escroaca Hara
Raspunsuri - Pagina 17
Candy spune:
Sa fim seriosi, putea fi internata intr-o clinica privata, din alt oras, din alta tara... Putea fi angajat un medic s-o supravegheze la domiciliu 24 h din 24... Existau solutii.
Danat, eu n-as exclude posibilitatea ca sotul sa exagereze voit lucrurile. La inceput s-a spus ca a mai avut o tentativa de sinucidere in luna mai, acum deja se stie de 3 tentative, insa toate informatiile au aceeasi sursa: sotul. Si sunt infirmate de fisa medicala! Asta deja e a doua neconcordanta, prima fiind cea cu sampania pe care chipurile au baut-o la 12, dar nu s-au gasit urme de alcool.
Eu nu pot sa cred ca o vedeta ca Madalina Manole a fost tratata intr-un spital din Romania ca un om obisnuit, macar de frica presei...
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
a_alinta spune:
xio, daca ai citi cu atentie ceea ce scriu, ai intelege care e parerea mea.
pentru mine nu exista un singur vinovat moral .
petru a declarat ca imediat ce au inceput sa apara derapajele , parintii au fost primii pe care i-a sunat. deci stiau de la inceput.
pentru mine nu e suspect ca a lasat un mesaj pe mobil. in ziua de azi cand nu mai pune nimeni mana pe creion si hartie si toate comunicatiile le avem prin telefon, computer , nu vad nimic suspect ca nu si-a scris mesajul pe hartie. poate ca avea telefonul in mana sau langa ea, ce este atat de suspect sa verifici ce era in telefonul ala cand isi gaseste sotia moarta? stiti voi ca e suspect ca a facut asta ? ce trebuia sa faca, dupa parerea voastra?
ingenios mi se pare si mie cum stim noi ce gandeste un om inainte de a-si lua zilele.
danat , si eu am aceeasi intrebare, am remarcat si eu remarca lui. ce s-a intamplat la acea intrevedere? ce scrie in fisa ei medicala?
voljena , era vorba ca l-ai cunoscut la stiri si atat. habar nu ai ce fel de om e, cat e de prost sau nu. ti-au format o parere a ta, vazand pentru prima data un om la stiri.
de unde stii tu ca se putea interna si fara sa afle presa? poti sa imi spui si mie cum trebuia sa procedeze?
Candy spune:
Uite aici si o opinie avizata, apartinand unuia dintre cei mai reputati psihologi criminalisti din Romania:
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Tudorel_Butoi-psiholog_criminalist-_-Daca_e_sinucidere-e_una_atipica_0_298170817.html
Psiholog criminalist, despre cazul Madalina Manole: „Ceva nu se leaga“
de Razvan Pritulescu in data de 15 Iulie, 2010 - 08:24
Tudorel Butoi
voljena spune:
daca nu am stat cu el la bere la terasa inseamna ca nu-l cunosc? stii aia cu stai cu-n om in casa 25 de ani si tot nu-l cunosti? - s-au mai vazut cazuri... io stiu ca de aia dau diversi interviuri (printre altele) - ca sa-i cunoastem... in mai putin de-o saptamana i-au tras cu clestele afirmatii astia de la pro tv de nu mai putin de 3 ori si aia de la antena 1 parca o data... de ajuns sa ma lamuresc ca e saracut cu duhul baietu'... si daca mai da 100 de interviuri tot la nivelul asta le-ar da, ca mai mult nu poate... tu dupa ce criterii apreciezi inteligenta unui om? dupa inaltime?
internarea se face discret, se foloseste numele din acte si mai ales NU se anunta ziarele cum crezi ca stiu jurnalistii care pe unde se afla? ii marcheza om la om ca la fotbal? stiu din ponturi care se scurg din anturajul vip-ului respectiv...
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Si inca ceva care nu-mi pot explica: in luna mai, se stie clar, au fost impreuna la Urgenta. Cum de nici un medic, inclusiv psihologul, nu au semnalat starea ciudata a Madalinei? Chiar asa brava ea? Sau chiar asa superficial sa fi fost tratata, nu prea cred.. atunci cum de nu s-a prins nimeni (personal medical)? Sotul ei a spus tot ieri ca atunci cand au ajuns la spital i-a multumit lui Dumnezeu ca ajunsese sa o poata vedea un medic... _ Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie. Hobby www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel |
Sotul a spus, si citez "speram sa isi dea seama medicii". Cand ajungi la urgente pt. ca ai luat mai multe medicamente te intreaba de ce le-ai luat : accidental sau ai vrut tu sa iei atatea .
Evident daca pacientul spune ca da, dom'le, ma tratam pt. pneumonie, tot aveam febra , frisoane si mi-era rau , nu are de ce sa se gandeasca ca poate au in fata un om cu tendinte sinucigase.
Daca a vorbit un psiholog de la urgente cu ea sau a disimulat extrem de bine, sau ala era pe langa meserie.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
XIO spune:
Alinta, mi se pare mult prea convenabil ca a scris un mesaj de adio pe telefonul mobil si cand sotul a gasit-o in casa dupa vreo 3 ore cat nu a auzit cand a picat nevasta-sa spre exemplu, a inceput sa caute prin telefon si a ajuns tocmai in mesajele salvate.
Ce as fi vrut sa faca?
In primul rand sa nu se creada medic.
In al doilea rand sa nu fie ignorant
In al treilea rand sa nu isi lase sotia sa ii tot arate metode de sinucidere nereusite. Ce astepta? sa vada cand reuseste si cu ce?
In al 4-lea rand sa nu mai dea declaratii care mai de care mai tampe, incepand de la cat de bine o satisfacea sexual si pana la bataia pe care i-o aplica maica-sa in copilarie.
In al 5-lea rand, cand iti moare sotia nu te pui sa ii cauti prin telefon.
In al 6-lea rand, cand ajungi acasa si ii miroase "gurita" neveste-tii a diluant nu sunt un dr sa-l intrebi ce sa ii dai, ca draga de ea a mai incercat o data dar si-a pus doar cativa stropi de diluant. E clar cand un om vine la tine si-ti spune cum a incercat sa se omoare ca ala trage un semnal de alarma si e un strigat de ajutor.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
danat spune:
Xio cred ca da, a disimulat foarte bine si poate nici nu a avut norocul sa intalneasca un psiholog experimentat, sa o simta...
Avea, din pacate, exercitiul disimularii, de cate ori aparea public parea fericita si relaxata, dar asta o face multa lume...
Ce rost are sa lasi sa ti se vada toate trairile in public? nimeni nu-ti rezolva problemele, si foarte foarte putini te pot intelege, daca vor.
Insa asta insemna ca era o femeie puternica, destul de stapina pe ea, si totusi a cedat la un moment dat...cine stie ce s-o fi intamplat acolo la ei intre timp :-( recunosc ca multe nu se leaga, dar tot nu l-as gasi numai pe sotul ei tap ispasitor.
a_alinta spune:
In primul rand sa nu se creada medic.nu a sustinut asta si nici nu se constata asta din actiunile lui.
In al doilea rand sa nu fie ignorantpoti sa dezvolti un pic?
In al treilea rand sa nu isi lase sotia sa ii tot arate metode de sinucidere nereusite. Ce astepta? sa vada cand reuseste si cu ce?
adica sa -i spuna " draga mea, lasa-ma cu prostiile tale, vino cu ceva concret?" scuza-mi ironia dar aceasta intrebare ai pus-o tocmai pentru ca nu vrei sa accepti ca asa cum au fost refuzati parintii , a fost refuzat si el.
In al 4-lea rand sa nu mai dea declaratii care mai de care mai tampe, incepand de la cat de bine o satisfacea sexual si pana la bataia pe care i-o aplica maica-sa in copilarie.
poti sa pui linkul unde face el declaratia cu satisfacerea sexuala? cu bataia din copilaria am citit si eu, dar nu am interpretat-o ca pe o declaratie tampa ci ca pe un trist adevar.
In al 5-lea rand, cand iti moare sotia nu te pui sa ii cauti prin telefon.
asta tot de la medicina legala o stii? poti sa ne spui ce faci in aceasta situatie?
In al 6-lea rand, cand ajungi acasa si ii miroase "gurita" neveste-tii a diluant nu sunt un dr sa-l intrebi ce sa ii dai, ca draga de ea a mai incercat o data dar si-a pus doar cativa stropi de diluant. E clar cand un om vine la tine si-ti spune cum a incercat sa se omoare ca ala trage un semnal de alarma si e un strigat de ajutor.
e clar ca nu ai inteles nimic : el a tras semnalul de alarma asa cum a stiut el.
a_alinta spune:
Alinta, mi se pare mult prea convenabil ca a scris un mesaj de adio pe telefonul mobil si cand sotul a gasit-o in casa dupa vreo 3 ore cat nu a auzit cand a picat nevasta-sa spre exemplu, a inceput sa caute prin telefon si a ajuns tocmai in mesajele salvate
tie ti se pare prea convenabil , ea poate nu s-a gandit ca trebuie sa lase ceva concret, care sa poate fi studiat si constatat ca e scrisul ei.
tu stii ce zgomot a facut cand a cazut? stii tu ca in caderea ei trebuia sa trezeasca toata casa? apoi daca e asa, cei care au dat verdictul de sinucidere au fost si astia pe langa meserie.
a_alinta spune:
sunt infirmate de fisa medicala! Asta deja e a doua neconcordanta, prima fiind cea cu sampania pe care chipurile au baut-o la 12, dar nu s-au gasit urme de alcool.
candy, poti sa imi spui si mie unde apar stirile referitor la fisa medicala?. nu am timp sa citesc toate site-urile pentru a fi la curent cu noile dezvaluiri.
referitor la a doua neconcordanta, cand spui ca ai baut o sampanie la miezul noptii, asta nu inseamna ca ai baut toata sampanie de unul singur. poate a baut o jumatate de pahar, poate doar o jumatate de gura.
apare in sange alcoolul dintr-o jumatate de pahar de sampanie, la o distanta de 6 ore?