Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Artu ce bine ca te-ai gandit sa schimbi parola de la poze. Nu pot sa cred ce psihopati umbla pe net. Bine le face in nu stiu ce tara, Polonia parca, unde sunt castrati pedofilii.

Vreau si eu parola noua. Va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

buna ftelor
astazi a fost mai bn,bianca a mancat si a dormit ia ajuns si tztzi
asteptam sa se racoreasca si sa plcam la plimbare
vrem si noi parola

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Ioana te rog vreau si eu PM cu parola

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

cu intarziere :

La multi, multi ani fericiti !!!! draga Ioana,
sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi...

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Va rog, pot primi si eu parola ?

Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hello

sunt pe fuga

pt ca ma ingrijoreaza ca nu ati primit PM-ul cu noua parola, am schimbat-o iar; o sa dau PM azi cui mi-a cerut aici direct;

va rog sa schimbati voi si parola la mail

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cordelia

Nana,

iti tin pumnii sa scapati o data de injecti si sa fiti complet refacute!
Nu mai poate sa te ajute cineva sa recuperezi cateva ore de somn? o bunicutza poate? pentru ca daca ai dormi legat macar 7-8h (desi in aceste moment pare foarte mult stiu eu) sunt convinsa ca te-ai simti mult mai bine si ai capata putere pentru sa treceti prin ce
a mai ramas din convalescenta!
V-a recomandat dr sa folositi comprese reci pe zonele injectate? Poate i-ar mai alina durerea ma gandesc si s-ar mai si racori putin.

Multa sanatate si asteptam vesti (am incercat sa vad pozele dar nu stiu cum nu imi iese...)

La multi ani pentru toate sarbatoritele astazi! Flori si bomboane pentru voi doamnelor

noi cred ca suferim de caldura ca suntem agitat iar mami sufera de hemoroizi cred....este cumplit am crezut ca lesin de durere...am nascut natural si cred ca de aici pocinogul. A mai trecut cinvea prin asta? si daca exista sfaturi cu efecte imediat sunt mai mult decat bine sosite!

seara buna bebicilor

Cordelia 36+

in caz k nu e f. tardiv raspunsul meu: am avut probleme si eu si am folosit procto-glivenol, crema. daca sunt interni cred ca e de folos aplicatorul.

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Eu termin cele 126 zile pe 4 august. Pot depune dosarul de acum, de la sf lui iulie sau trebuie sa astept 4 august si abia atunci sa ma duc? Stiti dc se pot primi si pe card banii astia? Pentru alocatia de 200 lei am dus un cont bancar...dar inca nu i-am primit

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010

noi am primit si alocatia si trusoul si indemnizatia.
pt cic insa ... nu stiu nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

Neatza!

In sfarsit reusesc si eu sa va scriu, caci am mai incercat de vreo 2 ori dar cu bebe in brate nu am reusit!, in schimb reusesc sa va urmaresc in timp ce victoras asculta cantecele.

Am reusit sa pun niste poze cu puiul meu , aici http://picasaweb.google.com/bianca.igarelu/NewFolder2# , noi suntem bine sanatosi, avem 5 saptamani si 5300 g , papam exclusi la san si il pun la san de cate ori vrea el. Am incercat sa ii dau ceai ( mai mult pt colici), dar se scarbeste si se ineaca si nu am insistat.
Eu acum ii dau debridat si tin putin regim alimentare , pt ca am mancat piersici si pepenen si caise intr-o si si a facut saracutul diaree, dar si-a revenit intr-o zi jumate.

Si la noi ( petrosani) e cald, dar nu ca in alte parti... M-am speriat putin pt ca tusea cand se ineca si parca avea un harait ciudat, dar m-a linistit dr. si mi-a zis ca e normal si ca sa am grija sa ii curat nasucul in fiecare seara.
Noi folosim batista bebelusului si pyutin ser, dar aseara soacra mea i-a pus o seringa intreaga de 5 ml!!!! am sarit ca arsa ca e prea mult si i s-a dus pe gat in jos, dar ea sustine sus si tare ca asa ii punea si la celalalt nepotel si ca atata trebuie, mie mi se pare mult si nu o mai las. Voi cat folositi?

Nana, ma bucur ca sunteti mai bine si sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti probleme de acum in colo si multa multa sanatate.

ser doar 1-2 picatri... 5 ml - cam mult...
eu consum fructe fara limite si daca face mai moale si mai... cu jet nu consider ca e diaree... chiar daca kkciul iese accidental din pampers in sus.
Fetele, voi considerati diaree zilele cu scaune mai moi?
Pediatra mi-a spus sa nu am restrictii pt ca bebe sa aiba un intestin rezistent...soo???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
SE PARE CA DAU EU CAFELUTA IN DIMINEATA ASTA !

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput