escroaca Hara
Raspunsuri - Pagina 33
a_alinta spune:
Tratamentul in Edemul pulmonar acut se face in spital, ca e o urgenta medicala. Nu acasa, oricum ajungea la spital domnul respectiv.
Nu vreau sa facem acum analiza pe cazul asta.
eu am facut analiza pe acest caz pentru un caz in care eu am fost implicata, nu l-am auzit de la tata sau l-am citit in ziar. si cu accest raspuns al tau, vreau sa iti demonstrez negru pe alb faptul ca interpretam difert informatia, si ca nu intotdeauna interpretarea noastra contine adevarul.
acea persoana nu a fost internata cu diagosticul edem pulmonar, ci din cauza unei complicatii pulmonare , care a degenerat pana la urma in edem. intre informatia primita de la mine , interpretarea data de tine,( in sensul ca edemul a fost decizia internarii ), si realitate s-a strecurat o eroare de interpretare. tu ai intuit asta , nu ai stiut-o exact. faptul ca a decedat in salvarea care o transporta la spitalul de urgenta, unde si tu zici ca se trateaza aceasta boala, nu ti-a dat de gandit ca a murit tocmai pentru ca era tratat intr-un spital pentru o boala si nu s-a avut in vedere principala boala pentru care a ajuns in sistemul sanitar. ( spital de psihiatrie nu a avut competenta sa intervina, de ce acea a avut loc transferul )
cineva a gresit aici, nu stiu cine, familia nu a cerut cercetari, dar indiferent cine a facut-o si de ce , a fost o greseala umana nepremeditata.
si eu cred ca petru trebuia sa faca mai mult pentru sotie, si ca a gresit necerand tot ajutorul, dar nu am informatia ca a facut-o premeditat.
daca tu ai informatia asta, iti pot intelege catalogarile , daca nu , raman la parerea mea ca nu trebuie afisat si judecat in piata pentru ca , stim noi , e un criminal .
a_alinta spune:
hannen , eu nu ma obosesc sa mai citesc subiectele carora nu le vad finalitatea si nici rostul.
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta Tratamentul in Edemul pulmonar acut se face in spital, ca e o urgenta medicala. Nu acasa, oricum ajungea la spital domnul respectiv. Nu vreau sa facem acum analiza pe cazul asta. eu am facut analiza pe acest caz pentru un caz in care eu am fost implicata, nu l-am auzit de la tata sau l-am citit in ziar. si cu accest raspuns al tau, vreau sa iti demonstrez negru pe alb faptul ca interpretam difert informatia, si ca nu intotdeauna interpretarea noastra contine adevarul. acea persoana nu a fost internata cu diagosticul edem pulmonar, ci din cauza unei complicatii pulmonare , care a degenerat pana la urma in edem. intre informatia primita de la mine , interpretarea data de tine,( in sensul ca edemul a fost decizia internarii ), si realitate s-a strecurat o eroare de interpretare. tu ai intuit asta , nu ai stiut-o exact. faptul ca a decedat in salvarea care o transporta la spitalul de urgenta, unde si tu zici ca se trateaza aceasta boala, nu ti-a dat de gandit ca a murit tocmai pentru ca era tratat intr-un spital pentru o boala si nu s-a avut in vedere principala boala pentru care a ajuns in sistemul sanitar. ( spital de psihiatrie nu a avut competenta sa intervina, de ce acea a avut loc transferul ) cineva a gresit aici, nu stiu cine, familia nu a cerut cercetari, dar indiferent cine a facut-o si de ce , a fost o greseala umana nepremeditata. si eu cred ca petru trebuia sa faca mai mult pentru sotie, si ca a gresit necerand tot ajutorul, dar nu am informatia ca a facut-o premeditat. daca tu ai informatia asta, iti pot intelege catalogarile , daca nu , raman la parerea mea ca nu trebuie afisat si judecat in piata pentru ca , stim noi , e un criminal . alina |
Alinta, stiu ca nu Edemul a fost cauza internarii, ai mai spu o data. Ce iti pun eu tie este ca daca facea Eddem pulmonar acasa tot trebuia internat.
Concediu placut!
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
a_alinta spune:
Ce iti pun eu tie este ca daca facea Eddem pulmonar acasa tot trebuia internat
ce stiu si eu, iti place sa ai ultimul cuvant, chiar daca nu ai dreptate.
Burtocika spune:
Ok, daca tot ati "revigorat" subiectul, poate sa-mi spuna si mie cineva care au fost pana la urma concluziile anchetei ?
Eu am pierdut subiectul din vedere un timp, si acum au aparut alte stiri care tin prima pagina a ziarelor, asa ca am ramas fara "deznodamant" la saga asta ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Deus spune:
Hara = escroaca
Madalina = a vrut si a reusit sa se sinucida
Sotul = slab de inger ,poate daca se straduia reusea sa o ajute pe Madalina
Parintii ei = ca si sotul
forumul DC- pe baricade, rezolvam toate problemele umanitatii
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Hara = escroaca Madalina = a vrut si a reusit sa se sinucida Sotul = slab de inger ,poate daca se straduia reusea sa o ajute pe Madalina Parintii ei = ca si sotul forumul DC- pe baricade, rezolvam toate problemele umanitatii devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ "Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney |
cool,mai ales concluzia!
Whatever happens don`t let go of my hand!