Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 14
taty_ana spune:
La multi ani Artu!!!!Sa fi sanatoasa,fericita si muuulte bucurii si impliniri
http://emma-antonia.weebly.com/
arturicii spune:
am trimis 22 de PM cu parola, tuturor celor care au album cu noul user
daca e cineva care nu a primit PM-ul inseamna ca am gresit vreo litera la user si imi cer scuze in avans
Ioana & PYS
rosanne spune:
La multi ani Ioana! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de frumoasa ta familie!
Si multumim pt noua parola
Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
anca16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
anca unde ai facut analizele, la ce laborator, poate este si in cluj am sunat la medcenter si eu nu au facut analize la copii sub un an am sunat la interservisan si acolo s-a ratoit o nebuna la mine, cum ca la varsta asta trebuie sa fac ce zice pediatru nu de capul meu (frate parca dau numai de nebuni) oricum ideea e ca la ambele laboratoare iau sange doar din vena si nu vreau sa chinui copilul edit. la fel si la synevo, tot din vena mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
Eu le-am facut la Labormed dr.Miclea, nu stiu daca au si in Cluj, insa proprietarii sunt doctori aradeni.Acum dimineata merg sa ridic rezultatul si intreb, sa fiu sigura.Imi pare rau ca ai dat numai peste nebuni, eu cand pediatra mi-a zis sa ma duc la laboratorul asta am crezut ca o fi preferinta ei, insa din ce povestesti tu imi dau seama ca probabil nu se face in prea multe locuri.Nu a fost mare lucru, nu mi-au cerut trimitere, doar cnp-ul lui, am platit 26 ron, l-a intepat in degetel cu un ac si a apasat acolo de cateva ori cu recipientul, ca sa iasa cateva picaturi...suficiente pt analiza asta.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
cris_09 spune:
Cafeluta cu frisca ne invioreaza azi
A fost prima noapte in care nu m-am trezit din cauza durerii de picior.Aseara pe la 19 m-a luat durerea,mi-am pus supozitor cu diclofenac,m-am dat cu crema Dr.Boici iar sotul,inainte sa ne culcam,mi-a infasurat piciorul in foi de varzaNu stiu de la ce nu m-a mai durut,dar taaareee bine a fost
Pupici,o zi frumoasa si racoroasa sa avem
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
cris_09 spune:
Tot eu
Intrebare:
Mai este cineva din fetele care au nascut natural si alapteaza(habar nu am daca exista vreo legatura),careia nu i-a venit CM pana acum?
Poate ma mut inapoi la odisee
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ramona80 spune:
Imi cer scuze pentru intarziere, dar totusi Artu, LA MULTI ANI FERICITI, ALATURI DE COPILASII SI SOTIORUL MULT IUBITI.
Vero, sunt oripilata de ceea ce ti-a spus medicul, cum ca laptele tau n-ar fi bun. Eu mi-as fi luat ramas bun de la el imediat. Totusi, daca nu poti face asta, iar cu analizele e mai greu, incearca sa consulti si un alt medic, care e pediatru.
Vivela spune:
neata
Cris, daca alaptezi e posibil sa vina CM abia atunci cand intrerupi alatatul. sau poate sa vina acum, sau peste un an... totul e posibil si normal. depinde de organismul tau. dupa ce am nascut prima data (natural) mi-a venit la 7 luni de la nastere, in conditiile in care am alaptat exclusiv pana la 6 luni si apoi dupa ce am inceput diversificarea inca pana la 1 an jumate. si in primele luni a fost cam neregulat, apoi ceas!
deci nu te stresa, de cele mai multe ori (desi nu e o regula) daca alaptezi - intarzie.
eu citeam ca explicatia ar fi urmatoarea: hipofiza (sper sa nu gresesc) e raspunzatoare atat de CM, cat si de alaptat si de regula nu prea "stie" sa le coordoneze pe amandoua. dar totul e absolut normal.
acum - eu tocmai am vazut in dimineata asta ca e posibil sa-mi fi venit, am niste pete rosii, posibil sa fie CM sau sa fie niste resturi de lohii, ca eu inca n-am terminat cu ele (in sensul ca sunt fff reduse cantitativ, si asa au fost de la bun inceput).
deci sunt sanse mici sa te vedem iar la odisee, dar nu exclus, orice e posibil.
pupici, noi ne pregatim pt o iesire intempestiva la munte, in formula de 4, e prima iesire mai lunga de o zi, sa vedem cum o sa fie. al meu a facut rezervare pt camera tripla , oare cum nu si-a dat seama ca si daca am avea 5 paturi tot 2 maxim folosim? si indiferent ca as avea un pat de 2kmp tot inghesuiti am fi, ca cei doi nazdravani ai mai stau si ma flancheaza in fiecare noapte, mereu calare pe mine .
pupici, we placut!
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Reallaura spune:
Artu ce mesaj frunmos de multumiri! Sunt de acord sa nu dam parola decat cui are cont. SI in plus, rog toate fetele sa nu mai puna link direct la poze spre albumul nostru! Pls, trimite-mi si mie parola, ca nu am pm ms tare.
Cris_09 ma bucur ca esti mai bine cu piciorul. Ms de cafeluta.
Vivela si noi am dormit 4 in pat cand am fost la Busteni in we... si barbatemiu are 1,93 si 95 de kg! Dar ne-am descurcat. Distractie frumoasa