escroaca Hara
Raspunsuri - Pagina 18
a_alinta spune:
daca nu am stat cu el la bere la terasa inseamna ca nu-l cunosc? stii aia cu stai cu-n om in casa 25 de ani si tot nu-l cunosti? - s-[b]au mai vazut cazuri... io stiu ca de aia dau diversi interviuri (printre altele) - ca sa-i cunoastem... in mai putin de-o saptamana i-au tras cu clestele afirmatii astia de la pro tv de nu mai putin de 3 ori si aia de la antena 1 parca o data... de ajuns sa ma lamuresc ca e saracut cu duhul baietu'... si daca mai da 100 de interviuri tot la nivelul asta le-ar da, ca mai mult nu poate... tu dupa ce criterii apreciezi inteligenta unui om? dupa inaltime? internarea se face discret, se foloseste numele din acte si mai ales NU se anunta ziarele cum crezi ca stiu jurnalistii care pe unde se afla? ii marcheza om la om ca la fotbal? stiu din ponturi care se scurg din anturajul vip-ului respectiv[/b]
in virtutatea a celor expuse de tine aici si ca urmare a exemplului tau de cum poti sa caracterizezi un om dupa ceea ce ii iese din gurita , da-mi voie sa imi dau cu parerea: nu am nici o pretentie de la tine.
Alizee spune:
Cititi despre prima tentativa de "sinucidere" :
http://www.realitatea.net/ipoteza-soc-sinuciderea-madalinei-manole-ar-putea-fi-accidentala_724886.html
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Alizee spune:
Un alt articol :
http://www.realitatea.net/sotul-madalinei-manole-ar-fi-luat-furadanul-de-la-fana-cantaretei_724882.html
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Deus spune:
allinta - nu tot ce spune presa este adevarat:-)
doar timpul o sa ne spuna ce s-a intamplat..sau poate nu!
nu va infierbantati ca nu dezlegati aici enigma. S-a sinucis si gata, sa o lasam sa se odihneasca!
Se stie ca depresivii, exact ca si alte persoane cu diferite probleme(alcoolicii) joaca un teatru fantastic. Joaca teatru ca sunt fericiti, o spun psihologii ...au spus-o si in cazul Madalinei, probabil ca dupa prima tentativa a reusit sa-i duca pe nas pe cei care nu-s de specialitate, le-a promis ca nu mai face, ca este bine, ca-i pare rau si dupa, pe ascuns si-a planificat moartea. Furadan a cumparat cu mult timp in urma, nu cu o seara inainte.
Pacat de ea, pacat de copil, restul nu conteaza.
Sa aveti un weekend frumos
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus allinta - nu tot ce spune presa este adevarat:-) |
nici tot ce declara MP nu este adevarat.
ma indoiesc ca ziarele mint in cazul MM.
cum adica a reusit sa-i duca de nas pe cei care nu-s de specialitate ?! cata cultura iti trebuie ca sa intelegi ca omul are nevoie de ajutor ?!
scria cineva ca MM a baut 2 pahare de otrava !!! cum adica 2 ?! cand dupa prima inghititura se simte arsura !!!
sunt atatea neconcordante !
sper sa aflam ce s-a intamplat cu aceasta femeie care parea sa aiba totul.
hannen spune:
Din ce citesc mai ca imi vine si mie sa zic ca el a "ajutat-o" sa ajunga mai repede in imparatia cerurilor.A mers cu ea sa-si procure Furadanul!!Hehehe,cred ca incepe sa se faca lumina.
mi-a sarit in ochi comentariul asta:
Petru stie ca n-a fost sinucidere ci a ajutat-o pe Mada sa se "elibereze", dupa cum el insusi afirma. Petru se simte incoltit. Petru ataca. De aceea apare zilnic la TV. Petru ii construieste imaginea (falsa) de nebuna fara speranta Madalinei, in spatele careia vrea sa ascunda crima morala (sau chiar reala) care-l apasa si-l va urmari toata viata. Il ajuta "prietenii" din mass-media si nu numai, sa-i multumeasca astfel Madalinei, pentru averea (vreo 500.000 Euro) care-i(le) ramane de-mpartit. Petru spera, si alearga, alearga ... I-a luat Madalinei tot : Viata, Copilul, Imaginea, Averea (MUNCA EI !), i-a distrus parintii ! El nu-si reproseaza nimic, se considera perfect, a facut totul ... ca el si maica-sa (soacra vesela) sa fie "vegheati din alta parte" de Madalina. Sa le fie lor mai bine ...
Whatever happens don`t let go of my hand!
Deus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allinta
nici tot ce declara MP nu este adevarat. ma indoiesc ca ziarele mint in cazul MM. cum adica a reusit sa-i duca de nas pe cei care nu-s de specialitate ?! cata cultura iti trebuie ca sa intelegi ca omul are nevoie de ajutor ?! scria cineva ca MM a baut 2 pahare de otrava !!! cum adica 2 ?! cand dupa prima inghititura se simte arsura !!! sunt atatea neconcordante ! sper sa aflam ce s-a intamplat cu aceasta femeie care parea sa aiba totul. |
tot psihologii spun ca depresivii disimuleaza fericirea, ca nu accepta ajutorul si ca in mare masura isi pacalesc rudele. De aceea se recomanda ca familia sa nu asculte minciunile de genul " gata nu mai fac, imi pare rau, a fost o nebunie"...acuma facem si noi greseala sa cautam un vinovat. Vrem sa gasim un vinovat ca si cum nu se poate sa fie pur si simplu problema ei. Ea a fost bolnava si a vrut sa moara. A reusit din pacate.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
a_alinta spune:
A mers cu ea sa-si procure Furadanul!!Hehehe,cred ca incepe sa se faca lumina.
hannen, ai citit articolul din presa? asta e tot ce ai inteles tu?
eu am inteles ca s-a dus cu mad la prietena ei, care avea pregatit un pachet cu cadouri , in care era pus si furadanul. in fapt, nu mad l-a primit , ca nu era acolo cand persoana respectiva a venit cu pachetul.
apoi numai daca era vrajitor punea sa stie ca in pachetul pe care i l-a pus acea persoana in brate e si otrava.
hehehe, incepe sa se faca lumina si la tine? mai citeste odata articolul, te rog.
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen El nu-si reproseaza nimic, se considera perfect, a facut totul ... ca el si maica-sa (soacra vesela) sa fie "vegheati din alta parte" de Madalina. Sa le fie lor mai bine ...[/i] |
Frazele astea chiar mi-au atras atentia. Descriu situatia asa cum o percep si eu.
a_alinta spune:
hannen, despre comentariul care ti-a sarit in ochi, nu pot sa zic decat ca este interpretarea cuiva despre ceea ce s-a intamplat in urma a ceea ce a aflat de la presa.
din punctul meu de vedere nu a stiut sa analizeze bine informatiile si din pacate si-a facut si public parerea. ( unde ai citit acest comentariu?)