escroaca Hara
Raspunsuri - Pagina 32
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kj74 poi draga xio..... hara a fost cu defunctul sotz al madalinei off chiar nu pricepi cum lucreaza fantomele astea probabil el i a recomandat o sa o contacteze ca doar face parte din familie ntz ntz |
ce intelegi prin "hara a fost cu defunctul sot al madalinei" ???
sa nu confunzi persoanele: carmen radulescu si carmen harra (muresan)
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
a_alinta spune:
xio, na ca m-ai lovit unde ma doare si nu pot sa o las asa.
din intamplare relatata de mine lipseste ceva important. persoana la a care internare eu am jucat un rol important, suferea de o complicatie pulmonara pe care medicii au considerat ca trebuie sa fie tratata in spital. bolnavul nu a dorit asta, nu fusese internat niciodata, nu stiu de ce a refuzat, ii era frica , pur si simplu n- am inteles refuzul. s-a insistat foarte mult, exact in ideea ca tratamentul facut acasa putea sa duca la ceva fatal , iar familia , in acest caz era clar vinovata moral , ca a stat cu mainile in san, in loc sa il salveze.
pana la urma a cedat, a avut loc internarea , nu cu forta dar impotriva vointei lui. in prima noapte s-a trezit si s-a dus sa se arunce pe geam, iar in urma acestui gest a fost facut transferul la psihiatrie. a murit 3 zile mai tarziu, in salvarea care il transporta la spitalul de urgenta. in final cauza mortii a fost exact boala pentru care a fost necesara internarea.
repet, eu am fost pionul principal in convingerea acestei persoane sa se interneze, si desi stiu ca am facut lucrul care trebuia facut, si in ziua de azi ma simt vinovata si ma intreb de ce a vrut sa se sinucida. nu am gasit raspunsul exact, dar am o varianta: in acea noapte , cand s-a trezit singur, in salonul de spital a innebunit. a fost atat de sigur ca a fost abandonat in spital de catre familie. ca , copiii il reneaga ca e bolnav si ca nu il vor aproape de ei. ca este respins, anulat, parasit si durerea si dezamagirea i-a fost asa de ca nu a mai vrut sa traiasca.
daca si acum , xio, consideri gandirea mea inumana , imi inchid contul. tot ce facem noi aici , este sa ne dam cu parerea. eu nu am afirmat ca asa voi face. habar nu am cum voi reactiona pentru ca nu am trait aceasta tragedie, dar in mod sigur in interesul bolnavului. ce stiu sigur este ca pentru o persoana pe care eu am cunoscut-o, internarea impotriva vointei ei a "ajutat" la moartea acesteia. ( poate tratamentul era eficace si daca nu era internata, si ca pastilele cu care i-a fost tratata depresia i-au blocat sistemul nervos, neajutand corpul sa lupte cu boala pulmonara, impreuna cu tratamentul corespunzator , si poate ca mai traia si in ziua de astazi, poate ca nu. )
a_alinta spune:
nu acord nici un fel de credibilitate acelor revelatii.
si mai sper ca exista persoane ca mine.
mie mi se par o mizerie. nu o condamn pe hara ca minte , ca nu pot doveni asta, dar toata publicitatea loveste intr-un om, care deocamdata nu a fost acuzat , si induce pareri.
asa cum dupa citirea acelui articol cu" incredibil , chiar sotul i-a adus otrava !" hannen a avut rezolvarea problemei, asa mie nu mi s-a parut nimic incredibil. nu exista martori care sa vada ca petru s-a uitat in pachet, deci implicit stia ce duce. e chiar atat de greu de crezut ca nu s-a uitat? poate ca nu e "bagacios" , poate nu a fost curios, poate nu a avut timp. de ce sa fim atat de siguri ca stia? pentru ca presa a publicat aceasta informatie.
pana cand cazul nu este inchis, presa ar trebuie sa se opreasca cu publicarea acestor informatii., pentru ca din punctul meu de vedere ( si am inteles ca si mad credea la fel ca mine ) in dorinta unor tiraje mari, presa publica orice informatie, fara a verifica nimic , fara a le pasa ce impact poate sa aiba.
