BV BTZ, Rubia, arissa! iulie-august 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

mycya...vreau si eu reteta..!!!!

35+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

mycya...vreau si eu reteta..!!!!

35+ cu o minune de
poze

enik eu am luat-o de pe internet...pe google am cautat si de acolo mi-am ales in functie de cate am vrut sa fac.sa stii ca toate sunt la fel si buneetocmai am papat si a iesit la fel ca la cofetarie

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

am fost si noi la eco toate sunt bune placenta e ok lichidul e ok colul scurtat 2.3 cm bb aproape 3000g de saptamna viitoare intrerup tratamentul pt ca e mai bine pt operatia de cezariana!

de acum sa vad ce zice si medicul cu care voi naste dar eu fizic nu mai rezist la tratament!

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

aha..ok..o sa intru si eu sa vad cum se fac..nu am facut niciodata am andine..sunt greui de facut??

35+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

anca..ma bucur mult ca sunteti ok.. te ajuta DD sa ajungi cu bine la final..

35+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

aha..ok..o sa intru si eu sa vad cum se fac..nu am facut niciodata am andine..sunt greui de facut??

35+ cu o minune de
poze

greu nu chiar m-am mirat si eu ca nu e cine stie ce complicat.doar ca dureaza multisor. oricum daca eu aveam cofetarie aici nu ma complicam deloc

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mycya, Otilia

Otilia, am incercat sa determin in ce pozitie e bebitza, dar nu prea ma descurc... am placenta pe peretele anterior si e mai greu sa-mi dau seama ce parte a corpului e si pe unde

totusi ceva e schimbat... nu stiu daca e chiar cu capsorul in jos, dar sigur nu il mai are sus, in stomacul meu.

cred ca o sa ma lamuresc sambata la ecografie.

Mycya, mi-ai facut o pofta cu amandinele
o sa caut si eu reteta pe internet si daca nu e complicat o sa incerc si eu, daca e mai greu... o astept pe mama sa vina
peste vreo 2 saptamani o sa vina la noi, sa ne fie de ajutor.

nu mai stie nimeni noutati despre BTZ?

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

mai bine o astepti pe mama taca tre sa stai mult in picioare si asta e cel mai greu.ce bine ca vine la tine sa te ajute,chiar conteza mult ajutorul parintilor in perioadele astea.

Anca ce bine ca bebelina ta e bine,si e si marisoara

abia astept sa ma duc si eu vineri la eco sa vad cat a crescut intr-o saptamana.

Bianca 37 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Hellloooo, imi raspunde cineva la intrebarea cu buricu, ca amu imi strang jucariile si plec

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Buricul eu l-am tratat cu indiferenta . Nu am pus nimic in afara de apa. Si i-am dat si baita inainte de a cadea buricul. In spital ne-a aratat cum sa le facem baita in a 2 zi. Buricul l-au spalat inconjur si apoi l-au uscat bine. Atata tot. A cazut frumos dupa o saptamana cand ii faceam baie. L-am pastrat de survenir.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si39+ AMR 7 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Nici eu la al doilea buric(la al doilea bb) nu am facut nimic .A cazut singur .Nu stiu daca se mai poarta faza cu dezinfectatul ,oricum o sa-ti spuna asistentele ce trebuie facut.
Felicitari celor care au nascut si mult noroc celor care urmeaza sa nasca.Multa sanatate si bebei frumosi ,papaciosi(cum se poarta pe aici)si tot ce va dorti pentru bb vostri.
Si gata va las ca eu azi ma duc la spital si daca nu mai dau nici un semn de viata inseamna ca nasc pe data programata si ....cam atit.

A! Am vazut poze cu bebei superbi ,sa va traiasca .
Vroiam sa va intreb daca la caldurile astea e nevoie de atita imbracaminte.Eu ma gindeam la ceva mai lejer.Nu manusi ,nu caciulite sau salopete cu picior.Eu pe ceilalti doi i-am nascut in anotimpuri mai reci ,nu stiu cum sa o imbrac pe bbelina la caldurile de afara .A! Daca folosesc aerul conditionat se schimba povestea ,mai pun o bluzita .Astept pareri.Sper sa nu fiu ignorata si de data asta .
37+

Mergi la inceput