Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Veronica,
multumesc!

Cristina (Cris09),
www.merci-facteur.com/voeux/820-Merci%20beaucoup%20rose_maxi.gif" target="_blank">multumesc!

Laurita,
multumesc!

Alina,
multumesc!

Cristina (Crissy C),
multumesc!

Vivela,
multumesc!

Virginia,
multumesc!

Theodora,
multumesc!

Ioana1234,
multumesc!

Nati,
multumesc!

Anca,
multumesc!

Corina,
multumesc!

Oana,
multumesc!

Ruxi,
multumesc!

Roxanici,
multumesc!

Cata,
multumesc!

Cusa,
multumesc!

Nicoleta,
multumesc!

July,
multumesc!

Si pentru toti cei cei ce azi s-au gandit frumos la mine,

multumesc!

Cu drag si sinceritate, Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

LA MULTI ANI ARTU,
TOT CETI DORESTI SA SE INDEPLINEASCA

Eu sunt foarte necajita,bianca este f agitata in special ziua,plange,cauta cu gurita,iam dat san decate ori a vrut,am deja sfarcurile iritate,am incrcat cu lapte praf dar varsa tot si icnste,mam gandit ca nu e laptele meu destul de bun
are si dureri de burtica,scaunul il are moale tare dar nu des,sa fi de la caldura sau de la lapte?
a mai patit cineva?
are 4 kg la 6 sapt am venit de la sp cu 2800
are 57 cm de la 50
mam gandit si la puseu de crestere dar noi ne chinuim de duminica
cu toate astea ea e vesela atunci cand e multumita

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Lena,
multumesc!

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

IOAAAANA

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

inca n-a trecut de 12 asa ca pot sa-i urez Ioanei (Arturicii) la multi ani si toate cele bune alaturi de cei dragi. te pupam cu drag.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Astept sa vina baietii de la camp sa le dau cadourile (m-au intrebat: mami daca e ziua ta primim si noi cadouri, nu-i asa?)

Lena, probabil ca este si ea agitata din caza caldurii; probabil ca ii este sete si de aceea bea mai des.

Cris, eu zic sa astepti sa termini sedintele si apoi daca nu vezi vreo imbunatatire sa mei ceri o opinie doua de la alt dr

M-ai terminat cu cafelele tale . Eu am inceput sa beau www.mon-ami.co.nz/photos/meals/icedCoffee.JPG" target="_blank">asa ceva lungita cu muuuult lapte.

Eu pe aici inca nu am auzit sa zica vreun dr ca "nu e laptele bun"! Of, asa ma supar cand aud ce aiureli zic unii dr-i. Si de vina sunt doar marile companii ce produc laptele formula ptr bebei care investesc bani multi ca sa convinga doctorii sa recomande produsul lor.

Ochi caprui, nici eu nu ii dau micutei ceai/apa; am avut si aici calduri mari insa o alaptez oriunde si oricat.

Nicoleta, si noi avem zile cand nu iesim din casa; insa ea nu are nici o suparare ptr asta; eventual o mai scot pe balcon, mai admiram un catel, o veverita si atat.
Iti recomand o muzica mai linistita sau chiar deloc; vad ca zici ca ascultati muzica house; unii bebei pot sa fie usor iritati (chiar daca pt moment nu pare) de prea mult zgomot, prea multa agitatie in jur si chiar de muzica.

Poate ptr linistire merge o ...liniste completa in jur si eventual doar un mmmmmm de la tine sau shshshshshs insa f f incet; ai incercat sa il "agati" de tine in ceva gen sling/wrap? Nu zic sa cumperi; o esarfa mai lata, un cerceaf ce nu iti mai trebe, pot fi transformate...

Veronica, ha sa vezi aici cum e cu analizele
- trebe sa ti le recomande pediatrul
- se recolteaza doar in spitalul de copii
- rezultatul il transmite spitalul pediatrului (tu eventual obtii o copie de la pediatru)
- daca e ok totul te suna dr si iti zice; daca nu e ok te suna si iti face programare nu iti zice la tel

July, bun revenit! O sa modific eu maine pe prima pagina

Mary,
www.joliecarte.com/images/carte/merci/merci_.gif" target="_blank">multumesc!

Aka,
multumesc!

p.s. aici e de-abia 16:30 deci la noi mai e mult pana la 12!

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

La multi ani Ioana!

sa fi fericita si sanatoasa

NIKOL cu ANTONIA MARIA (06 MAI 2010) si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Din ratiuni de protectie am schimbat parolele la albumele foto si transform albumele toate ce mai sunt "publice" in "private"

Va recomand sa nu mai dam parola decat celor ce au album acolo in acest moment si ulterior doar celor "nou veniti" ce sunt activi mai mult timp la noi in casuta.

Daca aveti alta parere va rog sa imi spuneti.

Pt parola o sa dau eu PM cat pot de curand celor cu albume acolo. Daca e vreo urgenta dati-mi voi va rog PM si va dau imediat cum vad mesajul, parola

multam

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Nana sunt bucuroasa ca Adelina e bine si ca a trecut,am vazut pozici cu bb bolnavir,apoi cu bb fericit

noi suntem bine,mancam putin si crestem suficient,tot asa cu doua bibe dimi si seara am micsorat cantitatea am ajuns din nou la 60 ml o masa de 5 ori pe zi si doua supturi pe noapte...avem 5700 la 10 saptamani

si va citesc cu drag

Mergi la inceput

am avut mucisori care ne-au trecut cu ser de 4 ori pe zi cate 1 ml in fiecare nara,ne-a curs si ochisorul ,cred ca tot de la mucisori,acum suntem bine

scria cineva ca pune la bb 5 ml,eu ii pun celui mare de 4 ani 5 ml in fiecare nara cand are muci sau vrem sa facem curat

merg la nani ca mai am trei ore si ma trezesc din nou

cu drag pt toate mamicile

Mergi la inceput