BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Cristina97 FELICITARI !!! sa iti traiasca puiutul,sa fie sanatos si cumintel

Cristina eu caut inca o rochitica ca sa o scot din spital o sa depinda oricum si de vremea de atunci.

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iioanaalex spune:

amr-ul ?va rog nu stiu ce e sunt la prima sarcina...

Mergi la inceput

Racusor eu nu stiu incadar eu cred ca ar trebui sa il lasi cu mamica ta, gandeste-te ca si ea va crescut pe voi si va sti ce sa faca,chiar daca ii va baga biberonul in gurita atunci cand va plange nu va face asta zilnic si se va intampla numai cat vei fi tu plecata.cu durerile de burtica poate nu il vor apuca atunci ori poate il va putea calma si ea in momentul ala.oricum va fi putin mai incordata cand va fi singura cu el si nu va sta cu teama ca ii vei atrage tu atentia daca va face ceva ce tie nu iti placeasi eu zic ca se va descurca.
in felul asta vei vedea si cum e sa il lasi pe bebe cu ea ca poate de ziua ta ori altadata vei avea nevoie de o iesire numai cu sotul, sa va mai destindeti si voi si numai asa vei sti daca vei putea sa iesi mai linistita si sa profiti de acel moment.va pe amandoi

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iioanaalex

amr-ul ?va rog nu stiu ce e sunt la prima sarcina...

AMR-ul Au Mai Ramas nr de zile sau saptamani pana la nastere.

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Puyutz poate ai noroc si se intoarce bebetinem pumnii sa primesti vestea buna sambata la eco.pofta mare

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

Anca este publicat intr-un MO de la sfarsitul lunii iunie reducerea de 15% a indemnizatiei

Carmen eu dupa ce mi-au desfundat canalele am bagat pompa ca sa scap de galme si am pus si gheata

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

poate se rezolva ceva in instanta pana ajungem noi la indemnizatie!

mama lor de afurisiti!

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna
Eu am depresii, nu ma mai pot opri din plans...
Am fost dupa analize, nu am nimic la ficat, deci nu imi provoaca nasterea. Joi cand ma duc la monitorizare vreau sa vb cu dr, daca nu nasc pana luni, sa trecem la artileria grea, ca eu sunt terminata. Nu mai imi pot misca aproape deloc piciorul si mi-e f cald, mancarimile pe burta nu ma slabesc deloc. Dragaica tu ce ai folosit pt mancarimi, ca nu mai retin?

Paula, 39+ cu ,
AMR 6 zile

Hei, ia gata , capu sus ce atatea boceli
Pentru mancarimi am folosit de toate, crema mentolata, alcool mentolat, si crema cu zinc din aia cu care se dau bebei la fundulet cand sunt iritati plus picioarele invelite in prosoape ude reci.
Si eu am bocit aseara, am facut curat jos in dulapul cu acte si cand sa ma ridic aceeasi problema nu ma tineau genunchii, sotu era in garaj, m-am chinuit 5 minute, fara exagerare, sa ma ridic, m-am rostogolit pana la canapea ca sa am de ce ma sprijini, de neputinta m-a bufnit plansu si dai mama boceala, m-am racorit si gata

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Cristina97 FELICITARI !!! sa iti traiasca puiutul,sa fie sanatos si cumintel

Cristina eu caut inca o rochitica ca sa o scot din spital o sa depinda oricum si de vremea de atunci.

Bianca 37 + Andra Maria

Si eu ma gandeam tot la o rochita, asa cum am vazut si in poze la Cris2010. Sper sa gasesc. In seara asta trag o fuga cu sotul sa ma mai uit, si poate gasesc ceva.. Eu am primit hainute de la nanuta pt scos din spital, numai ca sunt cam marisoare si as cauta ceva mai micut..

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea
[
Dragaica te-am visat aseara c-ai nascut si eram si eu pe acolo cu tine (nu stiu cum) si ma tot framantam oare ce cadou sa cumpar eu pentru ratoii tai ca parca trebuia sa te vizitez. Vroiam sa cumpar ceva body-uri dar stiam ca ai multe ca ai primit de la prietenele tale. Dupaia nu mai retin ce-am visat.

35 + cu o de
AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Orice ai cumpara sa fie pe albastru sau verde fistic
Doamne ce inseamna comunitatea asta virtuala, desi nu ne cunoastem personal am ajuns sa ne visam una pe alta
Cine mai stie poate vii in Canada, de cand cu nebunia asta din tara, am o gramada de cunostinte care au depus dosarele de emigrare, cred ca iarasi se pleaca in masa din tara .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

mai fetelor nu maiziceti de plans ca eu numai cand va aud ma apuca bocitul, si eu mai ridic greu si sunt vai curu meu si la propriu si la figurat!

oricum nici gyni nu prea o mai scoate la capat cu contractiile...si perfuzii nu vreau sa aud!

ficatul e praf iau tratam de la 6s, deci....cred ca mai mult de 10-14 zile e tot ce mai pot da!

Vlad a spus sa facem un calendar pt cand se naste bb-lina lui sa taie cate o zi ca sa stie cat mai trebuie sa o astepte!

a fost scump foc cat de serios vorbea el!

Mama zice ca si in somn il intreaba cand se naste bb o data!

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput