Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

CU FOARTE MARE INTARZIERE SI CU MII DE SCUZE :

Ilincutelor

Corina

Eu ii dau ceai Sofiei, bea cam 150 de ml intr-o zi ; chiar ii place, a ajuns sa il ceara .
Si se pare ca am ajuns cu cititul doar pana la pagina 5 . Fug la micuta.

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Ce ceai ii dai?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Baby calm , e fara zafar sau indulcitori ; sunt pliculete obisnuite peste care se toarna apa fierbinte . L-am gustat, e placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele

cu mare intarziere si cu scuzele de rigoare zic si eu la multi ani pt sarbatoritele noastre sa va traiasca minuniile,sa fie sanatosi si sa va bucurati de familiile frumoase pe care le aveti
Madamar eu am glicerina cu stamicin dar nu m avt niciodata probleme, incearca si cu asta

noi suntem bine, papam, radem cu gura pana la ureki si dam din manute si picioruse parca ne luam zborulsi gangurim cu mamii cot la cot

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

legat de progrese ale strumfului
de aproape o saptamana exerseaza intorsul pe partea stanga(pe dreapta nu l-am vazut) problema e ca mai ajunge si pe burta, cu o mana sub el si chiar nu stiu cum se descurca in situatia asta
pana acum l-a intors mamii dar imi e teama pt momentul cand o sa-l mut in patutul lui noaptea
stiu ca micutii vostrii isi intorc capul cand sunt pe burta dar Matei refuza...el isi tine nasulin jos si suge patura

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nu am scapat complet de colici, mai avem cate un episod pe zi la interval de cateva zile ... de exemplu astazi avem , dar ne-am linistit in final si acum dormim.

Mergi la inceput

rocsy tu cand o strigi pe printesa intoarce capul? ca a mea cand vb cu ea fatza in fatza se uita fff atenta si deskide okii si mai mari si radeeee si park ncearca si ea sa vb cu mine, imi urmareste buzele...
si findca a ta e mai maricica pot sa te intreb daca isi tine caputul singurica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Dragi fete care ati avut botez recent sau va pricepeti: ce anume cumpara nasii si ce anume parintii?
Multumesc

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Madamar eu am inteles ca limbuta poate fi alba din 2 cauze1. datorita lapticului, in cazul bb alaptati si datorita unei micoze
limbuta afectata de micoza are albeata ca un fel de scoarta(poate gresesc dar asa mi s-a relatat). Matei are si el un pic de albeata pe limba si ii mai dau cu glicerina boraxata fara nistatin(caci nu consider ca are nevoie de antimocotic) insa nu face nazuri. Pata nu dispare caci e vorba de lapticul ce ramane pe limbuta dupa alaptari
legat de cachi moale ce iese din pampers avem si din acesta...dar cum e alaptat exclusiv nu vad cum ar putea sa faca cachi mai solid.Matei are inca pana la 3 scaune pe zi

anca16 iti multumesc frumos ca ai intrebat, cautasem si eu pe net si am gasit o firma dar era radiata.
eu am luat polivitamine si fier in sarcina si acum iau polivitamine si o sa incerc sa introduc si fier. pe Mateiut il las in pace momentan nici mie nici taticului-sau nu ne pare sa fie palid si pofta de mancare are din plin
r-ocsy ma bucur sa aud ca s-a mai linistit bebelina scumpa
realaura si sanii mei sunt cateodata moi dar Matei gaseste laptic in eii. Asta nu inseamna ca eu nu imi fac griji, desi probabil nu ar trebui, si in respectivele zile imi fac ceai pt stimularea lactatiei
in final vreau sa va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine, cu sfaturi, in aceasta perioada

