Dovlecei frumosi sept-oct 2009*168*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=168
Cateva poze ca ne-am marit si noi sa ne vedeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!!!!
La multe lunitze fericite

Radulescule si Mattia-Gabriel!!!

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

BUNA DIMINEATA!

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI

am vazut [poze superbe cu 2 printese Carina si Ebru, cu mamicile frumoase din dotare , un motzat cu ochii mari, Irinel (asa mult imi place numele), si plimbaret pe deasupra, cum vede el de mic frumusetile patriei.

Luto, iti multumesc de aprecieri, macar tu ma intelegi

Selen, bafta multa la analize, sa iasa bine si ne rugam sa nu fie Giardia

mai, hai ca m-ati facut curioasa cu lintea, cred ca o sa incerc si eu, ca de-asta nu i-am dat lui Andrei pana acum...

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza
multumim de suport fetelor..mi-a zis si mie dr ca exista si remedii homeopate sau naturiste, mai ales daca nu prezinta simptome si nu o deranjeaza....vedem, maine ducem ultima proba si ne lamurim...

Uka si mie mi-a parut tare bine ca v-am cunoscut in sfarsit! imi pare rau doar ca a fost asa din scurt si n-am putut sta mai mult impreuna, si sa-l cunoastem si pe Dragos mai bine....oricum, sa stii ca mie imi ia mai mult pana incep sa ma comport natural cu oamenii, asa ca daca ti-am parut putin timorata/timida/balbaita, nu e ceva permanent cand ne-am vazut prima data nici nu stiam ce sa fac, sa facem cunostinta (mi se area stupid, ca doar ne cunoastem de atata timp ), sa te pup, asa ca...n-am facut nimic, ca toanta

iar Carina este o dulce, la fel de razacioasa cum o vedeti in poze, si e argint viu, se misca non-stop pt Ebru era cam tarziu, ca e si ea putin mai vesela de obicei, n-a putut sa va arate tot ce stie...
a, si v-am zis ca ea nu e f sociabila cu toata lumea, de cele mai multe ori plange cand o ia cineva strain in brate, dar la Uka a stat cuminitica! a simtit mai omu'
mai, dar pozele pe care le-am facut eu (cu tine cu ele in brate..) n-au iesit bine?? nu-mi zice ca am miscat telefonu'

si am mai cunoscut si un mare artist in viata maaaare onoare pe capu meu, Uka, s-o cunosc cu soacra ta cea faimoasa

Anamaria, e un dulce Alex, s-a schimbat de cand nu l-am vazut, are asa o figura de copilas, nu de bebelus

Luci, asa-s si eu cu bucatareala mai am cate un impuls sa fac cate ceva, si cand vad ca nu-mi iese, sau dureaza prea mult si Ebru deja plange si eu n-am terminat, ma apuca nervii! iar mancare, fac d-astea clasice, nu m-am bagat niciodata la complicatii asa ca, Irina, jos palaria! poti sa te iei de mana cu Elle

Criss imi pare rau pt prietena ta
spor la shopping! as vrea eu sa am asa motiv sa ma duc la shopping

Manga, pai sa-ti mai fac mami filmulete daca te ajuta nu cred ca Brucu se supara, ca e pt o cauza nobila

Mada, tare imi place de voi ca sunteti plimbareti! f frumoase pozele!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

dau si eu ca sunt la a doua...ca iara s-a trezit mamarutza din ora in ora . Dar acum de la 7 vad ca baga somn linistita...zau daca mai inteleg ceva.

Ieri am fost la control, date tehnice: 10 kg si 78 cm (350 g si 2 cm in ultima luna!!!!)...era gata gata sa plang cind am auzit ca iar am mai luat in greutate...dar dr ne-a dat asigurari ca e ok....e lunga si de aia cantareste greu. Si vorba aia semana cu ma-sa (si cu taica-so la inaltime). Una peste alta suntem ok si ne vedem doar la 1 an pentru rapelul la vaccin.

Uka draga am intrebat fetele din farmacie si mi-au spus ca mai au ceva produse de la Mustella...zi-mi ce vrei si iti trimit. Si asa e...se rebranduiesc cei de la mustella si de asta e acum criza pe piata. Cred ca la Cluj nu e asa la moda marca (aici toti pediatrii recomanda produse Topfer sau Bubchen...deh ca sunt mai aproape de nemti si austrieci) de asta mai exista prin farmacii.

Luto, Manga . Sotul meu pleaca miine in Anglia la un Congres si ma gandeam la voi....ca mi-ar fi placut sa merg cu el sa va pot intilni. Sper sa fie odata....

Selen...sper sa fie ok Ebru si sa nu aiba nimic. Pozele cu Ebru si Carina sunt superbe. E deosebita Ebru...asa exotica, parca e o papusa. Si apropos de Carina...Uka draga si daca are colacei pe burtica de asta exista Photoshop...sa ii scoata. Eu zic ca are mari sanse ca fotomodela e foarte expresiva!

La multi ani Radu si Mattia! Pupici mamicilor voastre speciale.

Va , o zi faina!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata cucoanelor, va pup pe toate mult mult
vad ca-s puiuti multi cu progrese, ii felicitam si vad ca-s pui bolnaviori, ii pupam si le dorim sanatate

sa va zica si io ce mai fac puii mei: ardeiashul acum doua zile a facut primii pasi singurel, se ridica singur in picioare nesustinut si sta bine pe picioarele lui. stefi sta si el cateva secunde, dar se ridica sustinut. stefi faca ca foca, ca pestele si ca calu', fara sa ii suflu eu ce tre' sa faca si diferentiaza foarte bine intre ele gesturile respective. amandoi faga forme d-alea prin gauri si aseaza inele pe ax. deci patrundem in viata incet incet.
cu mancarea....destul de la fel...adica prost. partea buna e ca acum accepta supliment de lapte dupa cele 1-2-3 lingurite de solide, deci sunt multumita, iar laptele il beau binisor.

revin ca ma calaresc...

editez ca ma trage stefi de maneca ca nu i-am pupat-o pe frumoasa isabela, cea perfect dezvoltata

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Manga eu nu m-am uita la nici un interviu,imi e sila de cei din presa care profita de astfel de cazuri. Stiam de cand am vazut stirea ca s-a dus saraca,ce va urma...balci,injurii,acuzatii,vina cazuta pe sot,amanti si amante iesiti de pe te miri unde,averi impartite. E crunt ce se intampla in astfel de cazuri. Eu nu o pot acuza ca alte persoane ,ca nu s-a gandit la copilul ei. Cu o seara inainte ca mama sa inghita o otrava la fel de periculoasa ca furadanul ,am intrebat-o daca nu se gandeste ca o lasa pe surioara mica fara sprijin,si a spus ca "ea stie ce fete a crescut,si ca o sa avem grija noi de ea". Nu a asteptat sa vin eu la ea,si cand eu ma imbracam sa merg la maxi-taxi ambulanta o lua din curte. Eu stiu ca Madalina s-a gandit la toata lumea inainte sa faca gestul. Copilul era cu soacra,era in siguranta, cu parintii ramanea fratele, sotul o are tot pe mama lui... a lasat lucrurile in ordine,dar lumea este rea, scormoneste cat poate,poate-poate mai gasesc ceva neintinat ,sa mai rada,sa mai barfeasca,sa faca rau si altora . Trist ca nu le poate cenzura nimeni debitul de jigniri din presa. Huligani care nu pot scrie un text obiectiv de la un capat la altul nu merita titulatura de jurnalisti. Scursuri care isi scriu propria parere intr-un mod josnic ,arunca cu pietre gata pline cu noroi ,nu merita sa isi scrie numele sub articole.Alea nu sunt articole,sunt mizerii.

Buna seara Crissule. Ce face Alexutul mic?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Nu vreau sa nasc polemici..DAR nu vad deloc asa lucrurile . Tu raportezi la experienta ta personala si poate este mai bine ca gandesti asa. Dar cum zici tu ca a lasat lucrurile in ordine? Cand indurerezi atata lume prin gestul tau absurd? Nu ma refer la fani, ci la prietenii ei si mai ales la familie, la mamica ei...Si-ti lasi copilul fara mama?? Numai asta si ... brr...

In alta ordine de idei, eu voi face zilele asta o alta comada la Lucia ( cred ca devin dependenta , si va pot lua gargaritza - sau plasa- cui vrea, platiti doar curierul din Cta la voi si pretul gargaritei, avcoz .

Am uitat sa spun ieri cat de tare imi plac pozele cu Irinel, este adorabil cu motul ala. Si ce frumoase peisaje..

La multe lunitze iubitule Radulescu !! Sa mergi pe drumul asta de baietel cuminte, da? Asaaa!!

Selen, sunt sigura ca in timp ne vom vedea de mai multe ori si fetitzele noastre se vor baga mai mult in seama. Si poate si noi devenim mamici-de-dovlecei-prietene .. Tare rau faza cu artistul in viata ofofof.. Si da, pozele facute de tine au iesit miscate, dar e vina telefonului, nu a ta, ca nu face poze grozave Le astept si pe cele facute de tine. la Ebru. Apropo, aseara cand ai zis de giardia eram atat de patrunsa de moment incat nici nu mi-am dat seama ca e ceva serios , imi pare rau , stiu cum te simiti acum.. Se va rezolva sigur, ai incredere !

Vik, merci mult ca te oferi sa ma ajuti cu Mustelele, dar voi comanda de pe un site din Anglia tot cu ajutorul dragei de Lucia . Sunt si preturile muult mai bune ca aici.

Bradvo Ardeiash pentru pasi! Si Stefan il urmeaza !! Ce dor mi-e de mocile voastre haioase. Sunteti atat de speciali mai gemenasilor, zau va zic !

Va pupacesc si cam atat.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

fetelor

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Va multumesc din suflet pentru urarile de pe 19, sunteti niste dragute si atente. Banana va zice "saru-mana".

La multi ani sarbatoritilor de azi, un pupic special parlamentarului meu preferat.

Am citit tot, of course.

Clodute, te imbratisez. Nu stiu ce altceva sa mai zic. Ma rog sa treceti odata peste asta.
Alex, si pe voi. Ma bucuru ca sunteti mai bine si Zeina papa laptic.

Selen, te imbratisez. Imi pare rau ca tre' sa treceti prin asa ceva, dar solutii exista la toate. Trecem noi si peste asta. De abia va astept cu rezultatele vizitei la pediatru.
Si am vazut pozele cu Caprioara si Modela... superbe! Ce-mi place ca e bronzulici Caprioara... si Manechina vine tare din urma!

Vik, doamne, imi inchipuiam ce ar fi insemnat pentru mine sa imi zica doctorasul ca a luat Ana in geutate 350gramute...
Felicitari pentru dimensiuni, este MANECHINA Mamarutza. Si te rog din suflet nu te chinui cu greutatea aia, da-o-ncolo de treaba! Pe cuvant ca o sa inceapa sa mearga si nu mai ia asa de mult. La inaltimea ei, e super bine!

M-am bucurat si pentru dimensiunile lui Carol cel perfect (iti dai seama ce trestioara e Ana, Ioanna, ca m-am tot gandit, la aprox aceeasi lungime, 72cm, Ana are cu 2 kile mai putin...si tot perfecta este ).

Lucia, cum a fost la voi la control?

Maria, stii ca ziceai ca Aidan baga paine? A inceput si Ana, asa, timid, cu painea. I-am dat si iaurt amestecat in cereale si a fost ok. Vorba Ralukai, "operatiunea cornul si iaurtul" a fost un succes!

O pup si pe Delia, cu pozele careia ma delectez aproape saptamanal.
Si pe Iri cel cu palmier in frunte.

Techilosii sunt superbi! M-am indragostit de ei, pe cuvant. Daca nu as fi incuscrita cu Adi si Adamesco al ei, zau ca i-am face curte asidua gemenutului ramas nepetit. Techila, esti buna de soacra?
Ma bucur ca mananca putzele. E super ok daca baga lapticul in completare!
Ana a inceput sa manance laptele de parca "there is no tomorrow...". Cu diversificarea-in afara de paine si iaurt, tot acolo suntem. Dar nu ne grabim.
Face tratament ca tuseste (are bronsita), dar e spre bine. Si cu apetitul stam binisor, doamne ajuta.
Cam atat de la noi.

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
A trebuit sa editez, ca nu pricepeati nimic. Am scris CU PICIOARELE!

Mergi la inceput