Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
misticgirl spune:
Gabriela, cred ca tipa care vrea sa-si dea bb spre adoptie sufera de depresie. Am avut o cunostinta care a trecut printr-o situatie asemanatoare, a mers la psiholog si si-a revenit in vreo 2 luni. Acum bb este lumina ochilor ei si nu isi poate explica cum a putut sa se gandeasca macar o secunda sa-l dea spre adoptie.
Legat de statul in pat, prefer sa fiu precauta...nu fac efort deloc, ma plimb cam 1 ora pe zi, seara, pt ca daca in spital, unde am stat numai in pat, am facut perfuzii si tratam. pe cale orala, tot nu mi s-a lungit si nici nu s-a inchis colul, banuiesc ca la cel mai mic efort imi voi face rau. Sincer, nu mi-as ierta-o daca s-ar intampla ceva neplacut cu bb. Asa ca mai bine stau eu cuminte perioada aceasta si macar stiu ca fac tot ce-mi sta in putinta pt binele lui bebe si al meu :)
Claudia 22+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
gabriella1 spune:
mai, a innebunit lumea cu depresia asta.N-are nik! nu-l vrea ptr ca i-a daramat castelele de nisip. As impusca-o !
Gabriela
19+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
douradoudou spune:
helau..ieri am ajuns la 11:30 acasa ..azi am fost cam obosita si am avut si 2 drumuri de facut ..nu mai suport nici scaunul din masina..am impresia ca toate sunt incomode..anyway cineva zicea de dureru f puternice de spate: la sf sarcinii sunt normale dar acum nu prea..si pe mine ma ma doare spatele dar nu chiar asa cum spui tu..poate stai in pozitii incomode..oricum ar fi bine sa scapi de durere cumva (vb cu doc. tau normal) pt ca de la durere poti sa ai cntractii..eu m-am lovit data f tare la picior si din cauza durerii au aparut niste contractii..
claudia bine ai revenit..chiar intrebam de tine pe aici ..stam ca mercurea trecuta trebuia sa "evadezi" din spital. ai bgrija de voi
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 22+ cu
inacat spune:
Vai, fetelor. Am citit si eu link-ul dat. E trist si Gabriela a boldat f.bine ce a zis tipa aia. Nu o judec daca poate sau nu sa-l creasca si daca adoptia va fi solutia cea mai buna pentru ea si copil, dar sa spui ca nu-l iubesti?
Stiu o mamica care a nascut un copil conceput in urma unui viol. A fost foarte daramata emotional si confuza in urma evenimentului si cand a aflat ca e insarcinata a vrut sa scape de copil, dar nu s-a indurat sa avorteze, gandindu-se ca-l da spre adoptie, dar dupa mai multe saptamani nedormite a hotarat sa-l pastreze si e foarte fericita si il iubeste enorm si si-a gasit si jumatatea cu care are o casnicie minunata si inca un copil.
Nu stiu daca-l vinde, dar anuntul suna foarte comercial. Sa fie sanatos bebele si ea sa aiba in continuare grija de el, chiar daca nu va mai fi al ei.
21+
JoAnn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 sunt crizata ,nervoasa, revoltata .... ia cititi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149062&whichpage=13 Gabriela 19+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
la fel cum a mai zis cineva ..Lore parca,...macar incearca sa gaseasca o familie si nu sa il lase abandonat in vreun spital...
fiecare isi stie problemele....poate nu gandeste inca limpede, poate o sa isi schimbe parerea cand o sa isi tina puiul in brate...poate ...poate...
misticgirl spune:
douradoudou, multumesc!
Am reusit sa evadez
gabriela, nu ii iau apararea tipei, doar am spus ca stiu un caz asemanator si ca mamica acum e fericita cu copilul, il creste fara tata si sper sa fie si cea de pe forum la fel. Daca nu e depresiva, atunci e nebuna de legat. Nu pot concepe ca o femeie intreaga la minte ar putea gandi asa.
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b pe mine ma tot intreaba la servici de cand o sa intru in concediu prenatal si nu stiu ce sa le spun voi, cele care mai sunteti la munca inca, de cand v-ati gandit sa intrati in concediu prenatal? eu sincer ma gandeam sa intru dupa ce implinesc 30 de saptamani... dar nu am cu cine sa ma consult daca e ok sau nu: sa nu fie prea devreme, sa nu fie prea tarziu 21+ |
Eu sunt hotarata sa merg la serviciu cat pot, pentru ca mi-e groaza ce se va intampla cu lucrarile mele (le am de 12 ani, na...) si n-as vrea nici sa las varza in tot. Cum eu derulez mai multe contracte (si anuale si intinse pe mai multi ani) as vrea sa gasesc totul in ordine cand ma intorc. Si fiind munca de birou, daca chiar am nevoie o sa cer program redus si daca e cazul voi mai lucra de acasa. Dar de mers merg cat pot. Am o sarcina destul de usurica, nu ma pot plange (cu exceptia picioarelor umflate, dar si astea au zile si zile).
18+
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
ratusca83 spune:
claudia de la atata stat in pat nu te dor toate cand mergi? ca eu nu mai pot
21+ si ingeras in ceruri
misticgirl spune:
Nu ma doare nimic cand merg, cred ca de fericire ca ma dau jos din pat nu am nicio durere. Adevarul este ca nu rezist mai mult de o ora fara sa ma dau jos si sa ma duc la baie, bucatarie etc :)
sugubina spune:
inacat Pufi Pufescu face pirjoale!! Uraaa. Si piure..
Neplacut ce s-a intamplat la eco intr-adevar. Dar ma pun si in locul gravidei cu brida, daca eram eu sau tu nu ne lua toata disperarea,nu am fi dorit oare o a doua opinie? Sunset patise asa de ii vazuse o brida si era tare speriata saracuta.
Gabriella1 eu l-as impusca si pe el..Cum sa parasesti o femeie gravida? Sa iti lasi copilul?
Ah fetele am incercat sa ma patucinizez putin..dar nu mi-a iesit. E f cald in domitor, daca trag draperiile sa intre aerul e lumina si nu pot dormi; nu mai deschid ventilatoru pt ca deja am un oki umflat; Puficele s-au pufat la greu,la un moment dat le-am simtit si pe un picior cand stateam in covrigenie. Cre ca se si juaca impreuna!
sugubina +19 cu Puficele