Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Vivela si fata mea sta la fel ca Damian al tau, in special cand doarme. Cand este treaza, nu prea sta asa stramba, ca da din maini, din picioare, se agita...eee, are treaba. Dar cand doarme, in special in prima parte a somnului, sta stramba. O sa incerc sa pun o poza astazi sa vezi.

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_caprui spune:

Buna. Sunt mamica unui baitel de aproape o luna iar pediatra mi-a recomandat sa dau si ceiutz; eu il alaptez. In legatura cu ceiutul am o intrabare...trebuie sa il incalzesc un pic sau il pot da la temperatura camerei care este destul de mare :). Pana acum l-am incalzit un pic. Cand ma duc in parc ma gandeam daca pot lua si ceai poate i se face sete :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochi_caprui

Buna. Sunt mamica unui baitel de aproape o luna iar pediatra mi-a recomandat sa dau si ceiutz; eu il alaptez. In legatura cu ceiutul am o intrabare...trebuie sa il incalzesc un pic sau il pot da la temperatura camerei care este destul de mare :). Pana acum l-am incalzit un pic. Cand ma duc in parc ma gandeam daca pot lua si ceai poate i se face sete :).

bine ai venit
majoritatea celoe care alapteaza dintre noi dau exclusiv laptic
la o luna pare cam micutz pentru ceiuc, de ce v-a recomandat ceai? are probleme mari cu burtica/colicii?

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Ochi caprui, bun venit printre noi!

Nu stiu de ce ti-a recomandat si ceai pediatra ta. Mie mi-a spus neonatoloaga inca din maternitate ca pana la diversificare nu am de ce sa ii dau ceai sau apa. La fel si doctorita pediatra mi-a repetat acum cateva zile acelasi lucru. Mai ales cu cat iti hranesti puiul la san.Asa ca eu nu ii dau nici apa, nici ceai si ii e tare bine asa. Mai cere si tu parerea altor mamici...

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

ochicaprui bine ai venit
Un bebelus alaptat la san nu are nevoie de nimic altceva, nici de apa nici de ceai, decat de laptele de la mami.
Daca totusi te hotarasti sa ii dai ceai - nu adauga nimic dulce (zahar, miere in nici un caz), eu zic ca poti sa i-l dai la temperatura camerei. Iar in parc eu nu as lua sticluta cu ceai pentru ca la temperaturile astea infernale calitatea lui se deterioreaza destul de repede.

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Artu La multi ani!!!!Sa fii sanatoasa si la fel de puternica cum esti acum pt familia ta!Multi pupici pt arturicii si Sabinuta! si multe floricele pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Hello!
Artu- LA MULTI ANI!

Multumesc pt vorbele voastre bune, dar ne termina si caldura si cred ca de aici vin majoritatea problemelor, caci de la 8.30 nu mai pot iesi cu el afara pana la 19, iar cand ar fi de iesit el tocmai adoarme si uite asa stam prizonieri in casa. Ieri a dormit de la 14 la 2 cu intreruperi scurte de mancat, dupa care pica lat.
Ma termina trezitul de 2-3 ori noaptea, mancat, batut pe spate adormit care dureaza vreo 1 h dupa care doarme 0.5-1 h si o luam iar de la capat cu plansetul vreo 1-1.5h.
De praf, aspirator, mancare nici nu se pune problema.

Speranta moare ultima, tot astept sa se mai imbunatateasca situatia.
Oricum fac si miscare cu ocazia plansetelor, il iau in brate si dansam ascultand VIBE FM. Deh musica house se pare ca ne place.

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca16

Veronicach: azi dimineata am fost cu Razvan al meu sa-i fac o hemoleucograma (sper ca am scris bine ).Mie dr. mi-a recomandat-o, inainte sa-i dea fier, pentru ca e tare palid si in ultima vreme i-a cam scazut pofta de mancare ( poate fi si de la caldura).Eu zic, pentru linistea ta, sa-i faci analiza de sange... se ia doar putin sange din degetel si nu mi-a trebuit trimitere (se poate si cu, dar cica nu sunt fonduri).

Mamica de Razvan (24.05.2010)

anca unde ai facut analizele, la ce laborator, poate este si in cluj
am sunat la medcenter si eu nu au facut analize la copii sub un an
am sunat la interservisan si acolo s-a ratoit o nebuna la mine, cum ca la varsta asta trebuie sa fac ce zice pediatru nu de capul meu
(frate parca dau numai de nebuni)
oricum ideea e ca la ambele laboratoare iau sange doar din vena si nu vreau sa chinui copilul
edit. la fel si la synevo, tot din vena

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Toate bubele rele in babei mele.Eu sunt aia
De cand am nascut:prima oara m-a durut gatul,vreo saptamana..apoi spatele cand ma ridicam si ma aplecam,dupa care hemoroizii,care m-au mai lasat,iar m-au luat...acum piciorul
Nu mai pot
Roxanici doctora mi-a spus ca un om normal are coloana curbata,eu ca am trecut printr-o sarcina trebuia sa o am si mai curbata;dar ea este si mai dreapta decat a unui om obisnuit.;de aceea forteaza muschiul si de aici durerea.Nu mi se parea prea convinsa
Acum merg la fizioterapie si ma dau cu crema Dr boici acasa..dar durerea persista..e aceiasi,nu m-a lasat deloc
Off,nu stiu ce credeti,poate ziceti ca sunt o vaicarita si o sensibila,dar nu e asa..va spun sincer ca ma doare tare
Le-am zis ca nu m-a lasat deloc si au zis ca e imposibil
iertati-ma ca ma plang atat,dar ma doare

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Cucu!!!
Remember me???
Am disparut ca magarul in ceatza, din diverse motive, printre care si faptul ca ne-am mutat la mama pentru o perioada si aici mai greu cu netul.
Dar m-am gandit sa va dau de veste si despre noi, chiar daca suntem codasele odiseei. Deci Mara Ilinca s-a nascut pe 2 iulie, cu 3000g, 51 cm, Apgar 9/10, la CMU, la 40s+5 zile, cezariana. Suntem bine, maine face 3 saptamani si este alaptata exclusiv din a doua zi de viata, desi am intampinat oarece dificultati in maternitate, asistentele asigurandu-ma in cateva randuri ca se deshidrateaza copilul pt ca nu accept supliment. Ca sa ma "ajute", chiar mi-au adus un tabel la un moment dat, in care trebuia sa completez ora la care mananc, ora la care face pipi si ora la care face kk... chestie pe care am refuzat sa o fac.
In rest... e cel mai cuminte copil din lume, in primele 2 sapt nici n-am stiut ca are glas, ca ar sti sa planga. Iar acum plange doar cand i se face foame si nu prezentam tzitzi suficient de repede. Nu are colici, eu mananc orice si sor'sa e incantata de noua jucarie pe care i-am adus-o. O pupa mereu si se chinuie sa-i pronunte numele, ne arata ca bebe are picioare, maini, degete, impinge caruciorul sa o dea utza. Prima oara cand a vazut cum o alaptez a tras-o de cap si i-a dat una peste frunte, dar cred ca mai mult pt ca voia sa vada ce face bebe acolo, pentru ca dupa nu a mai repetat gestul si nici nu a parut sa o mai deranjeze.
Ma opresc aici, deja am scris cam mult.

Arturici La multi ani fericiti alaturi de familiei si sper sa ai o zi minunata!!

O sa incerc sa intru mai des, sa tin pasul cu voi.

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
37+

Mergi la inceput