Aspirante optimiste > 20 ani (541)
Raspunsuri - Pagina 17
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris mandreeac vreau sa se ia si la mine gravideala asta mai repede ca deja mi-am pierdut speranta cred ca iar m-au invadat rusii astia nenoociti si acum mult prea devreme ca trebuiau sa vina nesuferitii pe 26 august nu acum nici un test n-am avut timp sa-mi fac Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
de molipsire pentru tine Camcris si ma rog si eu la Domnul pentru tine! sa aline supararea!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 7+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta toate fetele mandreac am prins niste pupici de molipsire, ai dreptate slaba activitate, numai avem vesti bune sa anime forumul se pare ca am ramas fetele cu pb. mai mari camcris tu spuneai zilele trecute ca abia ai trecut de ovulatie, cum pe 26 trebuia sa para CM? asa de lung e la tine? pote e si e sangerarea de nidatie |
de molipsire si pentru tine Draguta si astept sa aud ca ai fost la doctor si ca nu ai mai stat asa!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 7+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
walkiria spune:
ma mai primiti?...am tras chiulul o gramada si am ramas si in urma cu cititul rau de tot...am citit asa pe sarite.
am retinut ca a fost ziua lui Camcris LA MULTI ANI !!!..cu intarziere...sa fii sanatoasa si sa vina bebita cat mai repede posibil!
Joy21 LA MULTI ANI!!!..sanatate multa si nastere usoara!!!...la fel urare cu intarziere
Claudela ...La multi ani!!!
Draguta si Katy82, imi pare tare rau fetelor pt dezamagirea de luna asta...inteleg ceea ce simtiti si noi incercam sa fim alaturi de voi cum putem.
Poate ar fi bine sa mergeti la un medic sa faceti investigatii cap coada.poate asa o sa vina mult asteptatyl bebelin. sa nu mai fiti supi.
Bebelu, ce face bebe, creste?..haide mai pune poze cu burtica sa vedem si noi evolutia!...sa ma molipsesc si eu
Nike, tin pumnii sa fie bine la ecografie....hai ca mai ai putin si apoi sa vezi ce te mai minunezi de bebelinul tau....merita absolut toate suferintele tale de acum. Sanatate multa si tie si bebelului!!!
Cosminutza , eunu am gasit pozele tale, unde le-ai pus?....hai sa vda si eu daca te-ai facut mulatra la mare .
Paula..tin pumnii sa fie bebe luna asta...cand faci testul????
Pt toate fetele un mare...nu mai stau sa va iau pe fiecare in parte, ca sigur uit pe cineva.
Eu am inceput renovarea, de maine ne mutam cu totul. sunt super stresata si din cauza ata si din cauza jobului...v-am zis ca din septembrie gata cu munca la firma asta...va trebui sa gasesc altceva..si pe criza asta nush ce-oi gasi. In fine, o sa trecem noi si peste asta.
Luna asta nush daca o sa se prinda ceva la cat de stresata sunt...si uite asa mai pierd o luna.
pt toate fetele.
walkiria spune:
Mandreac, iubita cum te mai simti?..creste bebita...simti ca se mareste uterul cumva?...sunt si eu curioasa
si eu, si eu!!!tot de molipsire
cos_minutza spune:
Camcris Incepi o noua luna in care sper sa fie cu noroc
Mandreeac ma bucur ca esti mai bine. burtica!
Draguta tu ce mai faci?
Walkiria sigur ca te mai primim dragutzo.Bine ai revenitPozele le poti vedea aici : http://cosmi87.hi5.com.Acolo intri la fotografii si de acolo alegi albumul concediu 2010.
Ma bucur ca va plac pozeleDoamne ce dor mie deja de mare
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
draguta spune:
mandreac, walkiria, cixinica, cos minuta
eu astept sa treaca prioada ovulatiei si saptamana viitoare sun pentru programare
cami_antonia spune:
buna fetele si de la noiiiiiiii
eu ma topesccccccccccc
e o caldura ingrozitoareeeeeeeee
stau mai mult in casa
nu stiu cum au curajul unii sa faca plaja la pranzzzzzzz
ca nu m-as duce nici batuta
mi-e teama si sa o scot pe antonia
este exagerat de calldddddddddd
offfffffffff
paulaaaaaaaaaaaa
eu pe tine te urmaresc
in ce zi esti?
spargi tu gheata?
ca vad ca nimeni nu vrea sa mai apara cu doua liniuteeeeeee
cosminutzaaaaaaa
imi pare rau ca nu am apuicat sa ne vedemmmmmmmm
hmmmmmmmmmmm
cos_minutza spune:
Draguta eu sunt z25 insa ovulatie ioc,sunt curioasa cand apar rusi
Cami_Antonia si mie imi pare rau ca nu ne-am putut intalniNici eu nu-i inteleg pe oameni care stau toata ziua pe plajaNoi mergeam dimineata de la 8 pana la vreo 11 ca mai mult nu rezistam si seara de pe la 6.Si eu sper din suflet ca Paula sa sparga gheataParca e cu o zi in urma mea,dar intra ea si iti spune exact.Ce mai face Antonia?
Cixinica
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin