Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli sugubina eu doar la pantaloni m-am uitat f atenta ca diverse bluzite le poti adapta pt gravide dar la pantaloni e mai greu si mi-am luat eu 2 perechi de pantaloni si sotul tot niste pantaloni , am mai adaugat 2 chestii de "umplutura" (sosete si un chilot) ca sa facem 5 produse si m-au costat toate 165 ron, ceea ce mie mi s-a parut super afacere. eu initial nu am vrut nimik ca o pereche era 100 ron si mi s-a parut mulyt sa dau pt mine, in conditiile in care de acum trebuie sa strangem banii pt bebe,dar , noroc cu sotul ca a avut rabdare sa se uite dupa hainutze si m-a convins ca 3 perechi de pantaloni (eu 2 si sotul 1) la 165 de lei e un pret f bun 21+ |
Ai facut o afacere buna Ral_eli! Si eu ar trebui sa merg sa imi mai iau cate ceva, inclusiv niste sutiene. Am schimbat deja o masura si ar trebui sa-mi iau alta . O sa trec si eu prin kiabi saptamana viitoare.
17+
sugubina spune:
maritza si lore voi veti simti lovituri nu gluma,ca deja bebeii vostrii vor fi mari si puternici.
Brave-ma interesez si eu si revin cu un raspuns.
sugubina +19 cu Puficele
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui ratusca83 BraveGirl..te apreciez pt curajul tau..tu ai contractii dureroase si mergi la munte??? pe mine ma dor doar muschii de la burta, cand ma misc, si imi vine sa sun dr 21+ si ingeras in ceruri |
Yappp...dar eu sunt la a doua sarcina, si sunt f relaxata. Eu cred f mult in psihic. Dc ti-e bine la capusor, gandesti pozitiv, ajuta mult. Cu Arianna mi se spusese ca o sa nasc prematur...primul target a fost sa trec de 28s, si apoi am devenit f optimista, am zis ca inainte de 36s nu ma prezint sa nasc (bagajul era pregatit, la fel si medicamnetele din strainatate) si prin oct am intrebat cd e medicul meu de garda si mi-au zis fetele de la receptie. dintre datele care mi le-au spsu mi-a sunat bine 18nov si am nascut natural, pe 18nov.
Contractile dureroase au inceput acum mai devreme, dar nu le-am dat importanta. Apoi eram convinsa ca o sa ajung la spital cu perfuzii la fel ca data trecuta si asa a fost. si ma gandesc ca am ajuns si pt ca 'ma asteptam', adica poate m-am pancat mai mult decat era cazul. La Arianna nu am renuntat la tratament, acum mai sar unele zile ca mi-e rau de la gynipral.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 24+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ratusca83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BraveGirl
Yappp...dar eu sunt la a doua sarcina, si sunt f relaxata. Eu cred f mult in psihic. Dc ti-e bine la capusor, gandesti pozitiv, ajuta mult. Cu Arianna mi se spusese ca o sa nasc prematur...primul target a fost sa trec de 28s, si apoi am devenit f optimista, am zis ca inainte de 36s nu ma prezint sa nasc (bagajul era pregatit, la fel si medicamnetele din strainatate) si prin oct am intrebat cd e medicul meu de garda si mi-au zis fetele de la receptie. dintre datele care mi le-au spsu mi-a sunat bine 18nov si am nascut natural, pe 18nov. Contractile dureroase au inceput acum mai devreme, dar nu le-am dat importanta. Apoi eram convinsa ca o sa ajung la spital cu perfuzii la fel ca data trecuta si asa a fost. si ma gandesc ca am ajuns si pt ca 'ma asteptam', adica poate m-am pancat mai mult decat era cazul. La Arianna nu am renuntat la tratament, acum mai sar unele zile ca mi-e rau de la gynipral. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 24+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
esti cea mai tare!! daca am fi toate asa!!!
21+ si ingeras in ceruri
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui sugubina maritza si lore voi veti simti lovituri nu gluma,ca deja bebeii vostrii vor fi mari si puternici. Brave-ma interesez si eu si revin cu un raspuns. sugubina +19 cu Puficele |
Chiar sunt curioasa...ca mi se pare absurd sa aiba maternitate si ioc dr. Ce faci noaptea? astepti sa vina medicul de acasa?
Apoi sus, pe sectie, dupa ce am nascut, era tot timpul un medic. Stiu ca m-a controlat intr-o zi alta dr. M-a chemat asistenta si mi-a zis sa merg la sala de tratamente, sa ma vada medicul de garda. Deci cat am stat eu, de luni noaptea, pana joi cd m-am externat, era in permanenta un medic ginecolog. Nu mi-am pus problema ca de garda poate fi un medic cu alta specializare. Acum m-ai pus pe ganduri...
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Lore1983 spune:
citat din mesajul lui marizta LORE si eu sunt in aceeasi situatie cu tine....si eu abia astept dar nu stiu cand....din ce stiu eu se simte mai greu si putin mai tarziu dar lasa k o sa ne saturam de loviturile lu bebe 19 + Doamne ai grija si de noi |
Asa este Martiza, ne vom satura suturi , dar tot sunt nerabdatoare...Din cate am citit, cam dupa saptamana 20 s-ar simti, asteptam.
17+
BraveGirl spune:
Ratusco, sa stii ca nu sunt chiar asa...adica ma mai panichez si eu, mai sun medicul. Sa ma vezi cd am plecat la spital sa nasc, am bocit ca eu ce o sa fac cu bebe? Adica plec de acasa cu burta si vin cu bebe? Ziceai ca e prima oara cd aud ca o sa fiu mamica. Mai intai la spital am stat in rezerva si cd m-au mutat in sala de travaliu, am mers pe picioarele mele si asa imi tremurau, gandindu-ma ca nu mai am scapare, chiar nasc si o sa-mi puna medicul un bebe in brate. M-am simtit pierduta, singura, confuza. Nici acum nu-mi vine sa cred ca am putut sa am o asa reactie. Dc inante imi doream enorm sa o tin in brate, sa o vad, sa o miros, atunci imi venea sa fug, sa o mai tin cativa ani in burtica
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
sugubina spune:
Brave, mea culpa am vorbit inainte sa stiu sigur. Raspunsul este:"noi avem medic de garda atat ginecolog cat si neonatolog."
sugubina +19 cu Puficele
JoAnn spune:
salut fetele
eu am fost cu sotul pana la tara si am adus niste fructe pt. gem.
mi-a facut sotul 2 poze cu burtica, dar nush ce are aparatul asta ca zice ca nu am cartela si le-a bagat in memoria interna si nu am cablu de date....
sa vina sotul sa rezolve treaba si le bag pe picasa
diana.b spune:
eu nu mai pot ....... mor de durere de spate!!!
de cateva zile ma tot doare si toata lumea imi spune ca e normal sa ma doara in sarcina.... normal, normal, dar nu trece cu nimic?!?!? ca imi vine sa plang de durere
20+