Hipospadias (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_71 spune:

Am revenit si eu.

Azi am fost la control la Panduri, cum stabilisem cu dl Voinescu, si ne-a zis ca este ff bine, sa revenim dupa 3 luni. Medicul a fost ff amabil la telefon iar azi, l-am regasit foarte cald si foarte zambitor, desi, fiind de garda, tocmai iesise dintr-o operatie, doar de cateva minute. Sunt f uimita cu un medic iese din operatie calm, cu o atitudine chiar eleganta as putea zice [ca intr-o pauza de conferinta], adica total opus de cum vedeam eu in filme, cu medici iesind epuizati, obositi, apasati de complexitatea operatiei.

Cum vad eu situatia actuala:
- glandul este f bine, rozaliu, deloc umflat, e f bine.
- Preputul s-a mai desumflat, dar nu complet, adica mai este undeva pe dedesupt uun picut mai gros, dar nu mai este rosu sau vinetiu. Medicul ne-a zis ca este in "grafic" si ca sigur se va desumfal complet.
- Dureri la pisu nu a mai avut deloc bebisor, de imediat a 2-a zi dupa a 2-a interventie de 20 min, cu incizia facuta pentru relaxarea glandului.
- am intrebat dc va mai fi nevoie de vreo operatie, si mi-a zis zambind: NU :).

Ce mai am de facut:
- sa imi aloc 1 zi de stat fara pampers pentru a mai vedea exact pe unde face pisu [adica stiu ca face prin varf, dar nu imi strica sa vad cu ochii mei] :);
- sa mergem la control peste 3 luni; mi-a sunat f linistitor acest 3 luni, stiti cum este, cu cat te cheama la control mai departe, cu atat esti mai aproape de finalizarea si rezolvarea problemei;
- sa termin de scris o carte [singura mea carte, inceputa de ceva timp] si un exemplar sa il fac cadou acestui medic.
- sa incerc sa fiu mai activa aici, pentru ca si alti parinti au nevoie de orice sfaturi/pareri, asa cum si eu am avut.

Va multumesc inca 1 data!

iulia, sigur, poti sa imi scrii oricand, la adresa de mail uendi.mica@yahoo.com

Va pupam pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Buna,

Asa a si fost am nascut in 13 august o fetita de 4,6 kg, Patricia Carla

Nu am primit nici un raspuns de la Eni. Poate ma ajutati voi sa imi spuneti cand stiti ca vine Hadidi la Cj.

Merci si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Buna dana.salo,

Ti-am raspuns la e-mail in ziua in care mi-ai scris. Imi pare rau ca nu l-ai primit, desi la mine apare la "sent". Chiar zilele trecute am mai primit un e-mail de la tine cu pozele puiutilor tai. Sunt foarte frumosi, sa va traiasca. Am sa-ti retrimit e-mailul inca o data, sper sa-l primesti. Eu am dat "reply" la e-mailul tau deci chiar nu stiu ce s-a intamplat, nu poate fi vorba de adresa de e-mail gresita.

Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

dana.salo gata am retrimis e-mailul. da un semn sa stiu daca l-ai primit.

Eni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_ro spune:

Buna ziua. Am si eu o rugaminte la voi: trebuie sa imi operez saptamana viitoare baietelul la dr. Ion Basca - spitalul G.Alexandrescu, Bucuresti. Imi poate spune cineva (sau trimite mesaj) care este "tariful" dansului, si al anestezistului? N-as vrea sa fiu "nepregatita". Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_gabi78 spune:

Buna.Cine stie unde trebuie sa dau anuntul ca as vrea sa donez 20 de pastile Androcur care sunt necesare dupa interventia de hipospadias .Pastilele sunt valabile pana in 2014.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliaco spune:

Andreea_71, nu ne-ai mai spus cum a mai evoluat baietelul...bine, sper! Noi mai avem o luna si va calcam pe urme..pana atunci exersam statul in popou

Salutari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia76 spune:

Buna Otilia!
Am citit pe una dintre paginile anterioare ca baietelul vostru este programat pentru operatie la domnul doctor Voinescu in data de 21octombrie. Noi avem programare la operatie tot in data de 21 octombrie, iar asta presupune ca ne vom intalni cu totii pe baricade in ziua rescpectiva. Cand am citit mesajul tau noi aveam deja programarea facuta insa nu am fost surprinsa prea tare deoarece doctorii fac mai multe operatii intr-o zi, ba chiar ma bucur ca nu suntem singuri, insa pe de alta parte sunt si trista deoarece puiutii nostrii trebuie sa sufere.
Baiatul nostru implineste pe data de 05 octombrie un anisor si are forma cea mai usoara de hipospadias, iar emotiile noastre cresc pe masura ce se apropie ziua operatiei.
Te pup Otilia si sper sa pastram legatura, Iulia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

buna tuturor
bafta multa celor care se pregatrsc de operatie la dr voinescu. ma bucur sa aud de reusite..........doamne ajuta in continuare. noi suntem bine. inca mai stau cu teama sa nu se " strice " ceva pe la puta........sunt dusa dar asta e.
ce se mai aude de prof hadidi? mai vine in noiembrie? unde? stiu ca sunt multi programati pt atunci.
enni, ce se mai aude cu venirea lui?
nu a mai scris nimeni din cei operati de dansul , sa ne mai zica cum sunt copii........
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Salutare!

Noi , operati de 2 ori de Hadidi, o data la 10 luni si a doua oara la 15 luni, de HS proximal suntem f bine. Nu am avut complicatii, penisul arata f bine :nu a avut curbura, insa este gros, destul de lung :), capul este descoperit, pielea nu acopera tot penisul dar nici circumcis nu e – la ultima discutie cu Hadidi de la controlul de la Cj ne-a spus ca, chiar dc copilul are piele multa, prefera sa lase descoperit capul pt a evita infectarea noii uretre. Jetul este bun, gaurica pe mijloc (inca nu are forma de “liniuta” verticala, insa o va avea in timp), cicatricile abia se mai vad si sunt pe partea inferioara , adica numai dc ridici “instrumentul” se vad.
La controlul de la Cj ne-a recomandat control anual pana la inceperea vietii sexuale. Alti baietei ce mai fac?

Sper sa mai vina in Ro. Din cate citisem la un moment dat pe net, maine ar fi ziua lui, confirma cineva ?

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput