Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

duamna nela, ce onoare pe noi ca ne-ai fi vrut de gineroi, as fi fost soacra buna, o sa vada isabela ce de gasca sunt....(dar nu cred ca mi-ar fi rusine nici cu adi ca soacra...n-a dat-o rau banana). iti dai seama, daca ii place iaurtul mai e f putin pana la sarmalute in foi de vita cu iaurt sau ardei umpluti cu iaurt...deci esti pe drumul cel bun

fraguto, vino draga aici la mine pe camp, o iei si pe natalixa si urlati la luna: ea isi face norma de urlete si tu te descarci...hai poate te lumineata spoc...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit, dragelor!

Mai, luna aia neagra e deasupra mea si vad ca nu se da dusa deloc!

Stiti filmele alea cu copilasi care se trantesc pe jos, urla, musca, dau din maini si din picioare si nimeni si nimic nu-i poate calma? Eee, de doua zile Natalia e personaj principal intr-un astfel de film.

Sunt epuizata, trag de mine sa mai gasesc resurse si rabdare sa nu fug de acasa.

Se mai intampla cuiva asa ceva? Nu sa vrea sa fuga ci sa faca copilul asa crize?

Astept raspuns

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Io. Bifez tot ce scrii tu acolo plus lipsa de somn. Nu vrea sa faca nimic singur. Cum nu poate avea sau face ceva cum face exact ce spui tu. Doamne ajuta sa trecem si peste asta. Si cand vad cate stiu restul sa faca imi vine sa o iau la sanatoasa. Sper sa ajungem si noi sa facem de toate ca jur ca nu mai pot.

Va pup pe toate. Si la mine e luna neagra rau de tot. De asta nici nu vroiam sa scriu dar acum ca m-am recunoscut in descrierea de mai sus.....

Pupam si toti dovleceii si la multi ani celor de azi. Bine, la cat de des intru io, mai bine as spune la multi ani tuturor dovleceilor din luna asta. :(((

Irina, multumesc frumos pt sugestia cu Advantanul. A mers asa fara alte pastile.

Icsggggg incerc sa scriu un pm pt tine de o sapt si nu imi iese. Te pup tare pana reusesc sa il scriu. Poate imi dai un PM cu nr de tel pt ca inca sper sa ajung in Botosani la inceputul lui august si nu as vrea sa il ratez pe Rareselul.

Techila sper ca il inviti si pe Rares la gratar cand se mai pune de o intalneala da?

Gata. Fug sa incerc sa calmez cupilu'.

Am vazut si poze si filmulete dar.... m-a lasat neuronul obosit.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Am reusit sa il adorm un pic asa ca mai scriu doo vorbe.

Mi-am mai adus aminte ca trebuie sa ii multumesc Carinei pt aprecierile facute la adresa pozelor din concediu. Esti tare draguta. Si eu m-am uitat la Maria care e o frumoasa si jumatate si mai e si isteata foc pe deasupra. Despre dinti, nu iti face griji ca la noi au aparut 4 intr-o luna.

Selen, Lali, Icsggg multumesc pt comentarii.

Anomis, Uve sper ca sunteti bine. Te pupic.

Mada ai un super Irinel.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

multumesc mult pentru raspunsuri

Luto mercic mult de oferta, a trebuit sa ma orientez pe plan local, ca "rapid" la mine inseamna... ieri (peste 2 zile plecam la mare)

fetele din UK, aka Luto si Manga - daca sunteti cat de cat amatoare, va recomenad calduros (sau mai potrivit ar fi sa spun racoros ) sa mergeti cand prindeti pe acolo la un concert Cranberries. Am fost aseara aici si de multi ani nu mi-a mai placut o trupa atat de mult . In UK e cu atat mai misto cu cat acolo lumea chiar participa la un concert (nu ca la noi unde se sta cu mainile sub brat ca la expozitie )

va pup adunat pe toate

Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit, dragelor!

Mai, luna aia neagra e deasupra mea si vad ca nu se da dusa deloc!

Stiti filmele alea cu copilasi care se trantesc pe jos, urla, musca, dau din maini si din picioare si nimeni si nimic nu-i poate calma? Eee, de doua zile Natalia e personaj principal intr-un astfel de film.

Sunt epuizata, trag de mine sa mai gasesc resurse si rabdare sa nu fug de acasa.

Se mai intampla cuiva asa ceva? Nu sa vrea sa fuga ci sa faca copilul asa crize?

Astept raspuns

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

io! io!! si cu Ana!

Copila mea vre sa se catere pe masa unde-i laptopul..nu poate! o iau de acolo plansa si cu urlete de zici ca cine stie ce-i fac..cineva mi-a zis acum cateva zile ca asteas fitze si sa am grija..ca cica "incepe"..ce-o fi vrut sa spuna?!

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

si Carol da dovada de o personalitate foare puternica isi arcuieste spatele, se incordeaza, si ... URLA. are accese din astea cand nu primeste ce vrea, cand vrea, cum vrea

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Mai, al meu nu urla, dar nici nu doarme. Dupa ce ieri am avut o zi perfecta (3 somnuri de 1 h si unul de 2h la amiaza), azi a dormit o tura de 20 de minute pana acum.
Vrea in picioare si eu sa il duc peste tot. Cand nu mai pot si ma asez si eu un pic o ia de-a busilea spre cele mai "alese" locuri:cabluri, usi, sertare, cosul de gunoi.
Azi, la plimbare, dupa ce a dat 2 ture in jurul carutului, s-a asezat in fund si s-a apucat de lins o roata.

Probleme pe care le intampin acum: prin casa il las cu talpitele goale si merge binisor (sustinut desigur). Afara, cu papuci, se impiedica, se suceste, calca stramb. Am incercat cu papucei cu talpa mai rigida, dar parca in cei cu talpa mai moale e mai ok. Mama zice ca e normal sa fie mai impiedicat, doar nu ma astept sa mearga din prima corect. Dar in casa e mai bine.Vad insa consecintele premergatorului, desi nu l-am folosit foarte mult. Se impinge cu pieptul inainte si pe varfuri si asteapta sa ajunga la destinatie. De azi am eliminat premergatorul din peisaj.
Si inca un lucru ciudat: linge covorul, de fapt niste buline de pe covor. Si e curat zau, nu a curs nimic dulce pe el...

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Monikus, ai PM...abia va astept, dragilor!

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

mai fetelor, dar de alex mai stie cineva ceva? ca lipseste la apel; si lali , cred ca ea face plaja, ca-i vremea buna si apa calda

mah, al meu inca nu urla daca nu il las sa face ceva, sau daca ii iau ceva din mana ce nu are voie, isi cauta de joaca cu altceva, dar de vreo doua zile TIPA, rade si tipa, dar tare si ceva de genul aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si rade de nu mai poate... e asa haios...

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Mai, al meu nu urla, dar nici nu doarme. Dupa ce ieri am avut o zi perfecta (3 somnuri de 1 h si unul de 2h la amiaza), azi a dormit o tura de 20 de minute pana acum.

bine mai X_GGG si ziceai ieri de mine ca bag un somn de 2-3 ore, cand tu de fapt erai satula de somn la ora aia, ha? pai e frumos?

si mi-am mai adus aminte ceva... Iulika, fata draga, cum sa-ti dai doo palme, zi-mi ce tie pofta si-ti fac, pentru o viitoare mamica, ce nu fac eu...

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput