Hipospadias (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliaco spune:

Mario18dany

Bun venit Lavinia

In primul rand eu spun sa stai linistita, hipospadiasul nu e ceva atat de grav ppe cat pare sa-ti fi sugerat doctorul din Brasov si nici nu e urgenta operatia. Spui ca bebe are 5 luni si a fost prematur (deci varsta reala ar fi mai mica)...eu una as mai astepta, pana face bebe 10-11 luni. II faci si vaccinul de 6 luni, se mai incalzeste vremea si, cel mai important, se mai intremeaza bebe. Fa-ti programarea la dr Voinescu, vezi ce iti spune si dansul, insa parerea mea ca, atunci cand o sa te programeze pt operatie, tu sa-i spui ca prin iunie-iulie (noi am fost in iulie 2010 cand avea bebe 5 luni i i-am cerut sa ne programeze in octombrie, cel mai devreme, ca sa mai creasca bebe).Noi ne-am operat in nov, aveam 9 luni, si a fost f bine dpdv al recuperarii.
maddy81, o sa fie bine, nu-ti fa griji.multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy81z spune:

Buna fetelor!
Am fost sunata de la Medlife pt confirmare.Suntem programati pe 17 ian.la ora 13,30.Iar apoi m-a sunat Dr.Voinescu sa-mi spuna si el de programare si ca ultima masa sa fie la ora 5 dimineata, ca putem merge la clinica in jur de ora 10.Nu stiu cum o sa-l tin pana la ora 13,30 nemancat...va fi destul de greu.
Fetelor o intrebare? Ce trebuie sa i-au cu mine la clinica?
mario18dany mi-am notat nr.tau si am sa te sun.

Mergi la inceput

Scuze mario18dany , am vrut sa scriu 7 luni ca are bebele tau acum :)

Cat despre bagaj la clinica, ca pt o noapte :
-pt tine ceva de schimb(eu am avut un tricou+trening), de toaleta (desi ai acolo si de unica folosinta daca vrei)
-pt baietel, pijama/trening,bluzite/body de schimb, ceva jucarii, eu am vut si pampersi, lapte praf (mi-a parut rau ca nu imi luasem si un termos sa il umplu cu apa fierbinte ca sa nu trebuiasca sa tot sun asistentele sa-mi aduca),biberoane, borcanele mancare bebe, lingurita, pompta de muci, sol de desfundat nasucul...insa acum depinde de varsta baietelului si de obiceiurile voastre zilnice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mario18dany spune:

azi mi-am petrecut timpul numai pe net astepand raspunsurile voastre si va multumesc.maddy astept tel tau.pupici si multa sanatate

Mergi la inceput

Speram ca te-am mai linitit putin. In general aici raspunde fiecare cand are timp sa intre pe forum si sa citeasca/scrie, asa ca nu te nelinisti daca nu primesti raspunsul la o intrebare imediat.
Multa sanatate si voua!

Mergi la inceput

Speram ca te-am mai linitit putin. In general aici raspunde fiecare cand are timp sa intre pe forum si sa citeasca/scrie, asa ca nu te nelinisti daca nu primesti raspunsul la o intrebare imediat.
Multa sanatate si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Un an nou mai bun va doresc tuturor!

N-am mai intrat de ceva vreme, acum am vazut ca ati scris.

Andreea, maine intru pe prima pag sa scriu nr de telefon

Maddy, ati cam intrat pe ultima suta de metri...curaj ca va fi totul ok, veti trece usor si repede peste asta, hai, fii barbata

Lavinia, lasa medicii din Brasov, daca vei citi prin primele capitole vei mai gasi informatii despre ei si deloc incurajatoare.
Totusi....cum face pipi bebe? Ti se pare ca l-ar deranja ceva cand face? ( am mai citit de situatii cand trebuie facuta ...imi scapa acum denumirea, o dilatare a uretrei, Corina a fost cu baietelul in spital ptr asta cand era mic, tot in Brasov, acum nu mai retin cauza : nu facea pipi bine sau prea mult zel a vreunui medic....)
Deci: daca face pipi bine, programeaza-te la o consultatie in aprilie- mai la dr.Voinescu si pana atunci stai linistita si bucura-te de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mario18dany spune:

buna dimi.acum sunt mai linistita.eu zic ca bebe face pisu normal are jet gros ,si pe mana medicului din bv in niciun caz nu-l las pe Mario.sa vedem ce o sa zica Dr VOINESCU.PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casianacas spune:

BUNA TUTUROR
MARIO18DANY mi-as dori sa te ajut cu ceva informatii dar din pacate nu pot ptr. ca eu urmez sa merg la op.cu baietelul meu la dr. Voinescu in 27 ian si nu am nici un fel de experienta. Dupa operatie o sa dau toate detaliile pe forum. Oricum este bine sa intri si sa pui orice fel de intrebari aici - pe mine m-a ajutat enorm lucrul acesta si le mai multumesc odata fetelor care si-au rupt din timpul lor ca sa ma incurajeze si sa ma linisteasca. MAGDY CUM DE MERGETI LA OP. PE 17?NU erati programati pe 20? Pe mine nu m-au mai sunat cei de la MEDLIFE si nici dr. VOINESCU - oare trebuie sa-i sun eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_71 spune:

Mario18dany

am citit in urma si postarile mele despre medlife, operatie, etc le gasesti in acest capitol, la paginile 1, 2 si 3. Sper sa iti fie utile!

roxana

merci mult de adaugarea telefonului pt prima pagina, insa mai am o mica rugaminte: se poate scie cumva bolduit, sa iasa in evidenta/ si in paranteza sa adaugi, te rog, "SMS pt...", ca sa imi fie mai usor sa stiu cine pt ce ma suna, cand mai ratez cate un apel.

magdy, iti tinem pumnii, in cateva zile gata, scapati de stres. Pup.

Mergi la inceput