escroaca Hara

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Offf Xio, scuze dar gresesti referitor la bataia si sinuciderea de acum. Bataia din copilarie ARE legatura cu sinuciderea de acum. Copilaria si experientele de atunci sunt radacinile arborelui constientului uman pe care-ti cladesti psihicul tau de adult.
Traumele de orice fel traite in copilarie (psihice, dar si fizice) isi lasa adinc de tot urme in psihicul omului adult de mai tarziu. Mai ales cand adultul e sensibil prin natura lui.
De aici si respectul de sine scazut (despre care pomenesc mai multi in cazul MM) si multe alte nesigurante, sensibilitati ca om.
E asa de complicata treaba, si numai un psiholog bun care sa fi stat zeci de sedinte de vorba cu ea, ar fi reusit poate sa scoata la iveala si sa aplaneze niste conflicte interioare alea persoanei in cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Acum a iesit la iveala si motivul pentru care Petru Mircea e atat de menajat de ProTV, care are o pozitie vadit partinitoare fata de subiectul cu pricina: PM a fost colegul lor, a lucrat ani de zile ca inginer de sunet la ProTV.

Inainte de a vedea ce s-a intamplat in copilarie, cred ca ar fi mai util sa se afle ce s-a intamplat in noaptea cu pricina si sa se gaseasca explicatii logice. Mi se pare ciudata graba cu care s-a inchis ancheta si s-a dat verdictul, fara a fi elucidate toate misterele. Pana la urma, nu presa trebuie sa afle ce s-a intamplat si sa faca reconstituirea, ci anchetatorii. Iar pana acum, singurul care a spus ca e un caz deosebit de complicat si care necesita multa atentie este T. Butoi, cel mai mare criminalist roman.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Candy
. Iar pana acum, singurul care a spus ca e un caz deosebit de complicat si care necesita multa atentie este T. Butoi, cel mai mare criminalist roman.

imbucurator!Domnul T.Butoi lucreaza la caz sau ...totul s-a incheiat cu verdictul "sinucidere"?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Iata ca MP se poate uita in ochii oamenilor :

http://www.acasatv.ro/emisiuni/interviu-inedit-cu-mircea-petru-logodnicul-madalinei-manole.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Offf Xio, scuze dar gresesti referitor la bataia si sinuciderea de acum. Bataia din copilarie ARE legatura cu sinuciderea de acum. Copilaria si experientele de atunci sunt radacinile arborelui constientului uman pe care-ti cladesti psihicul tau de adult.
Traumele de orice fel traite in copilarie (psihice, dar si fizice) isi lasa adinc de tot urme in psihicul omului adult de mai tarziu. Mai ales cand adultul e sensibil prin natura lui.
De aici si respectul de sine scazut (despre care pomenesc mai multi in cazul MM) si multe alte nesigurante, sensibilitati ca om.
E asa de complicata treaba, si numai un psiholog bun care sa fi stat zeci de sedinte de vorba cu ea, ar fi reusit poate sa scoata la iveala si sa aplaneze niste conflicte interioare alea persoanei in cauza.

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Hobby
www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Danat, stiu asta, am facut si psihologie si psihiatie si psihologie infantila.Stiu cat e de importanta copilaria, dar sa fim seriosi. Nu s-a sinucis Madalina Manole ca maica-sa ia dat 3 palme peste fund cand era mica.
Daca toate persoanele care au fost batute de parinti s-ar sinucide in Romania ar ramane 15% din populatie.
Cu alte cuvinte, el considera ca nu e de vina (moral) el , ci e vina parintilor ca au batut-o cand era mica.
Respectul de sine i-a fost mai stirbit cand a divortat de omul pe care l-a iubit din cauza ca el o insela cu tot ce prindea. De ce nu s-a sinucis atunci, ca doar tot a fost batuta in copilarie.
Si persoanele abuzate de parinti in copilarie in momentele grele prin care trec se sprijina pe prieteni, parteneri, copii.
P.S: stiu ca poate pare ca am un ton mai agresiv dar nu-i asa, pur si simplu discutam in contradictoriu, nu te reped sau ceva. Chiar imi place ca pot vb cu tine fara sa facem referire una la alta si fara ironii.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

as vrea doar sa punctez cateva aspecte pe care le-am citit pe aici:
1. cum de nu stia barbatul ce a discutat MM cu psihologul/psihiatrul la urgenta?
Ce se discuta e confidential. Nu se spune nimanui, deci nici barbatului decat cu acordul in scris al pacientului/clientului. Sau in justitie, dar deja e alta situatie.

2. De ce nu a dus-o la psihiatru?
Eu nu inteleg cam cum poti "sa duci" un adult impotriva vointei lui undeva...ca a dus-o la preot etc...deci ea a vrut sa mearga acolo, stia ca ceva nu e OK cu ea de a acceptat. De unde ma gandesc ca tot ea NU a vrut sa mearga la medic.
Presupunand ca ar fi chemat salvarea, si o duceau fortat la psihiatrie..pai nu poti, nu ai cum sa fortezi pe cineva sa vorbeasca, daca el nu vrea. Poti sa-l legi, sa-i administrezi medicatie fortat, dar nu poti sa-i faci un interviu clinic fortat.

Daca la prima tentativa (parca aia cu paracetamolul, daca nu ma insel) ea a declarat ca a fost accidental si ca nu are ideatie suicidara nu avea nimeni ce sa-i faca, nu puteau sa o tina acolo. Restul tentativelor, nu stiu cum a fost situatia.

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

tot e, ca mi-am amintit un caz concret:

O adolescenta, cu ceva tentative de sinucidere la activ, ajunge la un moment dat la o comisie pentru a fi evaluata situatia ei si riscul suicidar. Din comisie faceau parte un psihiatru si un psiholog cel putin, nu mai stiu cati erau in total. Buun, si vine fata cu mama ei, intra fata la interviu, incep sa discute, ea neaga orice ideatie suicidara, discuta de planurile de viitor, de scoala, prietenii ei, afectul ok, coerenta in discurs, in logica...ma rog, ideea e ca trece cu brio interviul, adica bazat pe dicutiile cu ea, nu aveau nici un moptiv sa banuiasca nimic suspect. Inainte de terminarea interviului, se schimba brusc la fata, se tien cu maineile de burta, cade de pe scaun si moare. Inainte sa vina acolo, ingerase ceva otrava, nu stiu ce anume. Deci, tot interviul l-a sustinut cu otrava lucrand in ea, si stiind clar ca o sa moara.

Exemplu de disimulare.

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Nu s-a sinucis Madalina Manole ca maica-sa ia dat 3 palme peste fund cand era mica.

asa cum ne dam cu presupusul ca MP si MM au facut sau n-au facut, hai sa ne dam cu presupusul si vis-a-vis de cate palme i-a dat mama defunctei in copilarie...

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Din relatarile martorilor, reiese foarte clar ca MM avea o relatie apropiata cu parintii. Cati dintre noi nu ne-am contrazis niciodata cu parintii sau am discutat in contradictoriu?

Iar ca-i ajuta si ca le oferea cadouri, mie mi se pare laudabil... Ora voi nu la fel ati face daca ati ajunge vedete? Nu le-ati cumpara parintlor o casa? Nu le-ati plati intretinerea? Nu cred ca era constransa sa faca asta, o facea din placere.

Mie asta mi se pare o dovada de iubire, si nicidecum o trauma din copilarie peste care nu a putut trece. (spre deosebire de alte cazuri relate in presa, inclusiv Gabriela Cristea de la "Nora ptr mama").

Faptul ca o atingea, sa fim seriosi, acum 40 de ani, si mai ales la tara se practica metoda, dar una e sa-ti bati copilul sistematic si alta ca o corectie...ocazionala, sa zicem. Prin prisma modului cum ne crestem noi copiii in ziua de azi, pare ciudat, dar pe vremea aia asa era. Oricum, mie mi se pare ca i-au sadit principii sanatoase - dragostea pentru munca, constiinciozitatea, regurozitatea, corectitudinea, onestitatea etc. Cata dintre vedetele de azi ar fi inapoiat toate cadourile primite, la incheierea unei relatii careia nu-i mai vedea nici un sens? (asta doar ca mic exemplu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta
in virtutatea a celor expuse de tine aici si ca urmare a exemplului tau de cum poti sa caracterizezi un om dupa ceea ce ii iese din gurita , da-mi voie sa imi dau cu parerea: nu am nici o pretentie de la tine.

decat niste ironii pentru care mi-am si cerut scuze anticipat.
alina

ups sa inteleg ca m-ai ironizat abstract...

oricum o dai esti cel putin o/t daca nu chiar incalci regulamentul ca nu eu sunt subiectul discutiei...

Mergi la inceput