escroaca Hara

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

a_alinta, nu iti inteleg pozitia fata de acest subiect.
Initial, te intrebai oare ce s-o fi intamplat de s-a ajuns la asemenea final tragic, fara sa ataci vre-un participant la subiect. Acum, dai barda in cine crezi tu ca greseste...

Pozitia ta este instabila, ca sa zic asa...

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

din pacate , asa cum gandeste cel care a scris acest articol , gandesc o gramada de oameni.
se mai intreaba cineva, in afara de mine, de ce ii era atat de frica madalinei de nebuniile care pot aparea in presa??

Mergi la inceput

in cine dau cu barda, allinta?

eu imi dau cu parerea, doar. parerea mea formata in urma a ceea ce citesc in presa.
asa cum iti dai si tu.

pe cine am atacat la acest subiect?

Mergi la inceput

Ti-au intrat in colimator niste participante la topic si dai copy-paste la pasaje din mesajele lor, cerandu-le explicatii sau pur si simplu, jignindu-le. Ex : Xio, cand ii scrii ca nu ai nici-o pretentie de la ea. paginile 17 si 18.
Sa nu denaturam subiectul in hartuieli pesonale si insulte, coborandu-l la ZZ.

allinta

Mergi la inceput

allinta, tu citesti mesajele?
am dat copy si paste pentru a raspunde pe puncte . nu trag pe nimeni de concluzii, doar imi expun punctul meu de vedere.
citeste mai bine inainte de a trage astfel de concluzii.

Mergi la inceput

Ex : Xio, cand ii scrii ca nu ai nici-o pretentie de la ea. paginile 17 si 18.
Sa nu denaturam subiectul in hartuieli pesonale si insulte, coborandu-l la ZZ.

nu xio a scris acel mesaj, si asta imi dovedeste ca citesti pe sarite. hartuieli personale si insulte eu nu vad pe aici, decat niste ironii pentru care mi-am si cerut scuze anticipat.
ca nu esti de acord cu mine am inteles, ce nu inteleg e unde vezi denaturarea subiectului? eu raspund numai la subiect.
ca nu -ti place tie ce spun , e cu totul altceva.

Mergi la inceput

a_alinta, poate ca asta este stilul tau : dai copy/paste la mesaje si incepi sa te contrazici cu celalalt. Si uite asa, ii iei la rand pe toti pe care iti pica.
E cam obositor modul tau de a comunica pe un forum.
Tie ti-ar placea ca altcineva sa tot dea copy/paste mesajelor tale, incepand sa-ti faca analiza pe text si sa se contrazica cu tine ?
De asta ti-am zis ca subiectul va fi coborat la ZZ.
Daca nici acum nu intelegi ce vreau sa zic, eu ma retrag, fa ce vrei.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

In primul rand sa nu se creada medic.nu a sustinut asta si nici nu se constata asta din actiunile lui.

Atun ci cand sustii ca n-ai dus o persoana la psiholog sau psihiatru desi altii ti-au spus asta , si argumentele tale sunt ca :
-nu delira
-nu avea halucinatii
deci si prin urmare nu avea de ce sa mearga la doctor inseamna ca in adancul sufletului te crezi mare diagnostician daca stii ca n-avea rost sa o vada cineva. Cand omul pe care il iubesti iti spune "iubi, am vrut sa ma sinucid cu diluant" si tu suni un prieten medic intrebandu-l ca sa ii dai inseamna ca tu ai apreciat cat a fost ingerat, cat se absoarbe, ce complicatii pot apare si ai hotarat ca nu-i asa grav, deci sunam un prieten si bagam lapte la greu. Aseara am vazut un interviu pe OTV parca (nu stiu ce era) in care MP a spus exact , dar exact aceeasi fraza ca la protv, cu halucinatia de data asta, a uitat dedelir. Exact aceeasi fraza.

Citat:
citat din mesajul lui a_alintaIn al doilea rand sa nu fie ignorantpoti sa dezvolti un pic?

da, pot sa dezvolt: sa nu isi lase sotia se incerce sa se sinucida de 3 ori si sa-i reuseasca a 4-a , sa nu o duca la slujbe ci la doctor, sa nu spuna toate povestile astea dupa ce ea a murit ca si cum ar fi o scuza ca ea tot timpul ii spunea ca vrea sa moara si uite dom'le, acum e moarta. Esti ignorant daca iti ignori sotia bolnava.

Citat:
citat din mesajul lui a_alintaIn al treilea rand sa nu isi lase sotia sa ii tot arate metode de sinucidere nereusite. Ce astepta? sa vada cand reuseste si cu ce?

adica sa -i spuna " draga mea, lasa-ma cu prostiile tale, vino cu ceva concret?" scuza-mi ironia dar aceasta intrebare ai pus-o tocmai pentru ca nu vrei sa accepti ca asa cum au fost refuzati parintii , a fost refuzat si el.

A Alinta, replica asta a ta mi s-a parut teribil de ciudata.Stiu ca fiecare interpreteaza cum vrea, dar chiar in halul asta n-am mai vazut.
Nu, draga, insemna CA DE LA PRIMA TENTATIVA DE SINUCIDERE SA O DUCA LA SPITAL, NU SA TOT ASTEPTE SA VADA CE METODE VA MAI GASI. Asta iti dicta tie logica? Ca trebuia sa ii spuna sa se omoare? Doamne, Dumnezeule!

Citat:
citat din mesajul lui a_alintaIn al 4-lea rand sa nu mai dea declaratii care mai de care mai tampe, incepand de la cat de bine o satisfacea sexual si pana la bataia pe care i-o aplica maica-sa in copilarie.

poti sa pui linkul unde face el declaratia cu satisfacerea sexuala? cu bataia din copilaria am citit si eu, dar nu am interpretat-o ca pe o declaratie tampa ci ca pe un trist adevar.

Nu, nu pot pune linkul pt. ca nu il stiu. Bataia din copilarie n-are nici o legatura cu sinuciderea de acum.

Citat:
citat din mesajul lui a_alintaIn al 5-lea rand, cand iti moare sotia nu te pui sa ii cauti prin telefon.

asta tot de la medicina legala o stii? poti sa ne spui ce faci in aceasta situatie?

Nu, asta logica si bunul simt mi-o spun.

Citat:
citat din mesajul lui a_alintaIn al 6-lea rand, cand ajungi acasa si ii miroase "gurita" neveste-tii a diluant nu sunt un dr sa-l intrebi ce sa ii dai, ca draga de ea a mai incercat o data dar si-a pus doar cativa stropi de diluant. E clar cand un om vine la tine si-ti spune cum a incercat sa se omoare ca ala trage un semnal de alarma si e un strigat de ajutor.

e clar ca nu ai inteles nimic : el a tras semnalul de alarma asa cum a stiut el.

Serios?
Cum a stiut el? Aaa, da, a sunat la salvare dupa ce a gasit-o moarta. Ca altceva n-a facut...sau stai, l-a adus pe bioenergoterapeutul ala sa scoata energia negativa din ea....aaaa, a dus-o si la slujbe!
Am impresia ca tu n-ai inteles nimic.

Ca sa nu o mai lungim. Imagineaza-ti ca sotul ti-a aratat de 3 ori ca a vrut sa se sinucida. Ca iti spunea ca vrea sa se sinucida si ca vrea sa va vegheze de altundeva.
Ce ai face?
a) L-ai duce la slujbe la biserica
b) L-ai duce rapid la spital
c) L-ai duce la un bioenergoterapeut

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

din pacate , asa cum gandeste cel care a scris acest articol , gandesc o gramada de oameni.
se mai intreaba cineva, in afara de mine, de ce ii era atat de frica madalinei de nebuniile care pot aparea in presa??

alina

Alina da, si eu ma intrebam pe-aici aseara, dar imi si raspundeam in acelasi timp in sensul ca din cauza viitoarei relansari oficiale, cred ca avea un conrtact strict cu mediapro si nu trebuia sa fie implicata in nici un subiect piperat din presa...
altfel, nu vad nici o explicatie refuzului ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Saracul ,n-a stiut ca e otrava linga sticla lui cu vin si linga hainutele copilului (cadoul tipei pt. copilul lor).Probabil ca a fost atit de invelit cadoul ala,cred ca avea si cifru...asa incit se explica ca el habar nu avea cu ce s-a trezit in brate.

Dupa ce am citit toate aberatiile lui si eu am ajuns cam tot la concluzia pe care si-o exprima omul ala,de aia i-am dat copy/paste.Stiam ca e concluzia cuiva si imi cer scuze daca am lasat impresia ca mi se pare a fi un verdict al criminalistilor.

Asadar,sinuciderea femeii a fost o sinucidere asistata.(ca sa fiu draguta)
El a stiut si NU a facut nimic ,decit poate ca i-a reamintit din cind in cind c`o batea ma`sa in copilarie ,ca i-a carat prea mult in spate pe toti si ca e un rebut,asadar ne-ar fi mai bine noua daca ne-ai veghea tu din imparatia Domnului!
Altfel ce scuze gasiti voi ipocritului care are tupeul sa vina la TV sa declare ca "se obisnuise saracuta cu ideea ..."Am mai zis,se obisnuise el si-a lasat-o si pe ea sa se obisnuiasca .
Apoi se arata socat si indurerat!Sincer,eu n-as fi deloc socata!Dar absolut deloc!!!Daca tot el declara ca ea a mai incercat sa se omoare de 3 ori,ce soc a mai putut el sa aiba???Unde este oameni buni socul???cind tu zici ca^i "mirosea gurita a diluant"
Daca eu stiu ca omul cu care impart viata,casa si patul mi-a zis "am vrut sa ma omor si mi-am pus diluant in suc" ...nu fac nimic si cind schema ii reuseste mai am tupeul sa ma arat socata?De ce?
doar stiam!!!am trait pe linga el nefacind nimic si asteptind sa se intimple "inevitabilul".Eu asa vad situatia.
Apoi sunt socata si indurerata???De ce??
Dar daca eu habar nu aveam si il gasesc lat pe jos ,asta da soc nene!Daca el a mascat atit de bine intentiile sinucigase(cum se zice pe aici).De fapt ea nu a mascat nimic!!!A zis,a povestit,a dat detalii!!!
Iar el a asteptat sa se "prinda" doctorii de la urgenta!
Dar el ce avea,spini pe limba si nu putea sa vorbeasca????De ce nu le-a zis el doctorilor?Mai oameni cu scaun la cap,fumeia asta vrea sa-si ia zilele,faceti ceva ,ajutati-o ca eu fara ea mor,ea e sufletul meu pereche!Daca auzeam asa ceva de la el,jos palaria!
Neah,el nu vroia sa-si strice ea cariera(aka,nexam bani) iar daca reusea in tentativele ei de sinucidere,well...trageti concluziile.(deja a promis ca are el grija sa nu moara Madalina Manole,probabil s-a inteles cu ea sa vina sa-i cinte lui in studio)
Nu cumva el a convins-o sa nu se duca la dr. pt ca isi compromite viitorul si cariera,si hai draguta sa mergem pe la manastiri ca te vindecam pe sestache si nu se prinde presa ca tu te-ai dilit.

Si ce mizerii spune si el,ca maica`sa o batea,ca ea zicea ca a fost schimbata la nastere!Pfua! Adica a apucat-o amocul asa la 43 de ani dupa ce in sfirsit avea ce-si dorise cel mai mult pe lume,un copil,o familie reusita(cica),dupa ce isi intilnise sufletul pereche(cica) si dupa ce cariera promitea sa infloreasca din nou!Tocmai acum au
lovit-o negura si tramele copilariei,nu dupa ce a inselat-o primul si dupa ce a parasit-o pt. alta,nici dupa ce ala a facut copil cu mindruta,nici in timpul si dupa divort,nici cit a fost singura,nici cind a murit primul.Nimic frate!N-a lovit-o atit de tare nimic incit sa-si puna streangul,a lovit-o acum cind era perfect fericita si implinita!
Nu miroase a nimic?Mie imi cam miroase,si nu frumos.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput