cunostinte care au depus dosarele de emigrare, cred ca iarasi se pleaca in masa din tara .

Te-am vazut in vis exact asa cum te-am vazut in poze. Si parca ieri ai pus 2 pozici noi si le-am admirat, de aici si visul meu.
De plecat din tara nu plec cu siguranta, mama mea e batrana are 73 de ani si nu mai am decat o sora in tara care la randul ei are 2 copii si nu prea se poate ocupa de mama. Cealalta sora e stabilita in Germania de vreo 5 ani, iar sora cea mare mi-a murit anul trecut in noiembrie. Deci n-as putea sa plec sa las in urma amaraciune.

35 + cu o de
AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina97

buna mamici si viitoare mamici
nu am mai intrat de cateva luni bune, am stat in pat de la 22 de saptamani (cu col deschis, mai ramasese jumatate de cm si am facut cerclaj) dar am reusit sa aduc pe lume pe baietelul meu Stefan Andrei, nascut la 36 de saptamani si 2 zile, in 29.06.2010 prin cezariana. am avut la nastere 2.5 kg, 47 de cm si apgar 9

va pup pe toate si va doresc tot binele din lume

Felicitari Cristina! Bun venit pe lume Stefan Andrei!

A fost cezariana de urgenta? Intreb si eu ca la ogreutate asa mica si un col ce vrea sa stea deschis nu inteleg rostul operatiei.

Apropo, fetele cu copilasii in pelvina. Tocmai citeam aici ca nu se face manevra de intoarcere a copilului la mamele cu Rh- ca exista risc de izoimunizare. Habar nu aveam ca are manevra de-a face cu Rh-ul si nici nu inteleg legatura. Mie nu mi s-a zis nimic de acest risc. Bine ca am fata cuminte, tocmai o simt sughitand de zor jos de tot. Si mai devreme dadea bine cu capul in col.

Puiutz, ar fi super sa se fi intors. Parca Michelle a pus www.spinningbabies.com/baby-positions/belly-mapping" target="_blank">acest link care te poate ajuta sa iti dai seama de pozitia copilului. Astept sa confirmi intoarcerea
Racusor, de ce nu taxi ? Daca nu aveati masina cum il aduceati acasa de la spital. Nu e bine sa-l izolezi complet de mediul extern, ca intr-un glob de cristal. Eu cel mai bine zic sa mergeti toti 3 cu masina voastra la control. Daca intarzie doctorul ii poti da sa suga.
Cristina, eu o scot sigur in costum de bb. Un body, salopeta subtire si ceva grosut peste. Pentru ca din hotelul spitalului trebuie sa coboram intr-o parcare subterana sa iau masina inspre casa. Si acolo e frig si curent. Si mie mi-a placut mult de Natali in rochita si probabil la voi va fi cald si frumos, ar fi super in rochita.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Oana, in prima saptamana si noi mancam des noaptea. Acum papam la 9 seara, uneori mai tarziu putin, iar urmatoarea masa e la 2, chair 3. E adevarat ca la 5-6 ne da trezirea, iar colicii la noi sunt foarte activi intre 6 si 10 dimineata.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusoru' multumesc

Alina 38+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

fiecare cu piticul lui...sotul spune sa o mai tin 10 zile macar sa se nasac de ziua mea...are si el o problema cred ca nu vrea sa imi mai fac cadouri...sa mi-o arate pe bb-lina si sa spuna ca e cadou pe viata!

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

initial si noi am vrut sa vina Matei la 40+ fix de ziua lui tati...dar cand am fost in fata faptului implinit si am acceptat cezariana...a venit intrebarea mai asteptam 9 iulie...si am decis ca e mai bine sa aiba fiecare ziua lui de nastere asa ca barza a sosit in 8 iulie la ora 23:50 ...oricum a fost cel mai frumos cadou pentru tati

Oana mamica lui Matei (08-07-2010)

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Cat despre astea cu respiratiile, e super daca le stii, dar eu stiu de la una care a facut lamaze ca atunci, in momnetul nasterii uita sa respire, nu mai stia cum sa impinga si mai am un alt caz unde ea nu facuse nimic de genul asta pe timpul sarcinii si cand a ajuns acolo, doctorita ii spunea cum sa respire si sa impinga si a fost super din punctul asta de vedere.

Racusoru' da e musai sa fie interzise vinetele? N-am stiut ca-s asa nasoale...

mie chestia cu respiratia mi-a mers doar in turele cand eram pe masa la monitorizare... super bine. dar in salon cand m-au luat contractiile alea adevarate imi tineam respiratia, iar cand am nascut... nici nu mai stiu, ca nu-mi trecea deloc asa ceva prin cap

eu vinete mananc linistita, cu ceapa si mustar (eventual si maioneza), in schimb a trebuit sa elimin piersicile, spre marea mea tristete... sa vedem daca macar in compot ii plac Isabelei...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput