Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*
Raspunsuri - Pagina 16
NelaM spune:
Ana doarme de doua ore jumate! Nemaivazute, nemaiauzite!
La noapte cred ca o invat sa joace sotron!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
mary_07 spune:
Hello
La multe lunite dovleceilor nascuti pe 21,in special puiului meu scump
Noi suntem extrem de maraiti...nu ne mai convine nimic,nu ne mai incanta nici macar mutrele si mascaricii lui Alex; cred ca ne iasa si noua mult asteptatul dintisor
Uka,superbe pozele cu printesele de la malul marii
Felicitari Davidosu' si Andrei pt primii pasi
Nela,ce bine ca nu mai vomita Boieroaica si ca a inceput sa pape mai bine.Multa sanatate,sa scapati repede de bronsita
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
NelaM spune:
Mely, la multi ani lui Razvanel!
Mii de pupici de la mine si de la Ana.
VA imbratisez. Cum mai sunteti?
Cum mai e mama ta?
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
mary_07 spune:
Nela,multumim frumos
Mama e bine,e acasa. Nu i-au dat un diagnostic clar din spital,ziceau de ceva virus la stomac sau probleme cu fierea.Sapt asta vrea sa mearga la Cj la un control mai amanuntit. Baiul e ca nici nu are grija de ea,de cum a venit din spital,de ziua mea,s-a bagat seara direct pe mici,gratar si mujdeila munte la fel...io nu ma mai obosesc sa-i atrag atentia,faca ce-o vrea....
Alexut ar mai fi stat la munte cu saptamanile...s-a pus pe plans cand am plecat.E plin de julituri pe genunchi,cand iesim afara n-are stare deloc.Aseara ne-am jucat ascunsea in spatele blocului...cand era randul lui,numara singur pana la 10 si apoi ne cautami-am mai retrait si eu o parte din copilarie....
M-am intins cat o placinta
S-a trezit Boieroaica?
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
madalina84 spune:
Salutare
NELA ma bucur ca Ana e mai bine si ca incepe usor usor sa pape mai bine.Cred ca e ceva cu copii astia ca si Iri e inebunit dupa paine
MARY imi pare rau ca e marait Razvanelul,sper sa treaca si sa iasa dintisorul fara dureri
TECHILA felicitari pentru Andrei plimbaretu si ma bucur ca papa si eu mai bine
Am citit tot dar nu am retinut nimic,ca am inceput ziua prost,m-a enervat o prietena care usor usor cred ca dispare din peisaj ca prea ma calca pe bataturi.Off bani astia ca asa e cand te mananca undeva,adica (trebuie sa ma descarc)am luat de la ea niste bani i-am dat din ei inapoi si mai am 2 mil si i-am zis sa nu-mi ceara luna asta ca chiar nu am de unde sa-i dau si acu mi-a pus cutitu ca sa-i dau bani ca vrea sa-si ea nu stiu ce.Eu o inteleg sunt bani ei dar eu i-am dat prietenului ei si zeci de milioane(10-20) cand imi trimitea sora-mea bani sa platesc nu stiu ce si niciodata nu mi dadea cand trebuie,i-am dat aur ca sa bage la amanet pt el si ea acu imi baga .... in coaste,off prieteni astia.Nu ma LUATI IN SEAMA ...
Revin mai tarziu cu un filmulet daca pot sa-mi fac cont pe youtube
selen80 spune:
POZE, inclusiv de ieri
eu am tras un pui de somn cat a dormit si Ebru...tare bine o fost...
Uka, tu esti o tipa tare de gasca, asa ca sunt convinsa ca ne vom imprieteni, pt ca pe mine ma impulsioneaza persoanele vorbarete si vesele sa fiu si eu asa vreau si eu pozele pe mail, pleeease! sau se pot descarca?? ca nici n-am incercat....le trimit si eu pe ale mele pe mailul tau..
Techi, ce de multe chestii stiu techilosii ! felicitari pt toate!
LA MULTE LUNITE KAROLINA, RADULESCU, MATTIA SI RAZVAN!
Lili, eu zic sa nu-ti faci probleme de ce stie sau nu stie Raducu sa faca, el oricum e mai mititel, si ei invata asa repede...nici Ebru nu stie f multe....ultima "achizitie" e ca a invatat sa scoata limba mama denaturata ce sunt, invat copilul la prostii....si desi acum doua zile doar ma imita pe mine, azi o scoate si doar cand ii spun...m-a socat si pe mine, eu credeam ca inca nu fac legatura intre cuvinte si fapte...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
selen80 spune:
Nela pupam boieroaica somnoroasa, sa-i treaca bronsita
Mary, of, asa-s parintii astia, nua sculta deloc de copii asa ne-am luptat noi cu mama sa tot mearga la control pt glanda, si a dus-o ani intregi asa, pana ajunsese sa aibe crize de tuse noaptea de nu mai putea respira
eu cred ca toti copii sunt fascinati de paine, desi nu inteleg de ce...eu nu mai pot manca de fatza cu Ebru de cand i-am dat o data din tava mea o bucatica de paine...si de atunci vine si cerseste la mine cad ma vede ca mananc...asa ca iau la mine o bucatica de paine, chiar daca eu mananc fara...
aa, am uitat, ce a mai invata Ebru zilele astea: sa-mi dea mie ce are in manuta pana acum nu dadea nimic, nu intelegea, acum e deajuns sa intind mana sau sa-i zic sa-mi dea, si imi intinde...ma rog cu mici exceptii, nu da chiar tot
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Ioanna81 spune:
ce de chestii stiu techilosiiii bravo lor si mamicii lor!
pe Ana banana cea somnoroasa!
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Ioanna81 spune:
asaaaaa.... la multe lunite vedetelor zilei de azi!
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Mai, luna aia neagra e deasupra mea si vad ca nu se da dusa deloc!
Stiti filmele alea cu copilasi care se trantesc pe jos, urla, musca, dau din maini si din picioare si nimeni si nimic nu-i poate calma? Eee, de doua zile Natalia e personaj principal intr-un astfel de film.
Sunt epuizata, trag de mine sa mai gasesc resurse si rabdare sa nu fug de acasa.
Se mai intampla cuiva asa ceva? Nu sa vrea sa fuga ci sa faca copilul asa crize?
Astept raspuns
People who say they sleep like a baby usually don't have one.