Hipospadias (14)
Raspunsuri - Pagina 3
theooo spune:
taty_alexis, da si la cluj au fost probleme in sensul ca pana la operatie , adica de vineri pana luni toate au fost bune si frumoase. au venit doctori peste doctori sa ne dea buna ziua , sa intocmeasca fisele ......si sa faca poze la pute. duminica a venit prof hadidi cu toata suita si i-a vazut pe copii si ne-a zis ordinea si orele pt operatie. ce sa spun in clinica chirurgie 1 super conditii. cate 2 paturi cu aer conditionat si cu dus in camera......si f curat. asistentele dragute.
luni au inceput emotiile pt noi si chinul pt copii. ma rog, am scapat si de asta toate iar spre seara dupa ce prof hadidi a si consultat am fost anuntati ca a 2-a zi vom fi mutati la spitalul de pediatrie. doctorita care l-a asistat oricum venea de acolo sa ne vada asa ca pt ea a spus ca este mult mai bine pt ca are personalul ei.....bla bla bla. nu ne-a spus nimeni motivul pt care trebuie sa plecam .....sa ne trambalam cu copii operati de 1 zi, dar am tras noi concluzia ca problema sunt banii. se pare ca la consultatii au mai fost si alti pacienti care credeau ca prof hadidi bate drumul din germania degeaba , sa opereze pe gratis. de parca dr nostrii nu iau bani..........sa fim seriosi . ma rog, adevarul cred ca il stie numai prof hadidi. de aceea speram si noi si voi ca urmati acum in noiembrie sa se gaseasca o cale de rezolvare. daca nu se poate la spitalele de stat sa se incerce si la clinicile particulare dar costul va fi mai mare. dar oricum nu mai mare decat daca ar trebui sa ne ducem dupa prof hadidi in germania.
cam asta a fost ...........acum sa speram ca se va rezolva .
noi suntem bine.....cred. zic cred pt ca l-am vazut pe bebe facand pisu dar inca nu este vindecat si mai face si prin alta parte. astept sa mai treaca timpul si sa vad cum este. din cand in cand imi mai zice ca il doare puta. adevarul este ca se si agita f mult. nu sta locului o clipa.
nicoleta, daca citesti , am vazut apelul tau si am incercat sa te sun de pe alt nr dar nu m-ai vrut .........se pare ca nu raspunzi la straini. cum sunteti? cum a fost restul spitalizarii, cu scosul sonditei ........m-am gandit tot timpul la tine ca ai ramas singura acolo. dragos e ok? daca poti sna-ma tu sau de-mi un pm aici. eu nu am bani pe tel si tot zic ca-mi pun dar nu mai apuc.
tie si lui dragos.
taty_alexis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theooo taty_alexis, da si la cluj au fost probleme in sensul ca pana la operatie , adica de vineri pana luni toate au fost bune si frumoase. au venit doctori peste doctori sa ne dea buna ziua , sa intocmeasca fisele ......si sa faca poze la pute. duminica a venit prof hadidi cu toata suita si i-a vazut pe copii si ne-a zis ordinea si orele pt operatie. ce sa spun in clinica chirurgie 1 super conditii. cate 2 paturi cu aer conditionat si cu dus in camera......si f curat. asistentele dragute. luni au inceput emotiile pt noi si chinul pt copii. ma rog, am scapat si de asta toate iar spre seara dupa ce prof hadidi a si consultat am fost anuntati ca a 2-a zi vom fi mutati la spitalul de pediatrie. doctorita care l-a asistat oricum venea de acolo sa ne vada asa ca pt ea a spus ca este mult mai bine pt ca are personalul ei.....bla bla bla. nu ne-a spus nimeni motivul pt care trebuie sa plecam .....sa ne trambalam cu copii operati de 1 zi, dar am tras noi concluzia ca problema sunt banii. se pare ca la consultatii au mai fost si alti pacienti care credeau ca prof hadidi bate drumul din germania degeaba , sa opereze pe gratis. de parca dr nostrii nu iau bani..........sa fim seriosi . ma rog, adevarul cred ca il stie numai prof hadidi. de aceea speram si noi si voi ca urmati acum in noiembrie sa se gaseasca o cale de rezolvare. daca nu se poate la spitalele de stat sa se incerce si la clinicile particulare dar costul va fi mai mare. dar oricum nu mai mare decat daca ar trebui sa ne ducem dupa prof hadidi in germania. cam asta a fost ...........acum sa speram ca se va rezolva . |
Este incredibil ca se poate intampla asa ceva .. cum adica sa te dea afara cu copil operat de o zi din spital ? Aveam impresia ca astia de la Cluj sunt altfel dar se pare ca m-am inselat. Aia de acolo ce credeau ca vine unu din germania sa opereze pe ochi frumosi, si ca daca tot a venit in tara lui peste prajit sa-i dam motive sa nu mai vina niciodata ca oricum nu avem ce sa invatam de la el.
Nu mai sunt multe de zis ...
Paul
Ennni spune:
Salutare tuturor,
Da Paul, cam asa.
theooo nici n-ai vrea sa stii ce pret au facut astia la o clinica privata in Cluj unde a fost invitat prof. Hadidi la discutii pt o eventuala colaborare.
Eni
Monituta spune:
Paul, nu se mai gaseste un om ca dr. Toth, tanar, sef de sectie si cu vointa. In celelalte spitale din tara, in special in centrele mari, sefi de sectie sunt dr. care au o varsta, iar asta inseamna si orgolii pe masura.
Sunt sigura ca se va gasi totusi o solutie la noi in tara, chiar dak va insemna chiar si colaborarea cu o clinica privata. E, asa cum a spus si Theooo, mai bine decat sa mergi in Germania......tot la clinica privata.
andreea_71 spune:
Am mai revenit si eu cu ceva vesti.
Mai intai despre pisu, eu ce am reusit sa vad pana acum este ok, adica in 2 dimineti l-am tinut fara pampers, cu riscul sa faca pe oriunde, doar sa vad pe unde face, si face cu jet [nu stiu dc e ok grosimea, dar pisu e limpede], si doar prin varf :)
Acum, cu vindecatul. Am vazut ca mai sus theoo zicea ca nu e complet vindecat, nu stiu in ce sens se referea ea, dar la noi, in 2 saptamani nu se desumflase complet, asa cum ma asteptam si eu si medicul, era putza in stare de semierectie, asa parea, si inca rosie, si inca mai avea clipe de durere la pisu, nu chiar tot timpul, dar mai avea. Asa ca eu am intrebat pe medic dc e normal, la telefon, si el m-a tot chemat la Panduri sa-l mai vada pe bebisor, si a estimat ca bebisor al meu are glandul o idee mai gros decat media copiilor [aici m-am bucurat :)] si crede ca preputul lui ramanad inca inflamat [ca reactie dupa operatie], e o idee cam stramt pt gland, asa ca duminica dimineata la medlife i-a mai facut o mica incizie [a durat cam 15 min], similar ca pt operatia de fimoza, ca sa nu mai fie glandul asa strangulat si umflat. Intr-adevar, deja de luni a inceput vizibil sa se desumfle, si sa se mai duca din roseatza, deci cred eu ca suntem spre bine. A doua interventie a fost complet gratis si minora, 15 min, fata de 2 ore cat a fost prima. Medicul mi-a explicat ca desi majoritatea copiilor se desumfla in cateva zile, la bebisorul meu nu a cedat starea de inflamare doar la antibiotic si la diclogesic asa repede, si de asta a preferat sa rezolve chirurgical, sa nu mai asteptam efectul medicamentelor. Se pare ca bebisor mosteneste de la mine diagnosticul de imunitate agresiva, dar asta nu era cum sa fie prevazut. In cadrul celei de a 2-a interventii mi-a zis ca a umblat cu sonda si a analizat f atent si adanc uretra si ca e fff buna si functionala, asa ca sunt linistita, simt ca prima operatie, adica cea esentiala de uretroplastie e f buna, penisul e drept si pisu iese doar prin varf. Cred ca in 2-3 zile se desumfla complet si devine rozaliu, si abia astept sa va scriu: "suntem perfecti" :))).
Oricum, toata perioada asta de 2 saptamani postoperator medicul voinescu s-a purat f ok cu mine, nu s-a pus nici o clipa problema sa-l sun [neprogramat] si sa imi lase impresia ca se grabeste sau ca l-am deranjat cumva. In plus, sambata seara la 11 m-a sunat el personal si mi-a zis asa: "M-am mai gandit ca ar fi mai bine pt copil sa-i relaxam chirurgical preputul, chiar dc si medicamentele si-ar fi facut efectul, dar ar mai dura niste zile, si nu vrem sa-l mai doara pe copil. Am aranjat deja sa vina si medicul anestezist special de copii, pt maine dimineata, duminica, la 9". Am simtit ca voinescu a vrut sa se asigure ca e totul ok cap-coada, ceea ce m-a bucurat. Si mi-am amintit ca in capitolul trecut, legat de dilema multora in alegerea medicului, a scris aici cineva [theoo sau tati_alexis, multumesc!!!] despre aspectul perioadei postoperatorii, daca apar chestii neprevazute. Si stiu ca atunci acest argument m-a luminat si a atarnat mult in decizia mea, acum stau si ma gandesc ce ma faceam eu in bucuresti dc, dupa 2 saptamani, cand dl doctor Hadidi [pe care il apreciez si m-ar fi tentat sa merg acolo] nu mai era in tara, inca eram ingrijorata pt bebisor... Imunitatea asta agresiva ne-ar fi dat bataie de cap cu oricine ne-am fi operat, si iata ca pt mine a fost important ca posoperator am putut sa merg la control ori de cate ori am simtit nevoia.
otilia, stiu ca voi ati decis operatia pt octombrie, te rog sa fi linistita cu alegerea, medicul voinescu e chiar f bun, si f ok ca om. Chiar dc noi am avut aceasta mica problema, nu a fost deloc legat de medic, ci de modul cum reactioneaza organismul lui bebe la factori externi, iar medicul ne-a ajutat cu initiativa lui pt a doua mica incizie. Mi-a spus ca ff putini copii au problema noastra, si ca majoritatea se vindeca complet in max 1 saptamana. In aceste 2 saptamani am vazut la medlife si alti 2 copii operati in aceleasi zile, ei erau ok, nu aveau nici o problema postoperatorie. In plus, atata timp cat uretra e ok, fara fistule, penis drept, consider ca operatia e f buna. Va tinem pumnii sa treceti cu bine de octombrie.
V-am scris despre aceasta situatie de la noi pt a mai completa panoul informatiilor legate de hipospadias, chirurgia lui si posibilele efecte postoperatorii.
Pt mine a fost important tot ce ati scris voi aici, si de asta vreau si eu sa completez cu ce ma pricep si eu.
Va pupam si va dorim numai reusite!
andreea_71 spune:
Ce mai voiam sa adaug este ca problema noastra a fost cumva legata si de frica mea. Eu am tot citit aici ca la multi bebei putza s-a desumflat complet abia dupa o luna, si ca dupa 2 saptamani abia de vedea capul ei, si am crezut ca sunt pregatita psihic sa astept aceasta luna. Dar iata ca nu am fost, si cand am vazut ca dupa 10 zile nu se desumflase complet, m-am ingrijorat, mai ales ca eu sunt parinte singur, ii cresc singura pe cei 3 pui ai mei, si nu am avut cu cine sa ma consult. De asta am scris ca medicul m-a ajutat cu initiativa celei de-a doua intevrentii, m-a simtit ca stau stresata si ca nu sunt in stare sa astept cursul firesc al lucrurilor. De asta ii multumesc, pt ca fara sa ii cer, m-a ajutat SI pe mine ca mama, nu doar pe bebisor.
Gata, hai ca v-am stresat destul cu gandurile mele, mai las locul si altor mamici si tatici sa scrie :).
dana.salo spune:
Buna,
Din pacate orice operatie poate avea efecte adverse si se pot macera firele astfel ca pot avea nesansa sa fie mai rauca inainte. Si daca e procentul 1% nu pot sa risca asa ceva pentru copilul meu.
Dr din Debrecen mi-au recomandata asta, Alex nu are curbura deloc doar ca face pisu mai jos nitel. Cat priveste forma prepututlui in momentul in care este cosmetizat va fica si decalotat, deci poate va suporta aceasta imagine la maturitate si se va simtii special.
Am trecut prin furncile caudine prima parte, urmeaza si urmatoarele parti insa tot nuas face nimic in zona aceea pana cand nu e cazul.
Va rog spuneti-mi cum dau de Hadidi. Eu astept sa nasc maine o fetitza si pe urma dupa ce ne linistim am timp sa tot merg si sa to scriu.
Va multumesc pentru gasndurile voastre bune, eu am umblat in 2006 muuuulllt si m-a stresat la fel de muuuult cautand raspunsuri si explicatii " de ce noua" . Cel putin acum vad ca s-au mai gasit Dr sa ne asculte si pe noi, dar inainte toti vroiam doar sa taie si nimeni nu dadea procent 100%.
otiliaco spune:
Credeam ca au plecat toti in concediu..
Andreea, ma bucur pt voi. Multa sanatate baietelului. Si multumesc inca odata pt toate lamuririle. Noi suntem f linistiti (deocamdata :)) cu operatia din octombrie pt ca doctorul ne-a inspirat incredere, iar despre spital si personal am auzit numai lucruri bune (ca sa nu mai spun si de experienta ta recenta).
Dana, nastere usoara! Vezi pe prima pagina datele de contact ale lui Eni, vorbeste cu ea (si eu am facut-o si ii multumesc) si cred ca o sa afli raspunsuri la toate intrebarile despre dr Hadidi
Weekend placut!
julia76 spune:
Buna Andreea, am citit cu interes postarile tale referitoare la operatia baietelului tau, regret complicatia aparuta pe parcurs si sper din tot sufletul ca in final totul sa fie ok! Deoarece si noi ne aflam intr-o situatie asemanatoare, iar operatia dorim sa fie facuta tot de dr.Voinescu, vrem daca se poate si nu deranjam prea mult sa discutam putin in particular, nu pe forum. Daca esti de acord trimite-mi un mesaj. Multumesc din suflet si multa, multa, sanatate tuturor puiutilor care s-au operat ori urmeaza sa se opereze!