Hipospadias (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_71 spune:

Buna fetele!

Sanatate multa tuturor copiilor, bafta celor ce urmeaza cu operatiile. Am citit si de problema narcisei, :(, sa incercati sa bea baiatul multe lichide... va pupam.

Noi tre sa mergem la controlul de 3 luni, sa sun si eu la dl Voinescu, ca vad la otiliaco ca s-a cerut amanare... Si legat de Voinescu, fac o oferta mamicilor care nu sunt din bucuresti si le este greu cu venitul aici, cine doreste poate sta la mine 2-3 zile, cat e nevoie, pe gratis, nu ma deranjati cu nimic [mai exact, locuiesc doar eu cu cei 3 copii, deci nu am sot care sa strambe din nas, nu ca toti ar face asa :)))]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Multumesc de raspuns, Eni!
...SI daca nu se hotaraste nimic pentru noiembrie, ce faci? Te gandesti sa iei drumul Germaniei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliaco spune:

Multumesc de urari Iulia. Mult noroc si sanatate si voua si sa ne auzim cu bine dupa operatii.

Andreea, daca am inteles eu bine pleca din tara dl dr Voinescu, asa ca nu cred ca-l gasesti saptamana asta in Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

si daca vine totusi in ungaria cam cat costa operatia, cazarea , drumul, pasaportul, spitalizarea, mancarea? .....nu e mai ieftin totusi la o clinica particulara in romania?

si in ungaria...... la spital de stat? primeste straini?
sper ca dr hadidi sa gaseasca o solutie si sa nu ne lase fara a -2a operatie.........si plus ca mai sunt si altii care au nevoie de el.

imposibil sa nu fie vreo clinica particulara in romania ........vorba aia sunt sute , sa nu ajunga la o intelegere cu el.
dar eu nu ma pricep si nu stiu ce formmalitati sunt si nici ce costuri ....dar vorbesc si eu. si totusi mai sper sa se gaseasca o solutie. asa cum in celelate tari reuseste de ce nu si la noi?

si sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Pasaport iti trebuie doar ptr copil, tu poti iesi din tara doar pe baza cartii de identitate. Un pasaport ( copil sau adult, e acelasi pret) costa 276 ron , are valabilitate 3 ani daca e copil pana in 6 ani sau 5 ani daca e copil peste 6 ani si e gata cam in 2 saptamani, acum fiind cererea mai mica...poate chiar mai repede.
Mai exista varianta pasaportului facut la urgenta care e gata in cateva ore (2 sau 4), are valabilitate de 1 an indiferent de varsta copilului si costa aprox 250 ron sau pe-acolo, nu stiu prea sigur ca nu m-a interesat, oricum e diferenta mica si nu prea renteaza.
Bine este ca daca va trebui sa plecati in afara tarii- Ungaria sau Germania- va trebuie pasaport ptr copil si ar fi bine sa aflati din vreme ca sa aveti timp sa il scoateti.

Despre restul costurilor...nu iti pot raspunde ca nu stiu.

Oricum, sper sa mai vina in Romania ca altfel banuiesc ca va va costa mult mai mult. Eu va tin pumnii sa se gaseasca un loc si un medic care sa convina si lui Hadidi si voua.

Otiliaco si Iulia...mai aveti putin...aiurea e asteptarea asta...stiu. Oricum va trece si va ramane doar amintire . Bafta multa si voua.

Mergi la inceput

De la Iasi i s-a trimis invitatie Prof. Hadidi de catre cei de la Arcadia. Dar atunci au fost pareri contra, justificandu-se ca ar fi costurile prea mari, fara ca macar sa se intrebe ce si cum. Si Prof. Hadidi a preferat varianta de stat, si e de inteles. Dar in conditiile in care la noi sefii de sectie Chirurgie Pediatrica sunt mai rigizi....s-a ajuns la situatia asta. Raman la parerea pe care o aveam si acum ceva timp in urma: decat sa nu mai vina deloc in tara, Prof. Hadidi, mai bine vine la o clinica privata. Cu atat mai mult ca Arcadia lucreaza acum si cu Casa de Asigurari de Sanatate.
Multa sanatate!!

Mergi la inceput

Va trimit un link, ca sa va faceti o parere despre preturi.
http://www.arcadiahospital.ro/pediatrie/servicii-si-tarife/125

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

si eu sustin varianta clinicii particulare in continuare. oricum ar fi eu zic ca se iese mai ieftin decat o plecare in afara tarii.
preturile clar nu raman astea pt ca dr hadidi cere pe o operatie mai multi bani , dar ar fi bine sa se stie unde se ajunge ca pret final ..........dar nu depinde de noi, ci si de prof hadidi.
poate ar fi bine sa se mai scrie parerile pro si contra acestei variante si sa i se aduca la cunostiinta iarasi, tinand cont ca la stat este ce este si clar nu vad nici o rezolvare. asta e parerea mea. chiar nu vreau sa-mi las baiatul fara a 2-a operatie sau sa ma duc la alt doctor sa strice ce acum este bine, multumesc lui dumnezeu ........sau sa ajung in germania pt care sigur nu am bani.

multumesc monituta pt link. arata super.

Mergi la inceput

Cu multa placere, Theoo! E pentru oricine este interesat. Si cred ca ar trebui luata din nou in calcul varianta ca Prof. Hadidi sa fie invitat de catre clinici private din tara. Arcadia arat f. bine, dupa parerea mea, personalul a fost selectat pe criterii f. stricte, din ce mi-au mai spus persoane care lucreaza in sistemul medical....
Vreau sa mai precizez o data, pentru cei care ar vrea sa ne reproseze din nou ca suntem snobi sau mai stiu eu ce: s-a mers in mai multe orase la spitalele de stat si s-a vorbit pentru o eventuala colaborare cu Prof. Hadidi si s-a intalnit rezistenta din partea, in special, a sefilor de sectie de chirurgie pediatrica.
Si din nou sa precizez ca forumul este pentru a scrie opinii si a ne sprijini reciproc.
Inca ceva... preturile din link-ul atasat mai sus sunt doar pentru clinica...restul este in functie de ce vorbiti cu Prof. Hadidi. Dar cine alege varianta "Prof.Hadidi" stie despre ce e vorba.
Multa sanatate va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy0107 spune:

Saluare tuturor! Ne am intors si noi ieri din Germania de la a doua operatie.Totul a decurs super si sper ca s-a incheiat definitiv si pentru noi episodul hipospadias. Mi as dori forte tare ca Prof Hadidi sa mai poata veni in Romania, indiferent unde...stat sau privat.Daca cineva e interesat de clinica din Germania si isi poate permite sa ajunga acolo , va stau cu placere la dispozitie cu toate informatiile.
Va tin pumnii tuturor celor care trebuie sa va operati copilasii.
Sanatate multa!!!

Mergi la inceput