escroaca Hara

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Candy

Acum a iesit la iveala si motivul pentru care Petru Mircea e atat de menajat de ProTV, care are o pozitie vadit partinitoare fata de subiectul cu pricina: PM a fost colegul lor, a lucrat ani de zile ca inginer de sunet la ProTV.

mie mi s-a parut ca bietul om e folosit de colegi pentru rating, nu consider ca i-au facut o favoare cu interviurile astea... ieri in timp ce vizionam chiar mi-am amintit de-o vorba: daca taceai filozof ramaneai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui voljena

de ce s-a sinucis?

oare din depresie netratata? ca depresia nu te intreaba nici cati copii ai, nici cati euroi in cont si nici macar cati fani adoratori...

E adevarat.Depresia nu te intreaba nimic si,ce e mai rau,nu te lasa nici pe tine sa te intrebi.In momentele de "criza" nu reusesti sa te gandesti decat la lucrul care te-a facut sa intri in depresie(motivul).Motivul asta iti ia mintile.Iar dupa ce ai incercat de N ori sa schimbi o situatie si nu ai reusit,te simti neputincios in fata tuturor,in fata vietii.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Citat:

Din relatarile martorilor, reiese foarte clar ca MM avea o relatie apropiata cu parintii. Cati dintre noi nu ne-am contrazis niciodata cu parintii sau am discutat in contradictoriu?

Iar ca-i ajuta si ca le oferea cadouri, mie mi se pare laudabil... Ora voi nu la fel ati face daca ati ajunge vedete? Nu le-ati cumpara parintlor o casa? Nu le-ati plati intretinerea? Nu cred ca era constransa sa faca asta, o facea din placere.

Mie asta mi se pare o dovada de iubire, si nicidecum o trauma din copilarie peste care nu a putut trece. (spre deosebire de alte cazuri relate in presa, inclusiv Gabriela Cristea de la "Nora ptr mama").

Faptul ca o atingea, sa fim seriosi, acum 40 de ani, si mai ales la tara se practica metoda, dar una e sa-ti bati copilul sistematic si alta ca o corectie...ocazionala, sa zicem. Prin prisma modului cum ne crestem noi copiii in ziua de azi, pare ciudat, dar pe vremea aia asa era. Oricum, mie mi se pare ca i-au sadit principii sanatoase - dragostea pentru munca, constiinciozitatea, regurozitatea, corectitudinea, onestitatea etc. Cata dintre vedetele de azi ar fi inapoiat toate cadourile primite, la incheierea unei relatii careia nu-i mai vedea nici un sens? (asta doar ca mic exemplu)

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Nu stiu cati parinti stau si asteapta sa le dea copii casa, intretinere, cadouri, bani, etc.
Indiferent daca traiesc din pensie sunt multi parinti care nu accepta bani de la copii lor. Din contra tot ei se duc si cumpara cate o bucata de branza, oua, etc si le dau copiilor ca vezi domne sunt de la mama de acasa.

Parintii mei nu ar accepta asa ceva de la mine. Nici nu au nevoie (au avut grija sa-si asigure ei totul) dar sunt sigura ca si daca nu aveau nu stateau cu mana intinsa sa le platesc eu intretinerea, lumina, gazele, etc.
Cand le fac cadouri , binenteles ca se bucura, dar pana nu zice mama ca nu trebuia nu se lasa....

Iar referitor la ce a zis el cadouri sigur nu facea referire la un cozonac, un parfum.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Ancheta ia o noua turnura.
Banuielile unora dintre noi, sunt si banuielile autoritatilor.

http://www.agentia.org/anchete/mobilul-unei-sinucideri-controlate-5340.html

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

http://m.libertatea.ro/pages/article.aspx?extid=297195

Om bogat, om sarac...

Plus ca nu am vazut nicaieri concluziile anchetei incheiate... Deci ce sa redeschida?

Mergi la inceput

Nu, nu avea un opel corsa, vechi. Nu avea nici vreun mercedes, avea un opel Astra clasic, era argintiu si nu era vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Citat:

Din relatarile martorilor, reiese foarte clar ca MM avea o relatie apropiata cu parintii. Cati dintre noi nu ne-am contrazis niciodata cu parintii sau am discutat in contradictoriu?

Iar ca-i ajuta si ca le oferea cadouri, mie mi se pare laudabil... Ora voi nu la fel ati face daca ati ajunge vedete? Nu le-ati cumpara parintlor o casa? Nu le-ati plati intretinerea? Nu cred ca era constransa sa faca asta, o facea din placere.

Mie asta mi se pare o dovada de iubire, si nicidecum o trauma din copilarie peste care nu a putut trece. (spre deosebire de alte cazuri relate in presa, inclusiv Gabriela Cristea de la "Nora ptr mama").

Faptul ca o atingea, sa fim seriosi, acum 40 de ani, si mai ales la tara se practica metoda, dar una e sa-ti bati copilul sistematic si alta ca o corectie...ocazionala, sa zicem. Prin prisma modului cum ne crestem noi copiii in ziua de azi, pare ciudat, dar pe vremea aia asa era. Oricum, mie mi se pare ca i-au sadit principii sanatoase - dragostea pentru munca, constiinciozitatea, regurozitatea, corectitudinea, onestitatea etc. Cata dintre vedetele de azi ar fi inapoiat toate cadourile primite, la incheierea unei relatii careia nu-i mai vedea nici un sens? (asta doar ca mic exemplu)

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Nu stiu cati parinti stau si asteapta sa le dea copii casa, intretinere, cadouri, bani, etc.
Indiferent daca traiesc din pensie sunt multi parinti care nu accepta bani de la copii lor. Din contra tot ei se duc si cumpara cate o bucata de branza, oua, etc si le dau copiilor ca vezi domne sunt de la mama de acasa.

Parintii mei nu ar accepta asa ceva de la mine. Nici nu au nevoie (au avut grija sa-si asigure ei totul) dar sunt sigura ca si daca nu aveau nu stateau cu mana intinsa sa le platesc eu intretinerea, lumina, gazele, etc.
Cand le fac cadouri , binenteles ca se bucura, dar pana nu zice mama ca nu trebuia nu se lasa....

Iar referitor la ce a zis el cadouri sigur nu facea referire la un cozonac, un parfum.......

Deci acum ii scoatem in fata pe parinti ca acceptau bani, cadouri si ca au batut-o cand era mica. Mai ramane sa spunem ca maica-sa e o depravata pt. ca face sex oral si ii place pozitia doggy style si am cam terminat de analizat familia ei.
Eu una abia astept sa le pot da orice parintilor si ar fi pt. mine o placere sa ii ajut, nu o corvoada. fiecare e altfel.

sarind peste cum erau parintii, daca sotul tau ti-ar spune ca vrea sa se sinucida si ca a incercat, ce ai face?
a) ai merge cu el la spital
b) ai merge cu el la biserica
c) ai merge cu el la bioenergoterapeut

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Nu s-a sinucis Madalina Manole ca maica-sa ia dat 3 palme peste fund cand era mica.

asa cum ne dam cu presupusul ca MP si MM au facut sau n-au facut, hai sa ne dam cu presupusul si vis-a-vis de cate palme i-a dat mama defunctei in copilarie...

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Era doar o figura de stil. Am vrut sa si specific asta dar m-am gandit ca se subintelege.

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27

as vrea doar sa punctez cateva aspecte pe care le-am citit pe aici:
1. cum de nu stia barbatul ce a discutat MM cu psihologul/psihiatrul la urgenta?
Ce se discuta e confidential. Nu se spune nimanui, deci nici barbatului decat cu acordul in scris al pacientului/clientului. Sau in justitie, dar deja e alta situatie.

2. De ce nu a dus-o la psihiatru?
Eu nu inteleg cam cum poti "sa duci" un adult impotriva vointei lui undeva...ca a dus-o la preot etc...deci ea a vrut sa mearga acolo, stia ca ceva nu e OK cu ea de a acceptat. De unde ma gandesc ca tot ea NU a vrut sa mearga la medic.
Presupunand ca ar fi chemat salvarea, si o duceau fortat la psihiatrie..pai nu poti, nu ai cum sa fortezi pe cineva sa vorbeasca, daca el nu vrea. Poti sa-l legi, sa-i administrezi medicatie fortat, dar nu poti sa-i faci un interviu clinic fortat.

Daca la prima tentativa (parca aia cu paracetamolul, daca nu ma insel) ea a declarat ca a fost accidental si ca nu are ideatie suicidara nu avea nimeni ce sa-i faca, nu puteau sa o tina acolo. Restul tentativelor, nu stiu cum a fost situatia.

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Ba da, la psihiatrie pacientii cu tentative de suicid sunt adusi de familie/politie si internati. Nu este treaba ta sau a mea cum discuta dupa aceea, ca sunt oameni specializati in asa ceva care din cateva teste reusesc sa desluseasca un om .
oamenii astia de care spun sunt cei care dau verictul intr-un proces daca inculpatul era in deplinatatea facultatilor mentale sau nu , daca disimuleaza sau nu.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Xio, daca citeai cu atentie totul inainte sa-mi adresezi vreo intrebare vedeai clar ca eu cu asta l-am invinovatit pe sotul Madalinei. Tot la fel de bine mai vedeai si ca am scris ca el nu trebuia sa spuna ca vezi domne i-a spus lui cineva ca pe Madalina o batea mama ei.
Nu am zis ca mama ei ar fi in vreun fel .....( ce ai scris tu acolo, chiar daca tie ti se pare amuzat , mie mi se pare penibil...).....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Unii scriu ca era bogata, altii ca era saraca. Nici nu stii ce sa mai crezi.
Cert este, cel putin pt mine, ca MP nu a fost interesat de insanatosirea Madalinei. Din ce motive ?...poate vom afla din rezultatele anchetei, care se prelungeste...

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Allinta exact ce spuneam cu cateva pagini in urma. Numai ei stiu adevarul, noi doar ne dam cu parerea....
Parerea mea este ca nu era bogata. Daca era bogata nu avea nevoie de un credit bancar, asa cum putea sa opreasca si ap din Decebal, nu sa-l vanda ca sa termine casa..... nu stiu .....doar ei stiu adevarul

Mergi la inceput