Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

pe mine ma tot intreaba la servici de cand o sa intru in concediu prenatal si nu stiu ce sa le spun
voi, cele care mai sunteti la munca inca, de cand v-ati gandit sa intrati in concediu prenatal?
eu sincer ma gandeam sa intru dupa ce implinesc 30 de saptamani... dar nu am cu cine sa ma consult daca e ok sau nu: sa nu fie prea devreme, sa nu fie prea tarziu

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu de dureri de spate sufeream si cand nu eram insarcinata si asta mi se trage de la munca de birou si statul pe scaun uneori si 12 ore.. acum ma doare si pe mine mai ales cand stau in picioare, dar nu am ce face..am sa intreb pe dr data viitoare daca am voie sa fac masaj. si daca imi da aprobare o sa chem o tipa acasa, care se ocupa cu asa ceva

felicitari pt semnatura diana..asteptam limonada

21+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_83 spune:

buna ziua mamicute sunt o viitoare mamicuta am 32 saptamani si am o fetita sunt foarte bucuroasa si am si eu o intrebare si dak vrea cineva sa ma lamureasca as putea merge la mare cam 2-3 zile in perioada asta de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Salutare burtici! Ne-am intors din concediu si de vreo saptamana incerc sa recuperez ce ati scris dar e mult de citit.Inca mai am .
Oricum vroiam sa urez bun venit noilor burtici si sarcini usoare, iar fetelor cu probleme - multa bafta si rabdare .
Noi avem acum 20 de saptamani, la eco morfologica totul a iesit ok iar caruciorul este albastru .Ma simt bine doar ca sunt f agitata cu niste vanzari/ cumparari de case .... Am luat pana acum 3,5 kg si sunt o balenuta in devenire .
Fetele care sunteti la al 2lea copilas - cum ati introdus vestea venirii pe lume a unui nou membru al familiei primului copil? Cum au reactionat ?Anastasia mea este interesata doar de operatie cu bebele vedea ea mai incolo ce va face ...
Va urez sanatate tuturor si sa auzim numai de bine .

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_83

buna ziua mamicute sunt o viitoare mamicuta am 32 saptamani si am o fetita sunt foarte bucuroasa si am si eu o intrebare si dak vrea cineva sa ma lamureasca as putea merge la mare cam 2-3 zile in perioada asta de sarcina

Bine ai venit Diana 83! . Parerea mea de viitoare mamica fara experienta unei alte sarcini este ca mai bine il intrebi pe dr., el este cel mai in masura sa iti spuna daca poti merge la mare sau nu. Probabil ca e ok sa mergi daca ai foarte mare grija sa nu te expui prea mult la soare si nu intri in apa daca e rece.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

sunt crizata ,nervoasa, revoltata ....

ia cititi aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149062&whichpage=13

Gabriela
19+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

muaama Gabriela ce i-ai zis-o ! Geniala esti! Cum pot sa fie asemenea oameeeni frate..Dupa ce il simte ca misca, ea il da..Ca taticu a parasit-o. Ce vina are bb-le?

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

daca am reusit sa beau 3 linguri de ulei de masline fara sa simt gustul,greata etc.... iti dai seama cati nervi am.Jur ca-l vinde !

Gabriela
19+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

E trist, Gabriela! Se intampla frecvent ca mamele sa isi abandoneze copiii in spitale , macar aceasta a incercat sa ii gaseasca o familie. Nu ii iau apararea in nici un fel! Si mesajul ei este cinic: "Eu am avut grija de sarcina si de bebe pt ca am crezut ca va fi al meu"

TRIST

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

buna ursoaicelor,
ce mai papati azi?
de cand am voie sa ma misc am iar pofta de mancarica si am inceput iar sa gatesc. De fapt am voie 30-40 min.plimbare/zi, fara efort fizic, fara a ridica greutati si fara + progesteron (400 mg/zi, dim.si seara) si no-spa la nevoie.
Imi pare rau pentru cele care inca stau la pat. Stiu cum e si va doresc sa treceti cu bine si cat mai repede de aceasta perioada.

Bafta celor care merg la morfo.
Cand am fost sapt.trecuta a fost super (dr. Botica Medlife-Grivita). Cu o singura exceptie. In timpul examinarii a sunat tel.asistentei (apropo, aveti idee cum o cheama?). Fiind atenta la convorbire nu a mai notat valorile pe care i le dicta dr. ceea ce l-a facut pe acesta sa se opreasca si sa o intrebe ce se intampla. Ea i-a explicatca e vorba d o gravida (nu mai stiu in cate sapt.) careia alt dr. la echo i-a gasit o brida si care acum e disperata sa ajunga la Botica. Dr.Botica si-a schimbat atitudinea (fusese calm si linistit) si s-a zbarlit spunand ceva de genu' "si cu ce o va ajuta sa mai vada si el brida, ca oricum nu are ce sa-i faca, ca probabil e vre-o gravida care vrea sa-si vada copilul la echo in fiecare zi). Asistenta i-a zis doar ca insista si el a mai spus ca "sigur, sa dea peste cap toate programarile de luni, adica azi, si sa-i faca si ei loc, ce daca si asa sunt aglomerati". Asistenta i-a facut programare respectivei si examinarea mea s-a reluat. Pe toata durata aceasta (5-6 min. din 35 cat a durat toata echo) dr. a lasat ca imagine 4D si auzeam si inima manzocului, ceea ce a facut sa nu ma enervez prea tare, dar sotul incepuse sa se foaiasca si mi se parea cam ridicol cum stau eu acolo cu burtica goala si ascult discutia aia si deja mi se uscase gelul pe burtica.
Mi s-ar fi parut normal (mai profesioal) ca asistenta sa nu se preocupe atat de convorbire si sa-i explice gravidei ca nu e o urgenta si ca in acel moment dr. e cu o pacienta si sa o roage sa revina cu telefonul in 15-20 min. sau sa-i ia tel. si s-o sune ea cand terminam eu. Ca oricum sunt ferestre de 4-5 min. intre programari si atunci se putea conversa cu dr. cat vroia.
In fine. cu aceasta mica neplacere am iesit multumita de rezultatul echo. , dr. spunand ca avand in vedere DT, TT si acea echo, nu vede nici-un motiv pentru o amniocenteza.

si

21+

Mergi la inceput