Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
oanarus spune:
Buna dimineata!
Ioana(arturici) www.almostfamous.ro/wp-content/uploads/tort.jpg " target="_blank">LA MULTI ANI! MULTA SANATATE FERICIRE SI VIATA LUNGA ALATURI DE CEI DRAGI!!!
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theophillina Ruxi, eu il invelesc pe bebe (cand vrea el) cum m-a invatat pediatra si e f bine, nu-si trage patura pe fata, adica: ii treci paturica pe sub manute, astfel incat mainile sa ramana libere deasupra paturicii si apoi o bagi un pic in laterale sub salteaua patutului si astfel oricat s-ar misca nu si-o trage peste fata. Sper ca m-am facut inteleasa, o sa incerc sa fac o poza daca binevoieste bebe, ca el nici nu prea doarme pe spate si nici nu prea sta invelit. Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS |
Merci mult, am incercat varianta asta dar nu sta paturica sub saltea decat vreo 2 minute, atata da din picioare pana o scoate.
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana1234 Noi folosim batista bebelusului si pyutin ser, dar aseara soacra mea i-a pus o seringa intreaga de 5 ml!!!! am sarit ca arsa ca e prea mult si i s-a dus pe gat in jos, dar ea sustine sus si tare ca asa ii punea si la celalalt nepotel si ca atata trebuie, mie mi se pare mult si nu o mai las. Voi cat folositi? |
Mie mi-a zis dr cate 1 ml in fiecare nara, si neaparat incalzit ca sa se faca vasoconstrictia
corinasmile spune:
Ioana, www.pinkcakebox.com/images/cake1321.jpg" target="_blank">La multi ani!!!
Sa fii sanatoasa, norocoasa si plina de voie buna, asa cum te stim!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
bubu30 spune:
La multi ani Ioana !!!!!!!!!!
Iti doresc multa sanatate si tot binele din lume alaturi de familia ta minunata si sa ramai aceeasi prezenta placuta si acelasi om de milioane care binedispune pe toata lumea si are intotdeauna o vorba buna pusa deoparte pt. fiecare !!!
roxanici spune:
La Multi Ani Arturicii!!!
Cris_09, tu ce diagnostic ai pt suferinta cu piciorul?
io am/am avut hernie de disc si aveam durere de spate care radia in picior pana la genunchi. spatele nu ma durea asa tare dar piciorul ma omora. Daca ai si tu o suferinta a coloanei atunci sa stii ca durerea nu trece imediat.
Si io am facut fizioterapie tot 10 sedinte, ma simteam mai vioaie dupa ele dar durerea a trecut in cateva luni, adica s-a atenuat in timp pana nu am mai simtit deloc.
Io am continuat exercitiile fizice si acasa dupa cele 10 sedinte.
noi suntem bine, Horia e cumintel, manca, doarme, mai scartaie din cand in cand dar in limite foarte rezonabile.
A implinit ieri o luna (ce mici suntem fata de majoritatea), o luna in care a crescut f bine, nesperat de bine pt ca io eram deja pregatita de la copilul mare cu un inceput anevoios.
Horia a avut granulom ombilical si m-am stresat vreo 2 saptamani si cu prostia asta dar pana la urma am scapat de el si buricutul arata cat se poate de normal.
Granulomul e cand dupa ce cade buricutul ramane o chestie ca un apendice in loc sa nu ramana nimic altceva decat buricul.
in afara de asta io mai stiu ca Rares pe la 2 luni isi vedea/privea/constientiza manutza dar nu o intindea dupa jucarii
si numele nu stiu daca ar tb sa il recunoasca acum, dar ar tb sa se intoarca dupa zgomot/ strigat.
io mai fac asta cu horia, il strig din diferite locurisi observ ca desi nu e prompt si f exact, incearca sa isi intoarca capsorul spre sursa de "galagie"
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
bubu30 spune:
Am depus azi dosarul pt CIC si am intrebat de timp : cica banii pt. trusou si premiul pt. nastere o sa ii primesc la sfarsit de septembrie, deci peste 2 luni, iar banii pt indemnizatie + alocatie in 2-3 luni , deci 3 luni .
Vero sper ca nu e asa cum ai auzit tu cu 8 luni
R.Cata spune:
LA MULTI ANI, IOANA!
Sa ai parte numai de bucurii din partea celor dragi. Sa fii o mamica exemplara asa cum ai fost si pana acum si prin asta ne incurajezi si pe noi sa fim la fel.
Sa-ti traiasca arturicii si Sabina, dar si sotul....poate Sabinei i-ar placea o surioara
Iti doresc o zi de neuitat!
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010
R.Cata spune:
Si eu as schimba doctorul imediat....sau nu l-as lua in seama. Noi avem un dr de familie (generalist) dar si un pediatru. In majoritatea cazurilor am facut ce mi-a zis pediatrul. Dau doar un exemplu...dr de familie mi-a zis sa-i dau sirop de calciu (ca-i tremura barbita), pediatra mi-a spus sa nu-i dau nimic...ca asta inseamna exces de calciu si se poate depune prin locuri nedorite. Si nu i-am dat...stau cu siropul in frigider.
Azi am fost si noi la controlul general. Suntem bine...ne-am lungit. Avem 60.5cm de la 48 la nastere. Cu greutatea stam iarasi bine.
Am fost in parc, dar caldura nu ne-a lasat sa ne plimbam prea mult. Asa ca ne-am intors acasa si ne-am bucurat de noul loc de joaca. Aseara eram prea obosite sa il studiem cu atentie.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010
Vivela spune:
eu am depus dosarele pt trusou si alocatia de nou nascut pe 29 iunie, m-au programat la sf lunii iulie. deci intr-o luna. asta la sectorul 3.
se pare ca aici se misca mai repede, din cate vad eu.
pt alocatia de stat a fost alt tambalau, ca la primul copil aveam domiciliul in ploiesti cand am depus dosarul. intre timp eu am anuntat schimbarea de domiciliu, ceea ce implica trimtearea dosarului in bucuresti (si la noi in tara, cand e vorba de trimis dosare, cred ca trimit litera cu litera, ca din ploiesti pana in bucuresti face cam 2 luni...). si am aflat si eu ca de 1 an de zile nu am mai primit alocatie pt cel mare - banii intrau in cont si nu am mai umblat la ei. si nici n-am verificat . noroc cu astia de la bucuresti, ca au primit dosarul si pt al doilea copil si cica trebuie sa fie pt toti copiii la un loc, cel putin baza de date sa fie unitara.
in fine, s-a rezolvat cumva problema, dar banii probabil ii primesc la sfantul asteapta.
despre schimbatul medicului de familie - eu nu inteleg de ce va jenati. la inceput si mie mi-a fost oarecum jena, i-am zis ca ne mutam din zona si eu am nevoie de medic in apropiere. nici nu trebuia sa justific, oricum asistenta s-a ocupat de asta, adica mi-a dat fisa si atat.
dupa care am constatat ca e tot o vanzoleala pe la medicii astia, unii pleaca, altii se inscriu...chiar nu cred ca sunt prea afectati. iar daca sunt afectati, n-au decat sa isi imbunatateasca serviciile, ca nimeni nu pleaca de prea mult bine.
cris, of, poate scapi totusi de durerea de picior dupa ce termini cele 10 sedinte. .
noi suntem ok, desi am asa un gol in stomac. damian prefera sa stea pe partea stanga cu capusorul (eu il mai pun si pe dreapta, uneori protesteaza). sau daca il pun pe spate, sta oarecum curbat cu coloana inspre stanga. nu-mi mai amintesc daca si david avea preferinte de genul asta. si nu mi-e de faptul ca si-ar turti caputul, mi-e teama sa nu aiba probleme mai tarziu cu coloana din cauza preferintei catre pozitia asta curbata.
incerc sa nu ma stresez prea tare - desi cand il vad asa imi vin 1000 de idei ...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba