Hipospadias (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliaco spune:

Buna Iulia. Sigur, tinem legatura, mail/pm; daca nu, ne vedem oricum pe 21 dimineata la spital sa ne incurajam reciproc! Sper sa fie bine.

Si sper ca toti copilasii operati de care s-a vorbit aici sunt bine, nu prea s-a mai scris ... probabil nu si-a revenit lumea inca dupa concediul de vara

Mergi la inceput

Si, in cazul in care nu apuc sa mai intru pe forum pana pe 5, La Multi Ani si multa sanatate, operatie usoara si refacere rapida lui bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Julia si Otiliaco, bafta multa si refacere rapida si usoara. Si...curaj!

Andreea, n-ai mai intrat, totul este bine?

Alina, nu te-am mai vazut pe mess, sunteti bine? Ati ajuns la operatia aia de... hernie, parca?

Emilia, la voi cum este in clasa a 4-a? La control ati mai ajuns, aveti de gand sau nu?

Yonacr...te-am sunat de cateva ori...nu mai ai acelasi nr? Ce mai faceti?

Theooo, nu-ti mai face griji, acum este si va fi bine

Roxxy, voi ati mai fost la control, ce mai faceti?

Cristidogaru, la voi cum este, sunteti bine?

Ciufik, control anual spui? Ai intrebat de ce pana la inceperea vietii sexuale? Adica...ce legatura are, unul poate va incepe la 16 ani, altul la 20...sa zicem...exista posibilitatea sa se intample atunci ceva...sau ...care-i legatura, daca spunea pana la o varsta anume...intelegeam...dar de ce pana la inceperea vietii sexuale?

Noi suntem bine, am inceput gradinita, e foarte incantat....n-am mai fost la control ( si nici nu avem de gand), eventual prin primavara as merge la un control la dr. Voinescu sau la Hadidi, sa vedem. Apropo, cat costa o consultatie la dr. Voinescu, stie cineva, macar asa....aproximativ...
Eu zic ca-i bine, il mai urmaresc uneori, deja e baiat mare si ma da afara cand face pipi ( dar numai pe mine ma vrea la baie).

Chiar daca scriu rar, va urmaresc in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Si noi suntem foarte bine, asteptam operatia din noiembrie.

Ciufik intr-adevar ieri a fost ziua lui Hadidi.

tuturor
Eni

Mergi la inceput

Buna Roxana. Imi place cum ai strigat catalogul

Consultatia este 120 ron, la Medlife, joia (iti spun si ei la telefon cand te programeaza). Ai aici si site-ul

http://www.medlife.ro/centre-medlife/hyperclinica-medlife-grivita/medici-medlife/29/V/#main

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_71 spune:

Buna fetele!

Scuze ca nu am mai intrat, am mai fgost pelcati pe cici colo cate 2-3 zile, noi suntem bine, la "obiectul muncii" este culoare normala, rozalie, nici vorba de durrri, copiii mei cei mari l-au prins cand facea pisu fara pampers, si cica ar fi jetul paralel cu pamantul, prin varf, dar eu inca nu m-am concentrat sa il tin fara pampers cateva ore ca sa vad eu cu cohii mei, oricum, cred ca este bine. La control o sa mergem prin octombrie. Legatd e aspect, la noi pare sa fie la fel ca la ciufik, adica e doar un pic decalotat, doar varful e descoperit [desi intentia nu a fost asta, dar stiti ca a trebuit a 2-a interventie de incizie a preputului pentru relaxarea glandului], si pe dedesupt un pic mai grosut preputul, nu stiu dc asa trebuie, o fi acea "rezerva" sau nu, insa sper ca suntem bine. Ca marime a obiectului, culmea, parca dupa a 2-a incizie pare o idee mai scurt, insa mi-am amintit ce a scris roxanaC, nefiind piele pana in varf si chiar peste, cum e la majoritatea, de aceea senzatia e o idee mai scurta. Ma rog, cand o fi mai mare si o fi in erectie, atunci conteaza :).

Ce voiam sa intreb, am vazut ca cineva [gabi parca] are de vanzare niste pastile.. postoperator. Noi nu am avut deloc pastile/medicamente din astea.. doar antitermice si antibioticul, ca dupa orice operatie. La voi cum a fost?

Pentru cei programati pe 21 octombrie, le doresc mult success, sa scape cat mai usor si mai iute, si mai recititi ce am pove eu despre ziua cu operatia, ca sa fiti "in tema".

Aaa, si pt lista de pe prima pagina, puteti sa ne treceti si pe noi cu HS distal [pana la urma nu a fost balanic cum parea...], operatie pe 26 iulie, dl Voinescu, pe baiat il cheama Robert-Adrian, operat la 1 an si 2 luni, mama-sa sunt eu, :), andreea_71, blonda, suava si cu ochi albastrii

Multa sanatate si fericire va dorim la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia76 spune:

Buna fetelor!
Roxana noi am fost la consultatie la domnul doctor Voinescu aici:
UROANDROMED (#350;os. Mihai Bravu Nr. 134, Bl. D21, Sc A, Ap 1, Sector 2, Bucure#351;ti)
Program#259;ri de luni pān#259; vineri, īntre orele 09.00 - 18.00
Tel.: 021 252 65 53 / 021 642 75 72
si nu mi s-a parut scump deloc, am platit 60RON (600.000 lei vechi). Multumesc frumos pentru gandurile bune !
Otilia multumesc pentru urari si Doamne ajuta copiii nostrii sa fie bine si asemenea toti copiii care au fost sau urmeaza sa fie operati.Tare mult m-as bucura sa fim impreuna pe 21 oct (sper sa nu intervina ceva) deoarece conteaza mult sa impartasesti cu cineva aceleasi trairi.
Andreea blonda, suava si cu achi albastrii merci pentru incurajari si mai ales pentru toate postarile tale extrem de explicite care taaare mult m-au ajutat!
Theooo merci tie si tuturor celor ce au un gand bun pentru noi!
Multa, multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

buna tuturor. ma bucur ca sunteti toti bine ceea ce nu pot sa spun despre noi. se pare ca noi suntem cei cu ghinion. desi parea un hipospadias penian simplu am ajuns la a treia operatie ultimile doua cea din august si cea din septembrie au fost din cauza complicatilor . se pare ca tot apare stenoza urmata de diverticul. simp ca nebunesc cand vad cat sufera. roxana m-ai intrebat odata ce-i ala diverticul dar nu am avut timp sa scriu: este dilatarea uretrei din cauza unei stenoze, inainte de partea stenozata. se pare ca in ultimii sapte ani doar noi am avut parte de diverticul si problema este ca se rezolva doar chirurgical, in vara am vorvit cu cineva de la cluj care a vorbit cu dr hadidi acesta spunand ca s-ar putea sa ma vada inainte de a pleca in ultima zi, dar in aceiasi zi m-a chemat prof basca sa-l vada caci i-am trimis niste poze si a pus dg de diverticul si a zis ca-i urgenta. tinand cont ca dr hadidi nu l-ar fi operat, si nu era 100% sigur ca-l vede am ales sa merg la bucuresti ca sa nu pierd vremea si sa nu i se intample ceva. la sfarsitul lui septembrie l-a operat din nou si i-a pus o sonda pe care zicea sa o pastram cat de mult putem . acum chiar nu mai stiu incotro s-o iau. ... l-am ratat si pe prof hadidi... ennni .. ce mai sti cand mai vine dr hadidi? mai vine? oare ca sa ma fac? caci m-am saturat ca din februarie numai pe sonde si pe operatii stam. nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_71 spune:

Off sefuta,

acum am citit ce ai scris... stau si ma tot gandesc:

1. medicul ti-a explicat vreodata motivul stenozei? Este legat de calitatea tesutului din care a construit uretra? In toate cele 3 operatii de unde a luat piele, din preputz sau si din alta parte?

2. Tu cum iti dai seama de aparitia stenozei/diverticul? Are bb dureri la pisu? Se vede ceva in exterior? L-ai surprins cand face pisu si e jetul prea subtire, necontinuu?

3. Medicul [vreunul din ei] a pomenit de drumul pe care ar trebui mers mai departe, adica din ce ar trebui reconstituita uretra pe viitor ca sa nu mai aveti probleme? O exista si varianta gen tub de silicon?

4. De la Enni am inteles ca dr H mai vine in noiembrie, incearca sa ajungi la o consultatie si la zalau. Pana atunci, la dr Voinescu ai mai fost, macar pt o parere?

Iti tin pumnii, pana la urma sper ca se va rezolva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

medicul mi-a zis ca stenoza e chestie de dezvoltare la fiecare copil in parte. si observam ca apare prin jetul subtire, durere la urinat si apare o proeminenta dincolo de stenoza ( diverticolul), uretroplastia nu a facuto din preput ci dim cela local. deci eu nu condamn medicul caci totusi are si multe reusite, eu cred ca noi avem ghinion si ca dr hadidi prin felul diferit de a prera ar reusi sa ne scape de3 aceasta stenoza. oricum nu a vorbit de nici un tub de silicon dar din ce am citit pe internet acesta ar fi o ultima solutie caci daca se pune tubul si apare stenoza foarte greu se mai poate face ceva. oricum la dr voinescu nu am, fost prefer pe dr hadidi care este diferit atat de voinescu cat si de basca

Mergi la inceput