escroaca Hara

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo1970

ultimele "emanatii"

http://www.ziarulring.ro/stiri/18171/madalina-manole-petru-vei-pica-la-detectorul-de-minciuni

Si mai urmeaza, tot in Ring:
Nu rata#355;i edi#355;ia de mâine, când dr Harra reconstituie împreun#259; cu spiritul M#259;d#259;linei Manole fatala noapte de 14 iulie 2010!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Scuza-ma, dar sedarea unui pacient cateva zile este mai buna decat inmormantarea lui. Ca sa nu mai spun ca, repet, la cei cu sindrom maniacal dai sedative, iar la cei depresivi dai antidepresive care NU ii transforma in legume.

Xio, stii ca exista persoane care refuza medicul (a merge la medic mai precis) indiferent de cat de bolnavi ar fi? este o realitate. una cruda, dar este. si aici ma refer la acei oameni care "asa sunt ei construiti" . stiu precis ce spun, pentruca am intalnit multe cazuri.
nu mai spune ca familia, sotul/sotia/etc trebuie sa-i duca la medic, sunt adulti, refuza cu vehementa si nu ai ce le face. respectul fata de OM, indiferent de ce crede sau vrea el, e dorinta lui si gata.
nu ma refer la acele cazuri extreme.....
am avut un caz in familie, a refuzat cu indarjire, dupa Herzinfarkt, sa mearga macar la control, nu mai zic de analize si altele.....si te asigur ca era intreg la cap. desigur ca incapatanarea asta catareasca la dus la moarte pana la urma.

mesajul meu e off topic, stiu. si nu, nu are legatura cu moartea Madalinei.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo1970

ultimele "emanatii"

http://www.ziarulring.ro/stiri/18171/madalina-manole-petru-vei-pica-la-detectorul-de-minciuni

nu acord nici un fel de credibilitate acelor revelatii.
si mai sper ca exista persoane ca mine.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Kari, pe mine ma frapeaza ca Alinta a spus ca mai bine ar muri acasa sotul, decat sa il duca la spital (asta in situatia ipotetica de care am intrebat-o) , si continua sa spuna ca la spital aia te transforma intr-o leguma, deci nu ai de ce sa mergi.
Cum sa faci asemenea afirmatii mai ales cand noi discutam de o pers care a spus cand a incercat sa se sinucida.
Ce a facut ea se numeste Parasuicid, mai exact este un semn de alarma tras si ignorat cu brio.
Cine vrea sa se sinucida o face, cine vrea sa atraga atentia face parasuicidul.

Cine spune ca decat sa te duci la medic mai bine mori e inuman.

Si chiar mi se pare teribil de aiurea, Alinta, ca pe un forum unde vezi discutii despre depresii la nu stiu cate subforumuri , tu sa spui ca tratamentul ala nu conteaza, mai bine ramai bolnav.

Sper ca nu inteleg eu ce sustii aici , ca altfel trist de tot.

Kari, in cazul spus de tine era vorba despre o pers. cu problema fizica. Aici e vorba despre o pers. cu probleme psihice care a si avut tentativele de parasuicid.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Xio, da, in cazul ala da, dar stiu cazuri de depresii cand persoanele refuza sa caute ajutor. iar cei din jur sunt atat de invatati cu modul lor de viata/manifestare, incat nu li se mai aprinde nici un beculet.

legat de spiritista Hara, cum naiba se face ca fix pe ea ar fi contactat-o spiritul Madalinei? de ce nu pe altcineva? e dovada clara de escrocherie.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

poi draga xio..... hara a fost cu defunctul sotz al madalinei off chiar nu pricepi cum lucreaza fantomele astea probabil el i a recomandat o sa o contacteze ca doar face parte din familie ntz ntz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

ma scuzati nu xio kari.... dorm putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

xio, nu m-ai inteles. poate nu am gasit exprimarea cea mai adecvata.
eu nu stiu ce as face in situatia asta, ( am constatat ca pana nu esti efectiv intr-o situatie nu ai de unde sa stii exact cum te vei comporta ) si nu am spus nici ca neg ajutorul medical. asta ai inteles tu. sper ca nu toate ati inteles acest lucru, alftel ma retrag de la discutii purtate in mediu virtual, pentru ca inseamna ca nu stiu sa ma exprim corect si fac mai mult rau.

dar stiu cazuri de depresii cand persoanele refuza sa caute ajutor. iar cei din jur sunt atat de invatati cu modul lor de viata/manifestare, incat nu li se mai aprinde nici un beculet.

exact asa gandesc si eu si asta incerc sa spun: faptul ca mad a refuzat ajutor ( printre alte necunoscute si datorita convingerii ei ca presa ar fi atacat-o mizerabil )si sotul ei nu a stiut cum trebuie sa procedeze.

eu nu am invatat la liceu despre simpatic si parasimpatic, dar probabil ca in perioada cand am terminat eu si tu liceul s-au mai modificat materiile.

faptul ca afirmi ca sunt inumana e trist pentru mine, dar trec mai departe de aceasta afirmatie a ta. poate ca sunt nebuna si nu inumana.
crezi ca mi-ar fi bun un control medical?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

Tu cum ti-ai prefera sotul? In camasa de forta(cum exagerezi tu) sau inmormantat?

Eu l-as prefera in camasa de forta.[b][/b

xio, am fost la psihiatrie .
avand in minte varianta expusa mai sus, recunosc si va rog sa nu oripilati de parerea mea , ca nu mi-as prefera sotul in camasa de forta.

alina

De asta m-am oripilat eu si din cauza asta am spus ca e inuman sa gandesti asa.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

xio, da, din pacate, asa am gandit atunci cand am dat acest raspuns.
faptul ca am gandit asa nu ma face sa ma simt inumana.
vezi ca uneori , gandim foarte diferit si de neinteles pentru unii.

Mergi la inceput