XIO spune:
citat din mesajul lui a_alinta xio, da, din pacate, asa am gandit atunci cand am dat acest raspuns. faptul ca am gandit asa nu ma face sa ma simt inumana. vezi ca uneori , gandim foarte diferit si de neinteles pentru unii. alina |
Pai asta te intreb: asa gandesti si acum sau nu?
Ca atunci ai raspuns intr-un fel si acum 2 mesaje in alt fel total opus.
Alinta, la edemul pulmonar dai diuretice pe vena.
In beneficiul bolnavului este sa se incerce sa ii fie salvata viata, nu sa fie lasat in plata Domnului, mai ales cand bolnavul nu judeca limpede.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
a_alinta spune:
Pai asta te intreb: asa gandesti si acum sau nu?
Ca atunci ai raspuns intr-un fel si acum 2 mesaje in alt fel total opus.
aceea a fost gandirea mea in acel moment dar nu am vrut sa spun ca in loc sa imi internez sotul nebun, l-as lasa in plata domnului.
a fost un schimb de replici cu tine despre o situatie imaginara, dar atunci cand am expus gandirea mea vroiam sa arat de ce nu cred ca o spitalizare fortata este salvatoare in toate cazurile. mi-am expus gresit parerea, am fost inteleasa gresit si realizez ca am gresit intrand in acest schimb de replici initiat de tine.
m-ai taxat urat fara a incerca, inainte de catalogarea " esti inumana " sa fii sigura ca ceea ce tu ai inteles este ceea ce eu as face in acest caz.
Alinta, la edemul pulmonar dai diuretice pe vena.
In beneficiul bolnavului este sa se incerce sa ii fie salvata viata, nu sa fie lasat in plata Domnului, mai ales cand bolnavul nu judeca limpede
exista posibilitatea sa i se faca acel tratament acasa, el nu a inteles de ce este abslout necesara internarea si de ce a fost fortat sa faca asta.
si cu asta am spus tot ce aveam de spus la acest subiect.
hannen spune:
a_alinta,eu m-am saturat de toaca asta de aici,atita intors pe mii de fetze si atita despicat si explicat...
acum daca tu vrei sa-ti explici alegerile si opiniile tale bazate pe ceva ce eu am zis ...ok.dar da,consider ca e cam fantasmagoric ca el nu a stiut ce-i in punga linga sticla lui cu vin.
nu i-a dus el otrava "hi,say cheers!" dar pt. mine e cam de necrezut ca n-a stiut .Exact ca vorba aia,funie si sapun in casa spinzuratului.El stia ca ea incerca pe orice cale sa se omoare si totusi avea la indemina pesticid,dupa ce ii declarase senin "am baut diluant".
Pt. mine e ceva de domeniul S.F. si nu mai comentez ,il las pe respectivul sa se disculpe explicind unei tari intregi cit de nebuna era sotia lui.
Atit!N-am gasit nicio solutie si nici n-am rezolvat misterul daca cumva asta incerci sa lasi sa se creada.
Whatever happens don`t let go of my hand!
XIO spune:
Pai Alinta, eu te-am intrebat ceva concret si tu ai raspuns.
ti-am pus o intrebare cu variante de raspuns A si B , si tu ai ales varianta respectiva.
Mai trebuia sa te intreb de 5 ori daca esti sigura?
Nu am spus ca tu esti inumana ci ca este inuman sa lai un om fara ajutor medical, in special cand omul respectiv are probleme pihice, handicap, i nu poate face alegerile cu mintea lucida.
Tratamentul in Edemul pulmonar acut se face in spital, ca e o urgenta medicala. Nu acasa, oricum ajungea la spital domnul respectiv.
Nu vreau sa facem acum analiza pe cazul asta.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
teo1970 spune:
daca sperati ca Mme Hara a "emanat" tot, va inselati
episodul 2 e si mai
http://www.ziarulring.ro/stiri/18223/madalina-manole-a-fost-tarata-pe-scari
pina unde merge tanti asta?!
kariguld spune:
citat din mesajul lui teo1970 daca sperati ca Mme Hara a "emanat" tot, va inselati episodul 2 e si mai http://www.ziarulring.ro/stiri/18223/madalina-manole-a-fost-tarata-pe-scari pina unde merge tanti asta?! |
sa iau asa de intarire....imaginatie bogata are madam hara.....
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!