Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

JoAnn din ce fructe faci gem?

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sugubina fac gem din zarzare(un fel de caise). ca de astea avem in gradina...oricum iese f. bun.
anul trecut am avut si o multime de visine, dar anul asta ciu-ciu.

20+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Voi beti cafea? Eu nu am mai baut de cand am aflat ca sunt insarcinata. In prima parte a sarcinii nici nu ma mai atragea cafeau, insa acum as mai bea insa ma abtin. Luasem o cafea decofeinizata, insa am citit pe internet ca se folosesc solventi nocivi la decofeinizare si ca de fapt cafeaua decof mai contine totusi o cantitate mica de cofeina. Si concluzia este ca: cafeaua obisnuita este mai sanatoasa decat cea fara cofeina. Cred ca renunt la cafea totusi

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

am vazut dimineatza la stiri ca sotia lui chivu e insarcinata si ma gandeam ca ea o sa iasa din maternitate fotomodel si eu o sa ies mare cat casa! (la prima sarcina nu a luat decat 8 kg)
offff, eram eu dinainte grasa , cat mai pun in sarcina...m-a apucat iar depresia.

21+

Da, ma rog si ele au in spate o armata de stiliste, antrenoare, baby-sittere....
Dar daca e sa ne luam dupa ce scrie la carte, normal este sa te pui pe tine in sarcina 16-17 kg, nici mai mult, nici mai putin.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

eu nu mai pot ....... mor de durere de spate!!!
de cateva zile ma tot doare si toata lumea imi spune ca e normal sa ma doara in sarcina.... normal, normal, dar nu trece cu nimic?!?!? ca imi vine sa plang de durere

20+

ti-am trimis un mesaj private
Imi spunea o fosta gravidutza de nov de anul trecut ca in ultimile luni de sarcina avea dureri de spate si de mijloc, de plangea si nu era la prima sarcina.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann foaarte bun iese din zarzare. Cat zahar pui la 1kil de fructe?

Lore si eu ca tine! pur si simplu nu mai beau..Nu mai imi vine. Ma prostesc in ultimut timp si mai beau cate un cappuccino la pliculet din cand in cand.

sugubina +19 cu Puficele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Joann foaarte bun iese din zarzare. Cat zahar pui la 1kil de fructe?

nici nu mai stiu, de anul trecut...
acu, adevaru e ca o sa il faca mama , ca io nu is in stare sa stau atat de el...

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:

ti-am trimis un mesaj private
Imi spunea o fosta gravidutza de nov de anul trecut ca in ultimile luni de sarcina avea dureri de spate si de mijloc, de plangea si nu era la prima sarcina.

23+

ti-am raspuns la mesaj...
dar pe mine m-au cam luat prea devreme durerile acestea de spate, zic eu... ce o sa ma fac pana in noiembrie?!?!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Ati vazut, ati vazut?!?!? mi-am schimbat si eu semnatura
Asadar, sunt buna de cinste ...dau o limonada!

21+

Mergi la inceput

diana.b felicitari

fetelor si pe mine ma doare spatele, stau cam 10 min in picioare, dupa care tre sa ma asez sau mai bine sa ma intind, ca simt ca se rupe.....si inca e devreme....mai vedem peste vreo cateva saptamani...

Forever,Michael

Mergi la inceput