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Sa inteleg ca eu mi-am chinuit micutul degeaba?! Nu e scortoasa limbuta, e doar alba. Si nu e toata, ci numai spre baza, adik virful limbutei este curat...
Iar cu kikiciul - la noi sunt zile si zile: are uneori 5 scaune, alte zile cind nu iese decit o data. Are chiar momente cu scaune repetate, 2-3 odata: sau sa le numar "iesiri" ale aceluiasi scaun:)? Mai face si pirturi cu stropi, dupa care evident ca schimbam pampersul, sa nu se irite... sau scaun cu jet, la 1 m distanta, de trebuie schimbat si covorul odata cu pampersul, ca se produce la schimbat! Insa toate le consider normale cita vreme a luat in greutate la modul ideal: 6000, de la 3500 (3370 la intoarcerea acasa) la numai 2 luni. Are 3 ore de cind doarme micutul meu acum, de am reusit sa ajung "la zi". Cu 2 seri in urma a dormit de la 11 la 4.30. Aseara a dormit de la 11 la 6.30. Sa o tinem tot asa! Cind o sa invat sa adorm si eu odata cu el, sa ma pot bucura de atitea ore de somn legat? Aseara am adormit la 2... cu o seara inainte la 2... si treziri repetate... Sau asta e viata de mama?

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

crissy eu am botezat anul trecut si am cumparat cruciulite hainutele pampersi ca l am imbracat de la piele, fasa , panza in care iti pune preotul copilul, o sticluta in care am pus ulei si l a sfintit preotul, am platit biserica, lumanarea(normal)
si alt rand de haine pt mir
parintii trebuie sa faca un cadou nasilor , cel putin asa a fost la noi, si a fost un botez frumos si modern nu dupa toate babismele

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Dragi fete care ati avut botez recent sau va pricepeti: ce anume cumpara nasii si ce anume parintii?
Multumesc

Mergi la inceput

fetele ce acte trebuiesc pt depunerea dosarului de indemnizatie?
eu pe 8 aug termin postnatalul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Buna dragelor,

Artu sau una din fetele care aveti noua parola: va rog sa mi-o dati si mie

Mary, eu alaptez exclusiv si cu toate astea pitica a facut alb pe limbuta. Mi-a dat dr-ita reteta de glicerina NEUTRA - nu boraxata, cica e prea mica pt boraxata - cu nistatin si vitamina A, si a trebuit sa mi-o prepare intr-o farmacie Dona, ca nu se gaseste de-a gata. Initial luasem si eu din aia boraxata, i-am dat de cateva ori dar nu zilnic, si nu i-a trecut. Acum vreau sa ma tin pe bune si sa-i dau in fiecare zi, sa vedem ce rezultate avem. A, si mi-a recomandat intr-adevar si apa bicarbonatata din aia, dar n-am cumparat... inca.
Nu e placut pt ei sa le bagi aia pe gat, dar nu cred ca ii traumatizeaza chiar asa, pt ca e dulce

Sabina, ce bine ca ne mai scrii, te asteptam sa mai intri!

July Morning, bine ai revenit, chiar ma intrebam ce-i cu tine

Rocsy wow, de la 10 la 6!!! Abia astept si eu momentul!

Aseara am lasat si eu pt prima data pitica cu sotul, dupa ce i-am dat papa si am bagat-o la culcare pe la 10.30, si am fugit la o petrecere de burlacite . N-am stat decat pana la 1.00, dar tare bine mi-a prins iesirea, de cand nu mai scosesem si eu capul in lume! Mai greu cu somnul, ca eu de obicei ma culc la juma de ora dupa ea, chit ca nu mi-e somn chiar atunci, dar las' ca incerc sa recuperez acum.

A, ieri am pus-o pt prima data sa doarma pe burtik, ziua, si tare bine a mai dormit, sa vedem si azi daca repeta figura. Noaptea mi-e cam teama sa o las, ca nu pot s-o supraveghez chiar asa, desi ea isi intoarce capul de la 2 saptamani cand sta la noi pe piept...

fetele, weekend frumos!

Sa-ti fie de bine party-ul!!!
LA noi trauma a survenit pt ca am incercat sa ii frec limbuta si ce-a mai plinsss!!! Nu mai spun ca imi venea si mie sa pling... iar bunica ii facea galerie cu lacrimi in ochi - de merita bataie!!! I-a luat juma' de ora, poate mai bine sa se linisteasa. Tacea si apoi isi amintea si incepea iar, parca ma certa. NU mai spun ca nici sin nu ii trebuia...
Tu ii dai numai cit sa "guste"? sau tot aceleasi manevre? AUzeam ca tb curatat pina ramine curata limbutica - saracii!!!

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput