escroaca Hara
Raspunsuri - Pagina 16
a_alinta spune:
1. de ce si-a luat mobilul dupa ea in baie? mi se pare ilogic ca cineva care se duce sa se sinucida sa plece in toiul noptii cu mobilul dupa el. Oricum, mesajul fiind salvat in Drafts, nu s-ar fi activat semnalul sonor
l-a luat ca sa lase un mesaj. cand vorbim despre sinucideri nu cred ca mai exista logica.
2. cum a reusit sa ingurgiteze 400 ml de otrava si cum de Furadanul nu si-a facut efectul in primele secunde, din moment ce 1 ml era suficient ca s-o omoare?
se stie care era concentratia? poate era preparat, diluat , ca sa fie folosit la starpirea buruienilor.
3. daca s-a documentat asupra efectelor Furadanului, chiar daca nu stia doza exacta, cu siguranta stia ca nu era nevoie sa bea cu kilu'; in plus, ar fi trebuit sa se declanseze efectul de voma
si nu a vomat? de unde stii asta?
4. de ce a fost gasita pe hol si nu in baie?
de unde stii ca nu a baut in hol si nu in baie? sau poate a mai reusit sa faca cativa pasi de a ajuns in hol.
5. de ce avea, din nou, la ea telefonul si paharul de plastic?
pentru ca din cate am auzit eu, cei care comit suicid lasa un bilet in urma. ea a ales telefonul, de aceea l-a luat cu ea in baie si probabil a luat cu ea cand a plecat din baie si paharul.
tu de unde stii ca sotul a cautat in telefonul ei imediat ce a gasit-o? au facut public raportul cei care cerceteaza cazul sau asa crezi tu ca s-a intamplat?
eu am alta intrebare? de ce prietena i-a facut rost de otrava ? daca nu era la curent cu gandurile ei, nu stia ca a fost internata? era fan , presupun ca esti la curent cu tot ce se intampla cu idolul tau.
nu i s-a parut suspecta cererea insistenta a acestei substante? era atat de normal ca mad sa nu mai poate de grija buruienilor ?
a_alinta spune:
psiholog care a fost dat afara/refuzat de catre mad si "stimabilul".
exact asta spun si eu despre cum vad ca iti place sa-l numesti tu " stimabilul" . si el a fost refuzat de mad.
deci ramanea acordarea ajutorului cu forta. daca el e mai rau ca ala din epoca primitva si mai e si proast pe deasupra , si nu a aplicat forta , parintii ei de ce nu au facut-o?
doar pentru ca au fost refuzati ?
Candy spune:
Eu sunt curioasa daca un sms in cazul asta are valoare de proba. Pana la urma, cum se poate dovedi cine l-a scris? Oare de pe telefon s-au luat amprente?
Iar misterul cel mai mare dintre toate ramane, totusi: De ce s-a sinucis?
Adica, ar fi o premiera ca cineva sa se sinucida de prea multa fericire, nu? Oamenii in general se sinucid fiindca:
- pierd pe cineva drag (moare sau ii paraseste)
- sufera de o boala incurabila
- isi pierd locul de munca, averea, resursele de trai, reputatia, respectul cuiva etc
- coplesiti de sentimentul de vinovatie
- sunt dezamagiti de cei dragi
- nu mai au pentru ce trai etc
Dar ea? Sa ai o casnicie fericita, un copil pe care ti l-ai dorit, o avere de 500.000 de euro, casa, parinti, o pozitie sociala, mii de fani, sanatate, frumusete, un nou inceput in cariera... De ce te-ai sinucide, totusi?
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
Candy spune:
In primele jurnale de stiri din ziua mortii Madalinei, cred ca la ora 7, daca nu ma insel (ca ma pregateam sa plec la job), s-a facut referire la sms-ul pe care l-a trimis sotului (initial asa se anuntase, ca mesajul fusese trimis sotului ei, ulterior s-a descoperit faptul ca de fapt fusese salvat in propriul ei telefon).
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
voljena spune:
de ce s-a sinucis?
oare din depresie netratata? ca depresia nu te intreaba nici cati copii ai, nici cati euroi in cont si nici macar cati fani adoratori...
a_alinta spune:
voljena, tocmai de parerile asta care ni le facem vis-a-vis de oameni pe care nu-i cunoastem decat de la stiri, ii era frica madalinei. de aceea a refuzat sa lase pe altii sa afle ca are probleme.
dupa cum am constat ca este analizat gestul ei si dupa ce pareri se formeaza , cred ca deja stiu care ar fi fost prima reactie : uite si pe asta! a innebunit acuma, nu mai stie cum sa fie in centrul atentiei, a imbatrinit si nu si-a schimbat niste freza , acuma face pe nebuna!!! numai lunaticul ala i-a luat mintile , ca in rest le avea pe toate!
danat spune:
Totusi uitati datele initiale ale problemei: ea tocmai se pregatea de marea relansare pe piata muzicala, sub "aripa" Mediapro, care de obicei nu da gres, si o fi avut cine stie ce contract strict cu ei deci avea toate motivele sa nu doreasca sa intre in gura presei cu probleme de tip psiho. Eu doar asa imi explic refuzul consultarii unui medic.
Eu ma tot intreb CE ANUME s-a intamplat in mai, dupa o emisiune matinala unde a fost prezenta si de unde a iesit foarte tulburata (dupa spusele lui MP si a bateristului), chestie care a declansat, se pare, hotarirea ei de a termina cu totul.
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta psiholog care a fost dat afara/refuzat de catre madalina si "stimabilul". exact asta spun si eu despre cum vad ca iti place sa-l numesti tu " stimabilul" . si el a fost refuzat de madalina. deci ramanea acordarea ajutorului cu forta. daca el e mai rau ca ala din epoca primitva si mai e si proast pe deasupra , si nu a aplicat forta , parintii ei de ce nu au facut-o? doar pentru ca au fost refuzati ? alina |
Pai probabil pt. ca despre tentativele ei de sinucidere i-a spus sotului, parintii au venit dupa povestea de la spital si li s-a inchis usa in nas ca sa nu i se strice cariera .
Tu nu esti de acord ca el e vinovatul moral, dar vrei sa ii faci vinovati pe parinti? Intreb ca sa stiu si eu care e pozitia ta, ca nu prea inteleg.
Nu ai spus daca nu e suspect ca Madalina a lasat mesajul acolo unde nu are cum sa se verifice daca ea l-a scris sau nu.
Ingenios pt. cineva care vrea sa se sinucida.
la autopsie s-a gasit in stomac lichid mult, concentratia peste cateva sapt. va fi elucidata.
Povestea cu SMS-ul a fost la TV sotul a gasit sms-ul dimineata si s-a elucidat misterul.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
voljena spune:
de la stiri... dar nu prin intermediul andreei esca, ci direct din 'guritza' lui...
si sa ma lase cu 'aflatul', daca nu vroiau cu adevarat sa se afle se putea aranja sa fie si internata fara sa stie presa...
danat spune:
Si inca ceva care nu-mi pot explica: in luna mai, se stie clar, au fost impreuna la Urgenta. Cum de nici un medic, inclusiv psihologul, nu au semnalat starea ciudata a Madalinei? Chiar asa brava ea? Sau chiar asa superficial sa fi fost tratata, nu prea cred.. atunci cum de nu s-a prins nimeni (personal medical)?
Sotul ei a spus tot ieri ca atunci cand au ajuns la spital i-a multumit lui Dumnezeu ca ajunsese sa o poata vedea un medic...