Hipospadias (14)
Raspunsuri - Pagina 6
narcisica28 spune:
Salutare si de la noi.
N-am fost strigati la catalog, dar facem prezenta pentru ca va urmaresc in continuare.
Si noi, ca si Sefuta ne putem declara cam ghinionisti, infectii urinare repetate .
Laura(Niculescu) e multimita de cum arata operatia, dar mie mi se pare ca gaurica tot mai jos este (hs balanic a fost), despre forma gauricii nu imi dau seama, iar cusatura se oserva doar ca e pe dedesupt...
Am ajuns la ea cu o alta ocazie (febra mare, fara alte manifestari) ne-a recoltat urina pe sonda si ne-a si decalotat; la scurt timp alt episod de febra mare, uroculura pozitiva cu klebsiella care e visrus de spital , 2 ture de antibiotic ca sa scapam de el, acum ne-am procopsit cu e-coli sensibil la gentamicina, deci ne aseapta injectiile.
Nu acuz pe nimeni, asta ne-a fost "norocul"...Imi pare rau insa ca impresiile foarte detaliate ale Andreei nu au fost anterioare deciziei de a-l opera la Gr Alexandrescu...
Sanatate maxima la toata lumea
Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau
roxana c. spune:
Narcisica, daca operatia este ok, eu cred ca se va rezolva si cu infectia aia urinara, hai, capul sus, va fi bine
Sefuta, imi pare foarte rau, nu stiu ce sa-ti spun, incearca sa ajungi la Hadidi luna viitoare, sau cere o parere si dr. Voinescu, totusi ma gandesc ca e vorba si de drumul luuuung pana la Bucuresti, dar daca te hotarasti sa mergi , mai bine acum, pana vine zapada. Sincer, eu as cere parerea ambilor...
Julia si Otiliaco, multumesc ptr raspunsuri
Mi-am prins urechile in lista aia de pe prima pagina, am adaugat doctorii la toti la care am stiut, aruncati-va ochii pe acolo si vedeti daca n-am gresit ceva. Am vazut multe nume care au intrat, au scris o data si gata, nu au mai revenit macar sa spuna daca au operat copiii, unde, la cine....
Si mai sunt multi care n-au mai scris de mult, sa speram ca-s bine.
De Cristidogaru mai stie cineva ceva? Dar de Crisandy?
Corina, voi ce faceti, ati luat vreo hotarare?
Radusca, scuze ca n-am apucat sa sun iarasi, m-am luat cu altele...pe tine si pe Yonacr tot zic ca va sun si am uitat, dar va sun eu
Noi suntem cu gradinita, cu scoala la fete, cu serviciul,am un program de nici sa resuflu nu am timp, n-am mai avut timp sa intru nici sa citesc macar, de cateva zile...dar cand ma apuc de scris...nu mai ma opresc
Bafta la operatii, la controale...si asteptam vesti de la toti .
Fug la culcare ca-mi cad ochii pe taste
otiliaco spune:
Narcisa si Sefuta..imi pare rau de complicatii, multa sanatate baieteilor. Incredibil cum se poate ca intr-un spital pediatric sa ti se infecteze copilul,si mai ales intr-o zona proaspat operata! Si nu e vorba de orice spital, ci de G.A.!!!
Sper sa ne auzim cu bine si dupa operatia noastra. Pupici!
Ennni spune:
Am vb in seara aceasta cu prof. Hadidi. Vizita in Romania pt. luna noiembrie inca este incerta (s-ar putea chiar sa se anuleze). Vestea buna e ca prof. Hadidi a fost invitat la Szeged (Ungaria), unde a operat in luna august, la o noua sesiune de operatii in luna noiembrie si sunt acceptati si pacienti straini (deci si romani). Daca sunteti interesati de aceasta varianta va rog sa ma contactati pt. detalii (costuri, perioada, etc.). Prof. Hadidi doreste o lista a pacientilor romani pana cel tarziu luni dupa amiaza.
si sanatate multa tuturor
Eni
Monituta spune:
Nu sunt prea imbucuratoare vestile pe care ni le dai Eni! Dar tot e mai bine decat deloc...Tu ce faci cu Raymond? Mergi la Szsged? Sau mai speri la o varianta in Romania?
filofteia spune:
Buna fetelor!
Roxana, ne descurcam noi cumva si cu clasa a IV-a.
Nu-l mai duc la control. Ma gandesc ca nu are sens. Urineaza bine, din picioare, se decaloteaza singur ... poate are puta prea mica, dar am tot citit si singura varianta ar fi hormonii, pentru care sunt foarte multe pareri contra, asa ca astept pubertatea sa vedem cum se dezvolta.
Va doresc tuturor celor care se pregatesc de operatie mult succes!
otiliaco spune:
Buna fetelor.
Noua ni s-a amanat operatia pana pe 3 nov (cand e si ziua fetitei mele :((( ). M-a sunat ieri dimineata dl dr Voinescu (de apreciat ca a facut-o personal) sa-mi spuna ca a intervenit ceva urgenta si ca ma roaga sa o amanam. Asa ca mai avem putin de asteptat.
Iulia, ati amanat-o si voi?
Pupici tuturor!
Ennni spune:
Monituta, da noi vrem sa mergem la Szeged, dar aseara am primit vestea ca nici acolo nu e inca 100% sigur ca va fi ceva in noiembrie. Totusi eu mai sper (nici nu mai stiu ce sper, dar stiti voi, speranta moare ultima).
si sanatate multa tuturor
Eni
julia76 spune:
Otilia si noi avem o reprogramare, pe 01 noiembrie, deci nu ne mai vedem, imi pare rau si va doresc din tot sufletul multa, multa sanatate si curaj. Ne auzim cu impresii dupa operatiile bebeilor.
Numai bine tuturor .