Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nu am mai intrat de cateva zile , nu din lipsa de timp ci din lipsa de chef ... ma lovise asa o stare, acum am depasit-o .
Mi-a dormit pitica de la 10:30 la 6 dimineata , oricum isi marise intervalul de somn de vreo saptamana( de la 10 seara la 4 dimineata ). Acum sunt curioasa daca azi noapte a fost doar o intamplare sau se va repeta .
In rest e cumintica, nu mai sta chiar asa de mult in brate, mai sta si in patutul ei si le povesteste prietenilor sai pana se plictiseste, dupa care o striga pe mama .

Nana si micuta sper ca sunt ok , o pentru amandoua.

Ioana , cu intarziere .

As vrea si eu noua parola, inca nu stiu ce s-a intamplat, sper sa pot recupera din urma .

Va doresc un weekend minunat .

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

CU FOARTE MARE INTARZIERE SI CU MII DE SCUZE :

Ilincutelor

Corina

Eu ii dau ceai Sofiei, bea cam 150 de ml intr-o zi ; chiar ii place, a ajuns sa il ceara .
Si se pare ca am ajuns cu cititul doar pana la pagina 5 . Fug la micuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Veronicach: am intrebat la laborator, din pacate nu au in Cluj.Poate daca mai suni la cateva, gasesti unul care sa poate face analiza din deget.Micutul meu e anemic, eu am avut in sarcina hemoglobina 11.8 si limita inferioara e 12, insa dr. nu a considerat ca e cazul sa fie tratata si uite asa piticul e anemic acum.Cel putin asta e explicatia ce am primit-o.S-ar putea, zic, nu stiu, ca si tu sa fii usor anemica si atunci nici laptele tau nu are destul fier(mie asa mi-au spus in legatura cu calciul, ca eu acolo am lipsuri).

Ioana: cu intarziere iti urez si eu La multi ani si multa sanatate

Am primit pe mail un articol, poate pe careva intereseaza, eu zic ca e bine de stiut:

http://www.antena3.ro/externe/un-roman-a-descoperit-medicamentul-care-vindeca-bolile-de-inima-si-cancerul_55003.html

Weekend placut va doresc tutror

Mamica de Razvan (24.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

CU FOARTE MARE INTARZIERE SI CU MII DE SCUZE :

Ilincutelor

Corina

Eu ii dau ceai Sofiei, bea cam 150 de ml intr-o zi ; chiar ii place, a ajuns sa il ceara .
Si se pare ca am ajuns cu cititul doar pana la pagina 5 . Fug la micuta.

Ce ceai ii dai?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

artu ms mult de parola.
R-ocsy ms mult de urari pt Ilincuta.
Sabina wow, aproape 4 luni, chiar ca nu stim cand a trecut... Doamne ajuta sa fie bine in continuare toti bblusii!

Zilele care au trecut mi-am tot simtit sanii goi, dar uite ca fata probabil trage ceva- desi mi se pare ca nici nu prea a supt...in fine. Sper sa depasim ca nu vreau sa-i bag completare. E suficient de grasuna asa ca rezist. Citisem undeva ca la 3 l se regleaza lactatia. probabil d-aia nu ma mai dor...eu stiu??
WE linistit fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Hello si de la noi1
Vreau si eu parola pe PM!
Artu- de muzica clasica pt bebei nici sa nu auda. Daca sta in brate si-l plimb sau il adorm in brate e ok, cand il las jos e jale.
Vad ca ne place sa fim mangaiati pe crestet cand suntem maraiti.
Zgomotele, ritmurile alerte gen latino, house, disco il tin concentrat si preocupat de parca ar descoperi ceva deosebit, ritmurile lente sunt ca inexistente.

Mamica lui Mihai Rares

scz ca intervin: incearca sa ii cinti tu, il adormi in brate si pt a-i mentine somnicul de care el are mare nevoie te intinzi cu el pe burta ta. eu asa procedez cind mateo e super agitat si nu poate dormi si mai si miriie din cauza asta.
daca si pe burtica e tot agitat, la miriiala sau intindere a lui, tu te legeni putin - si il intinzi cu somnul citeva ore asa, i-l intretii practic. scriu asa nasol pt k si strumful meu are somn iepuresc si-l deranjeaza tastele...:)

artu, vrei te rog sa repeti la ce dimensiuni e wrap-ul tau? al alinei am retinut 50cm/5 m, asa e?

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata

artu ms mult de parola.
R-ocsy ms mult de urari pt Ilincuta.
Sabina wow, aproape 4 luni, chiar ca nu stim cand a trecut... Doamne ajuta sa fie bine in continuare toti bblusii!

Zilele care au trecut mi-am tot simtit sanii goi, dar uite ca fata probabil trage ceva- desi mi se pare ca nici nu prea a supt...in fine. Sper sa depasim ca nu vreau sa-i bag completare. E suficient de grasuna asa ca rezist. Citisem undeva ca la 3 l se regleaza lactatia. probabil d-aia nu ma mai dor...eu stiu??
WE linistit fetele!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Laura, si eu am zile si zile, adik zile cu sini molcuti, cind tzitzileste incontinuu si nopti cu sinii plini si lapte care "da in foc" - si chiar voiam sa deschid subiectul si eu si sa va intreb: sa fie cu ceva mai putin bun laptele care "sta" cca 8 ore in sin (pe timpul noptii s-a redus nr de supturi insa lapte se produce pt a satisface cererea, deci nu ar tb sa fie "rau", nu?)
Nici la mine nu mai dor asa, desi nu am decit 2 luni de cind alaptez - si inca am ragade.

si o intrebare: stiu ca s-a discutat despre glicerina cu nistatin pt ciuperca de pe limbuta. Am observat ca inevitabilul s-a produs si in "curtea" noastra, asa ca aseara mi-am traumatizat puiul: am badijonat aratatorul cu fasa, am inmuiat-o in glicerina boraxata, ca nu am gasit cu nistatin si am trecut la treaba. Initial a deschis gurita larga saracul, el fiind asa de receptiv la supt insa cind si-a dat seama ce capcana i-am intins a inceput sa tipe de ma ustura pe mine sufletul! Nu am reusit nici sa ii frec limbuta peste tot, dovada ca e inca alba, l-am si chinuit... nu stiu cum sa ii vin de hac ciupercutei. VOI CUM FACETI? ATI SCAPAT, DACA ATI INCERCAT?
Fetele care alapteaza exclusiv - aveti problema aceasta? Eu am citit ca se face de la latexul din suzeta/biberon. Noi avem un motiv in plus sa ne chinuie: protectiile pt mamelon sunt din cauciuc "natural" de la Chicco...
AM mai citit undeva ca se scapa de minunea asta de pe limbuta cu apa bicarbonatata, insa nu am gasit si concentratia... si cred ca bicarbonatul ii vine de hac acestei candidoze... insa nu sunt ei prea mici pt asa produse de sinteza? Si ma intreb: bunicii cum isi cresteau copiii asa de simplu Oare ei faceau porcarii pe limbuta?

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna fetele
apropo de kk moale la fel are si bianca scaunele,si eu mananc detoate

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Madamar eu am inteles ca limbuta poate fi alba din 2 cauze1. datorita lapticului, in cazul bb alaptati si datorita unei micoze
limbuta afectata de micoza are albeata ca un fel de scoarta(poate gresesc dar asa mi s-a relatat). Matei are si el un pic de albeata pe limba si ii mai dau cu glicerina boraxata fara nistatin(caci nu consider ca are nevoie de antimocotic) insa nu face nazuri. Pata nu dispare caci e vorba de lapticul ce ramane pe limbuta dupa alaptari
legat de cachi moale ce iese din pampers avem si din acesta...dar cum e alaptat exclusiv nu vad cum ar putea sa faca cachi mai solid.Matei are inca pana la 3 scaune pe zi

anca16 iti multumesc frumos ca ai intrebat, cautasem si eu pe net si am gasit o firma dar era radiata.
eu am luat polivitamine si fier in sarcina si acum iau polivitamine si o sa incerc sa introduc si fier. pe Mateiut il las in pace momentan nici mie nici taticului-sau nu ne pare sa fie palid si pofta de mancare are din plin
r-ocsy ma bucur sa aud ca s-a mai linistit bebelina scumpa
realaura si sanii mei sunt cateodata moi dar Matei gaseste laptic in eii. Asta nu inseamna ca eu nu imi fac griji, desi probabil nu ar trebui, si in respectivele zile imi fac ceai pt stimularea lactatiei
in final vreau sa va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine, cu sfaturi, in aceasta perioada

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Buna dragelor,

Artu sau una din fetele care aveti noua parola: va rog sa mi-o dati si mie

Mary, eu alaptez exclusiv si cu toate astea pitica a facut alb pe limbuta. Mi-a dat dr-ita reteta de glicerina NEUTRA - nu boraxata, cica e prea mica pt boraxata - cu nistatin si vitamina A, si a trebuit sa mi-o prepare intr-o farmacie Dona, ca nu se gaseste de-a gata. Initial luasem si eu din aia boraxata, i-am dat de cateva ori dar nu zilnic, si nu i-a trecut. Acum vreau sa ma tin pe bune si sa-i dau in fiecare zi, sa vedem ce rezultate avem. A, si mi-a recomandat intr-adevar si apa bicarbonatata din aia, dar n-am cumparat... inca.
Nu e placut pt ei sa le bagi aia pe gat, dar nu cred ca ii traumatizeaza chiar asa, pt ca e dulce

Sabina, ce bine ca ne mai scrii, te asteptam sa mai intri!

July Morning, bine ai revenit, chiar ma intrebam ce-i cu tine

Rocsy wow, de la 10 la 6!!! Abia astept si eu momentul!

Aseara am lasat si eu pt prima data pitica cu sotul, dupa ce i-am dat papa si am bagat-o la culcare pe la 10.30, si am fugit la o petrecere de burlacite . N-am stat decat pana la 1.00, dar tare bine mi-a prins iesirea, de cand nu mai scosesem si eu capul in lume! Mai greu cu somnul, ca eu de obicei ma culc la juma de ora dupa ea, chit ca nu mi-e somn chiar atunci, dar las' ca incerc sa recuperez acum.

A, ieri am pus-o pt prima data sa doarma pe burtik, ziua, si tare bine a mai dormit, sa vedem si azi daca repeta figura. Noaptea mi-e cam teama sa o las, ca nu pot s-o supraveghez chiar asa, desi ea isi intoarce capul de la 2 saptamani cand sta la noi pe piept...

fetele, weekend frumos!

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput