Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Elfica, cred ca vin. Doctorul meu actual este foarte bun, dar aud tot timpul asa lucruri bune despre acest spital!Daca ma hotarasc pe Filantropia, voi merge cu doi doctori in paralel. Plus ca la Filnatropia, as dori sa-mi iau o rezerva. Doctori la Filnatropia:am vazut Peltecu(dar cred ca este super busy, este si directorul spitalului si oricum, ca orice medic bun, asista doar la sarcinile cu probleme), Haiduc, Simionescu.

23+

Bravo! E o decizie foarte buna sa mergi in paralel, astfel incat nu te obliga sa iei o decizie pe loc. Si eu merg oarecum in paralel, pentru ca imi doresc foarte mult sa nasc in apa si analizand ofertele, cea mai buna mi se pare cea a unei clinici din Constanta. Am luat legatura cu clinica si in septembrie ma voi duce la un control de evaluare si voi vedea cu ochii mei daca intr-adevar merita. Daca totul va fi bine, nasc acolo, daca nu, raman la Filantropia, la d-l. dr. Haiduc. Pe mine dansul m-a luat sub observatie din saptamana a 14-a si atunci imi spunea ca in jurul DPN-ului meu are foarte multe gravide si preciza ca daca, prin absurd, nu va putea veni dansul (fie ca e de garda la Euroclinic, fie ca abia a plecat de la spital dupa ore in sir de nasteri), mi-l recomanda pe medicul cu care face dansul echipa, dr. Florin Popescu, despre care nu am auzit absolut nimic. I-am spus ca sper sa ma ajute Dumnezeu si sa nu fie cazul, pentru ca eu imi doresc sa nasc cu dansul. Ar fi groaznic sa nu pot naste nici la Constanta, nici la Filantropia cu dr. Haiduc, pentru ca ... stii cum se spun, cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde niciunul! Sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie toate ok pana la final, indiferent de varianta, pentru ca ambele suna bine. Asa ca nici tie nu iti strica sa mergi pe doua planuri si sa te decizi la final: vei avea doua pareri si doua variante din care sa o alegi pe cea pe care ti-o dicteaza instinctul si ratiunea.

Sa te pregatesti cu evantai pentru maine, ca data trecuta a fost foarte cald in sala, desi exista un aparat de aer conditionat. De aceea nici nu tin cursuri pe perioada verii. Am fost norocoasa ca am prins "ultimul tren". Eu m-am gandit ca spre finalul sarcinii imi va fi mai greu sa ma deplasez, va fi si mai cald afara, de aceea am venit la acest curs acum, nestiind ca vara fac pauza. Una peste alta, s-a dovedit a fi o decizie inspirata. Poate ne vedem maine acolo. Mai vorbim maine despre asta, ok?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Miruna, eu am fost la Kiabi, am vazut salopete ffff dragute, dar nu la reduceri. Cele care sunt la reduceri sunt de vara si nu avem ce face cu ele.
Eu as vrea sa iau de acolo o pilota-paturica, husa pt saltea si imi place gama de dresuri si sosetele. Iar colectia de toamna-iarna e la preturi normale si sunt frumoase foc.
Trebuie sa ajung pe la Zero, ca si acolo mai sunt chestii dragute. Eu i-am luat finutei multe body-uri care s-au intretinut bine.
A fost cineva la KIKA, au ceva mobilier pt copii: patut, comoda?

Symo 25+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

am vacanta o saptamana:)....suntem plecati la niste prieteni in carastelec(un sat intre salaj si satu mare) si GHICI??? NU AVEM SEMNAL LA TELEFON!!!!! doar cosmoteul are!!! sunt atat de happy ca am scapat de stres!

Eu sunt pacienta lui PELTECU.....si urmeaza sa nasc la FILANTROPIA! am fost sa vad cum e acolo si am ramas placut suprinsa + ca in primul copilul va fi pe maini bune! Despre ELTECU pot spune ca are o rabdare de fier, imi raspunde la fiecare intrebare si imi explica ca la prunci :).....da,este foarte aglomerat si f scump dar consider ca daca te simti in siguranta cu un anumit medic nu te mai uiti neaparat si la tarife!

va pup gagicilor!

acum imi caut si cablu de la camera sa pun pozele promise pe picassa.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

apropo.....bobo meu tot nu vrea sa arate putza!!!! se agita fff tare cand umbla cu echo in zona cu bijjuterii:)......acum ultima oara si-a lipit funduletul de echo si nu atarna nimic intre picioare.....dar nu este nimic clar:)

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, Elfica!Vorbim! Am mai auzit si de o super clinica din Brasov daca vrei sa nasti in apa, din pacate, nu-i stiu numele.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna, la Kiabi sa fii atenta la ce cumperi, eu am avut surprize neplacute de fiecare data cand i-am luat Mariei ceva de-acolo si am zis ca nici nu mai merg. In primul rand, nu toate sunt de bumbac. Costa destul de putin, dar daca te uiti si la alte magazine au haine faine si la preturi rezonabile. Eu de ex ii cumpar des Mariei de la C&A, si tot acolo am gasit pantaloni de gravida sau pantaloni de vara cu banda elastica, siret, numai bune pt sarcina, iar preturile au fost chiar ok.
Alinushca, eu din contra, ador tot ce tine de purtatul copiilor. Mi se pare ca stau in pozitia ideala, atata timp cat ii asezi corect. Ma doare sufletul cand vad pe strada parinti mandrii care-si poarta copii cu fata in directia de mers in port-bebe.:(( Le zapacesc coloana.
Olguta, si eu ar trebui sa trec la regim, am luat 6,5 kg pana acum, in conditiile in care am ajuns sa mananc super light, iar ultima masa e pe la 6 si e f usoara (ori salata, ori o felie de penene). Acum ca ma gandesc, daca as trece pe regim mai dur nu ar fi bine pt bb. Nu am decat sa ma relaxez.:))

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:

Da, Elfica!Vorbim! Am mai auzit si de o super clinica din Brasov daca vrei sa nasti in apa, din pacate, nu-i stiu numele.

23+

Asa este, stiu, e vorba de clinica Eva din BV, dar din tot ce am citit, o prefer pe cea din Constanta. Pe maine!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:

Am vorbit la Filantropia si urmatorul modul, din pacate, in septembrie!Dar maine tot dau o fuga pana acolo!

23+

cand in septembrie? da-ne mai multe detalii...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

ma duc eu zilele astea in vizita la o viitoare proaspata mamica la Filantropia si va povestesc cum e efectiv in saloane. este si pacienta dr. haiduc pe deasupra!

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

te asteptam cu vesti ... si eu sunt curioasa la culme!!!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

auziti fetelor voi simtiti zilnic dureri sub burtica ???..de la ligamente sau altceva.....eu cam da si nu stiu dak e normal, azi m-a durut si putin spatele

19 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput