Hipospadias (14)
Raspunsuri - Pagina 17
otiliaco spune:
Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere ,speranta si iubire
Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati..
La Multi Ani cu Sanatate!!!!!
maddy81z spune:
LA MULTI ANI SI ANUL NOU SA NE-A DUCA SANATATE SI RABDARE CA SA PUTEM TRECE PESTE TOATE!
Suntem bine sanatosi cu emotile de rigoare...mai avem putin si ne pregatim de mers in Bucuresti.
Va pup si pe curand.
mario18dany spune:
buna,sunt Lavinia din Brasov si am un bebelus de 7 luni,prematur cu hipospadias.un dr din Bv mi-a zis zilele trecute ca trebuie sa-l opereze imediat.am citit toate experientele voastre si mi-as dori sa aflu mai multe pareri.nu este mic pt operatie avand varsta corectata 5 luni?vreau sa vin la Bucuresti o sa incerc luni sa sun pt programare cred ca la medlife.va rog ajutati-ma.ce ar trebui sa fac?
andreea_71 spune:
Mario18dany
- in primul rand e f bine ca ai intrat aici sa ne scrii. Apoi, sunt cateva postari destul de detaliate despre medlife. Despre Gr Alexandrescu, sunt postari detaliate, dar in capitolele anetrioare. Eu cred ca cel mai bine iei legatura cu magdy81z, e tot din brasov ca tine, si deja asteapta sa vina la bucuresti pt operatie.
Despre varsta, teoria zice ca intre 6 luni si 1 an ar fi ideal. Eu l-am operat pe bebitz la 1 an si 2 luni, cred ca sa fost ok, trebuie sa te strecori si printre vaccinuri, raceli, etc. Pt voi, eu cred ca nu e graba cu operatia, dar la un consult e ok sa vii la bucuresti, totusi, eu as astepta primavara, acum iarna.. nu mi se pare atat de emergency ca sa te chinui cu transportul, zapada, risc de raceala pt bb... Sfatul meu este sa suni la medlife si sa te programezi la consult, pt martie, sa zicem, si atunci medicul iti va sugera operata sau nu, probabil in 1-2 luni, astfel, te-ai incadra in intervalul 6luni-1an, pt ambele varste, reala si corectata.
Te asteptam cu orice intrebari, pup.
Si pt TOATA lumea, La multi ani, din ce in ce mai buni!
andreea_71 spune:
Mai am o informatie. ABIA azi am citit pe pm un mesaj de la o mamica, dorea sa vina la mine sa stea 1 noapte, dar mesajul era din decembrie, si eu l-am ratat :(((. De aceea, rog pe fetele pricepute cu prima pagina, sa scrie la numele meu, cu litere mari si bolduite, nr de mobil, 0723602381, cu un text scurt de genul: pt gazda bucuresti, trimiteti sms la .... Imi pare foarte rau ca nu mi-am citit pm pana azi, as fi fost fericita sa o pot ajuta pe acea mamica.
Ramane valabil pt viitor :)
pup.
mario18dany spune:
MULTUMESC ANDREEA PT RASPUNS.AS DORI SA IAU LEGATURA CU magdy81z DAR NU STIU CUM.DEOCAMDATA CRED CA PRIMUL PAS ESTE SA MERG LA CONTROL LA DR VOINESCU SA VAD CE FEL DE HP ARE(EU CRED CA GLADULAR)NU STIU DC AM SCRIS CORECT .DR DIN BV NICI GAURICA PE CARE FACE PISU NU A VAZUT-O.MARIO O ARE LANGA CEA DIN VARF IAR ACESTA I-MI ARATA JOS DE UNDE INCEPE PUTICA.SPER SA FIE O FORMA USOARA.PUPICI SI LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA
mario18dany spune:
maddy81z MI-AS DORI TARE MULT SA VB CU TINE SAU CU O MAMICA CARE ARE TIMP SI DORESTE SA-MI DEA MAI MULTE DETALII LA TELEFON.I-MI PUTETI DA UN BIP LA NR 0720945034.MI-AR FI MAI USOR LA TEL.PE TOATE FORUMURILE AM CAUTAT ZILELE ASTEA SI PE BEBE L-AM NEGLIJAT UN PIC SI NU L-AM SCOS AFARA.VA MULTUMESC DIN SUFLET CELOR CARE ATI SCRIS PE ACEST FORUM.