Aspirante optimiste > 20 ani (541)
Raspunsuri - Pagina 15
cos_minutza spune:
Neatza!!
Multumim de cafelutza
Anca nu am fost la Gura Portitei sau cel putin nu stiu sa fi fost
Paula,Lia
O zi frumoasa si usoara!!! tuturor!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cixinica spune:
buna dimineata fetele!
ce mai faceti?
multumim de cafea
superbe pozele cosmi
o zi minunata la toata lumea
cos_minutza spune:
Neatza Cixinica
Histamina bafta
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
ancadragoman spune:
Nike mersi mult
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
roxy_s spune:
neata fetele
nike cred ca abia astepti sa-l vezi pe bebe. lasa emotiile, ca o sa fie totul bine, o sa vezi.
anca dar hainutele acelea de unde sunt? care-i treaba cu ele? ca nu stiu.
cos_minutza sunt super pozele, te-ai bronzat......cred ca a fost foarte bine in concediu.
paula, lia
S-a intamplat minunea mult asteptata8+
histamina spune:
fetele,
ma duc sa invat.ca io nu mai am rabdare.
anca, nu ai de ce sa imi multumesti.
pup pe maria
fetele, ce-i cu lipsa asta d eprezenta?
roxy_s spune:
fetelor nu pot sa cred cat de bine poate fi acasa. ma trezesc la 9-10, nu ma grabeste nimeni, relaxare, liniste....ce bine mai este.
S-a intamplat minunea mult asteptata8+
cos_minutza spune:
Roxi ne-am simtit tare bine in concediuPacat ca a trecut asa de repede
la toata lumea!!!!!!!!!!