Aspirante optimiste > 20 ani (541)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
este un bazar umanitar ,aici incercam sa strangem banuti pentru mai multi copilasi speciali.Produsele sunt puse de membre DC (produse noi sau SH sar bine intretinute) ,se liciteaza pe produs si dupa 2 zile daca nu esti supralicitat ai castigat produsul.Dupa asta achiti in contul copilasului produsul ,ti se confirma plata si primesti produsul.
Puteti de asemenea sa aduceti produse noi la bazar pentru ca lumea sa cumpere de la voi,mentionez ca banutii intra in conturi umanitare.
Daca mai ai nelemuriri sunt aici.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
histamina spune:
fetele,
simt capul bebelului in stern.
oare e posibil sa se fi intors din pozitia lui transversala sau am luat-o eu razna?
nu ma supar de adevar.
ancadragoman spune:
dar poate sunt picioarele,Maria mi-a stat asa cateva zile de am crezut ca mor.Hai ca se vede azi la eco
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
camcris spune:
buna fetelor
de dimineata ma chinui sa vada pozele tale cosmi, sunt super , cred ca a fost asa frumos la mare se vede ca te-ai bronzat nu gluma
fetelor nu stiu ce stare de spirit aveti voi ca eu am asa un sictir in mine si o leneeeeeee
nu am chef sa fac nimic, nici treaba la scarbici nici altceva,sa nu mai zic de casa ca nici de gatit nu-mi arde pe caldurile astea
asa as vrea sa plec si eu acum la mare
mai am o saptamana si gata plecam si noi la mare sa vezi atunci
mandreeac spune:
Neatza dragele mele!
Cosmi foarte frumoase pozele si intr-adevar te-ai bronzat foarte frumos!
Nike abia astept sa ne povestesti cum a fost cand l-ai vazut pe bebe! La ce mai inveti acum?????
Andreea84 am vazut si eu pozele cu printesa cea minunata! Imi venea sa intru in calculator sa o pun si sa o iau in brate. Acum am vazut si eu ce fete frumoase ai, au cu cine semana cu mamica lor!
Azi mi-am luat tensiunea si aveam 10.4 e bine nu????
Azi as vrea sa calc, sper sa si pot ca am o leneeeeeeeee. In aceasta dimineata m-am simtit mult mai bine, cu greturile mele matinale, cu ce ma ustura, dar mult mai bine ca ieri!
tuturor fara nominalizari!
Vreau mai multa activitate pe forum dragelor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 7+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
camcris spune:
mandreeac
vreau sa se ia si la mine gravideala asta mai repede ca deja mi-am pierdut speranta
cred ca iar m-au invadat rusii astia nenoociti si acum mult prea devreme ca trebuiau sa vina nesuferitii pe 26 august nu acum
nici un test n-am avut timp sa-mi fac
cixinica spune:
camcris
chiar ma gandeam la tine, sa te intreb in ce zi esti ca noi eram cam in aceeasi perioada. imi pare rau ca ai ratat si luna asta, incepem o noua luna cu multe sperante poate ne asculta DD rugile.
draguta spune:
toate fetele
mandreac am prins niste pupici de molipsire, ai dreptate slaba activitate, numai avem vesti bune sa anime forumul
se pare ca am ramas fetele cu pb. mai mari
camcris tu spuneai zilele trecute ca abia ai trecut de ovulatie, cum pe 26 trebuia sa para CM? asa de lung e la tine?
pote e si e sangerarea de nidatie
camcris spune:
cixinica
draguta
la mine de regula vine la 30, 31 zile este ceas, acum cred ca a venit mai devreme ca am baut ceai si tinctura de cretisoara si cred ca asta este motivul, orcum sunt hotarata sa merg la dr. cat de curand