Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*
Raspunsuri - Pagina 18
Dana15 spune:
Radu, Mattia, Razvi sa cresteti mari puiuti dragi! pupici mamicilor!
pe Mattia si pe Razvi ii pupam asa, mai din varful buzitelor, dar pe Raducu...puteti sa inchideti ochii? gata!
Felicitari puilor mergatori...pfui! da' ce de sunt! le-am pierdut sirul deja..Soimita, Techilosul falcos (desi pe mine m-a cucerit artistul..cum statea el in picioare, in perfect echilibru ), Davidelul si Maria sunt deja alergatori..cine mai era? Atomixul, parca...bun, am obosit deja
mai, mumelor..si voi ce faceti cand copchiii fac crize din astea, existentiale?
eu am ajuns sa o las sa-si faca numarul..zic un Doamne ajuta si lumineaza-ma si asta este! in general, ii trece repede (culmea! dupa, zambeste)...nu vreau sa cred ca sunt fitze! cand am timp, mai citesc articole AP ca sa ma calmez si sa ma asigur ca sunt pe drumul cel bun..ca ceea ce face ea e normal ..etc etc
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei mai fetelor, dar de alex mai stie cineva ceva? ca lipseste la apel; |
toata ziua m-am gandit la Alex. zicea ca azi sau vineri ii scot medicii branula Zeinei. sper ca sunt bine amandoua
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Dana15 spune:
Ioana cum ati reusit sa-l invatati pe Carol sa se dea jos din pat?! ca lucram si noi la aspectul asta, dar nu prea ne iese..nu vrea cu spatele neam! mai bine cu fata...face un fel de roaba (pune mai intai mainile jos si picioarele-i vin gramada peste ea..mentionez ca patulnostru este relativ jos si am mai tras langa el si o saltea de o persoana..preventiv)
Selen te pup!
ai fost tare draguta astazi cand ai povestit ca nu ai stiut ce sa faci cand te-ai intalnit cu Uka
mai, mamelor..am un gol mare in stomac cu gandul ca poimaine-i 23..ce facem? nu marcam evenimentul..cumva?
fetele care se pricep lalistuta de pe prima pagina..ce ziceti? nu o trecem pe Lisa in titlul capitolului? eventual sa facem o lista cu dovlecii care implinesc un an? sa fie trecuti la panou in luna respectiva? multam tare daca faceti voi ceva, o magie de-a voastra
Editez ca sa spun ca literele subliniate nu am vrut sa le scriu impreuna..intentionat..asa a fost sa fie! Lali, tu este omu' nostru! sau uoama la tine merg floricelele si pupicelele
Dana15 spune:
Alex te imbratisez si eu! sper ca sunteti bine!
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Ioana cum ati reusit sa-l invatati pe Carol sa se dea jos din pat?! ca lucram si noi la aspectul asta, dar nu prea ne iese..nu vrea cu spatele neam! mai bine cu fata...face un fel de roaba (pune mai intai mainile jos si picioarele-i vin gramada peste ea..mentionez ca patulnostru este relativ jos si am mai tras langa el si o saltea de o persoana..preventiv) |
n-am facut nimic, nimic! s-a prins singur cum sta treaba. eu doar l-amlasat in pat, am lipsit un piculet de tot si l-am gasit inpicioare langa pat cu fata nu reuseste ca pica fix in nas daca il las. si-asa pica mereu si da cu freza de covor
Ioanna81 spune:
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian hihihihi
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Dana15 pentru nostalgice Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute |
Buna ziua!!
Ce momente minunate!
M-am emotionat toatå.
Pup si eu dovlecutii sårbatoriti azi si il strang tare tare in brate pe Radulesco cel frumos si pe mami lui cea fainå.
Dana m-a pufnit rasul ca pe pagina aceea cu marea veste ca s-a nascut Lisa e un post de al Dianei din USA care spunea ca Luto avea burtica tare frumoasa ca tinerelele acelea de 20 de ani si ca asa a avut-o si ea cu Peter dar la a doua sarcina ii atarna burta si multi se intrebau daca are ceva nu ca ar fi insårcinatå.Cam asa voi arata eu.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 7+
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian hihihihi Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
Asta e clar semn ca se vrea un frate!!Repejor!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 7+
Bruce, minunea noastrå
Dana15 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
n-am facut nimic, nimic! s-a prins singur cum sta treaba. eu doar l-amlasat in pat, am lipsit un piculet de tot si l-am gasit inpicioare langa pat cu fata nu reuseste ca pica fix in nas daca il las. si-asa pica mereu si da cu freza de covor Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
Oooo! in cazul asta un pup mare pentru puiul descurcaret! super truper! poate ca s-o prinde si Prichi la un moment dat cum sta treaba...
daa! si eu m-am emotionat sa vad semnaturile de burtici ...si am recitit cu drag mesajul Mimikai ce zicea ca au inceput gemanasii sa se agite..simtisera ei ca era vorba de o printesa
gata timpul meu la calculator!
vroiam sa o mai pup pe Monis si sa-i urez vacanta frumoasa si linistita!
Luci cum a fost ieri la cresa? totul bine?