Fluturasi de martie-aprilie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
roxy_s spune:
magnolia este destul de rau ca nu poti merge la ginecolog. nu stiu ce sistem au aia pe dincolo dar daca asa este asa sa faci, mergi la medicul de familie si vezi ce zice....si prima eco cam cand se face acolo? la 6 sapt s-ar vedea acum ca lumea la eco.
ai putea sa dai si bani sa faci mai repede, daca poti. cred ca este
destul de greu asa ca stai ca pe ace.
eu as manca niste tort.
nu stiu cum de nu prea intra fructele, inainte mancam toata ziua fructe.
S-a intamplat minunea mult asteptata8+
sdcristian spune:
magnolia- si aici mergem la cabinet si platim pt consultatie... dar stiu ca in strainatate se fac vreo 3 ecografii maxim si e mult mai putin stres ca la noi. eu zic ca e mai bine acolo... adica e frumos sa vezi bebele lunar, dar daca nu sunt probleme nu e necesar
4+
stefyapost spune:
si eu tot cu lapte cu cacao ma trezesc dimineata..e singurul lucru pe care il pot bea...in rest nimic,nici apa nu intra(eu care nu beam nimic inafara de apa)...imi e asa de greata si atat de raucand trece???????
stefyapost spune:
maine ne ducem la dr sa auzim inimioarasi sa facem analize. abia astept sa aud bataile inimioarei.
dinora77 spune:
wmagnolia cumnata mea a nascut in Anglia shi a facut in total 3 ecografii. Prima a fost la 13-14 saptamini cred. Este adevarat ca e foarte grea ashteptarea primei intilniri cu bebe, dar fiind in a 8-a saptamina poate reusheshti sa-l convingi pe med.de familie sa-ti dea indreptarea la eco.
Mie nu mi-e pofta de nimic, chiar daca azi ma simt mai bine...si shtiu shi de ce...azi am baut o cafea slaba dimineata. Ma hotarisem s-o exclud total, dar am intrat ieri intr-o farmacie shi am rugat fetele de acolo sa-mi masoare tensiunea....abia de mai aveam putere sa merg. Ce credeti, aveam 104/52...shi asta venita de pe drum, nu in stare de repaos cum se recomanda. Eu shtiu ca tensiunea mica e periculoasa pentru sarcina, deoarece bebe (de fapt intreg organismul) nu este asigurat cu oxigen cum ar trebui de fapt. Asha am hotarit ca o cafea dimineata imi face mai mult bine decit rau.
Vroiam sa va mai intreb, cine mai are dureri si crampe in burtica la 7-8 saptamini?? Am observat ca apar mai ales cind merg foarte mult. oare e bebe bine din cauza lor?? Uff, pina pe 28 iulie cind avem iarasi intilnire cu bebe la eco voi innebuni de ginduri.
MsBB esti foarte inspirata si talentata in ale povestitului (sunt sigura ca nu numai)....te-ash citi fara intrerupere...
Celelalte burticute noi-venite, bebei sanatoshi si frumoshi!
Va
Dino 8+
mandreeac spune:
Roxy ca ma tot tin sa te intreb, ce ai facut cu radacina crescuta, ca ziceai ca si tu esti tot blonda??????? Eu arat oribil dar pana la 12 saptamani nu imi fac nimic si apoi imi iau o vopsea fara amoniac.
Care ar trebui sa fie tensiunea noastra, a gravidelor?
tuturor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
roxy_s spune:
mandreeac nu m-am vopsit si am uitat sa intreb si medicul data trecuta. si eu la fel o sa fac. pana la 12 saptamani nu ma fac deloc, abia dupa aia.
roxy_s spune:
mandreeac eu cred ca tensiunea normala ar trebui sa fie tot cea dinainte sau putin mai mare.
fetelor voi cum stiti?
cam 12 cu 6 asa parca? sau 11 cu 7?
roxy_s spune:
fetelor mie mi s-a pus pata pe paine cu unt si miere
mi-am mai pus o felie acum.
dinora crampele sunt normale la inceput. uterul se modifica. eu nu prea am avut crampe, foarte rar simteam o jena asa si atunci luam no-spa pt orice eventualitate.
ia no-spa , relaxeaza si linisteste.
roxy_s spune:
merg sa ma intind putin.
mi-am cumparat o carte pentru gravidute si mai citesc in ea. si am luat si jurnalul bebelusului unde poti scrie tot ce vrei, poti lipi poze mai ales dupa nastere,este foarte frumos.