Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 15
aly_ spune:
Bine v-am regasit mamici!
CRIS_09 S eu am o durere f mare de picior nici nu pot sa-l pun in pamant .Am vazut ca iei supozitor diclofenac avem voie in timpul alaptatului??? Ca eu de vreo 3 zile duc durerea fara sa iau nimic si nu mai pot.
ARTURICI Cu intarziere
Sa ramai mereu asa cum esti
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
aly_ spune:
Am vazut ca ati schimbat parola si eu o vreau. multumesc in prealabil.
Despre noi la ultimul control aveam 3900g la o luna de la 2800g, noaptea ne trezim ,papam si iar nani ce sa mai suntem o cumintica manca-o-ar mama de galusca
Am fixat si noi botezul ,pe 22 august, il facem in Brasov ,in familie restrans .Mi-e cam groaza de drum speram sa fie bebelina "cooperanta".
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
NicoletaB spune:
Hello si de la noi1
Vreau si eu parola pe PM!
Artu- de muzica clasica pt bebei nici sa nu auda. Daca sta in brate si-l plimb sau il adorm in brate e ok, cand il las jos e jale.
Vad ca ne place sa fim mangaiati pe crestet cand suntem maraiti.
Zgomotele, ritmurile alerte gen latino, house, disco il tin concentrat si preocupat de parca ar descoperi ceva deosebit, ritmurile lente sunt ca inexistente.
Mamica lui Mihai Rares
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aly_ Bine v-am regasit mamici! CRIS_09 S eu am o durere f mare de picior nici nu pot sa-l pun in pamant .Am vazut ca iei supozitor diclofenac avem voie in timpul alaptatului??? Ca eu de vreo 3 zile duc durerea fara sa iau nimic si nu mai pot. ARTURICI Cu intarziere Sa ramai mereu asa cum esti mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA 09.06.2010 |
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
oanarus spune:
Salutare fetelor!
Venim si noi cu bilantul la 2 luni avem 4500gr,56 de cm!Suntem cumintei, noaptea ne trezim doar 0 data la 4,apoi la 7-8!
Artu, te rog trimite-mi si mie parola sa pun si eu pozici! mersi!
roxanici spune:
as vrea si io parola daca se poate. sar'naaa
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
aka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Tot eu Intrebare: Mai este cineva din fetele care au nascut natural si alapteaza(habar nu am daca exista vreo legatura),careia nu i-a venit CM pana acum? Poate ma mut inapoi la odisee Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
eu. alaptat exclusiv la cerere n-au venit bucuriile. si sper nici sa nu vina prea curand. la prima fetita mi-a venit dupa un an si o luna. tot cu alaptat exclusiv pana la 6 luni. si apoi alaptat in continuare pana la 3 ani. de cand a venit a fost regulat, adica la 28 zile, ca intotdeauna de fapt.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Reallaura spune:
Artu pls pls, da-mi si mie parola si userul pe pm cand poti. vreau sa-mi sterg pozele...ms mult
Ioana5255 spune:
salutare fetelor,
a trecut multa vreme de cand nu am mai dat pe aici,dar timpul asta e din ce in ce mai nemilos cu mine. fetele noastre sunt bine, aproape avem 4 luni. Nici nu stiu cand trece vremea. Saptamana viitoare as vrea sa le duc cateva zile la mare, pentru septembrie am rezervat 2 saptamani la mare vom merge in gasca.
suntem aproape exclusiv pe Milumil. Am schimbat laptele pentru ca nu ne impacam deloc cu NAn si atunci am zis de ce sa le chinui. Le prieste foarte bine. Cred ca de luna viitoare o sa ne bage pe diversificare, Doamne nici nu imi vine sa cred.
Nu am apucat sa citesc din urma. Promit sa incerc. De ce ati schimbat parola? Vreau si eu pls pe cea noua.
Nana sper ca micuta Adelina este mai bine. Imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva.
Va imbratisez pe toate cu drag si dor.
Sabi