Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
Olgutzika spune:
Vasari, cam 30-40 de minute au durat morfologicele la Iosup. Depinde cat de buna e pozitia lui bebe si de cat chef de vorba are Iosup
Ultima data era serios, nu am stat la taclale, a masurat temeinic, a dictat si a conchis ca am un Alex sanatos, sa ne traiasca! Ma rog, am mai glumit noi pe ici pe colo, dar nu ca datile trecute.
Cu regimul: nu mai am voie sarat ( greu RAU, eu mananc fffff sarat de fel, am redus cantitatea, dar...tot sarat mananc pentru un om normal, d-apai pentru o gravida la regim
), nu mananc decat doua felii de paine pe zi, nu mananc paste, cartofi, prajeli ( doar gratar de pui si de curcan ), nimic dulce. Lactate multe, legume si fructe. Cu orele de masa am o problema, ma ia foamea absolut aiurea. As manca numai muraturi si salam de Sibiu si salata de vinete cu tona de paine
si as bea litri de Cola 
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
amelia_ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Vasari, cam 30-40 de minute au durat morfologicele la Iosup. Depinde cat de buna e pozitia lui bebe si de cat chef de vorba are Iosup Cu regimul: nu mai am voie sarat ( greu RAU, eu mananc fffff sarat de fel, am redus cantitatea, dar...tot sarat mananc pentru un om normal, d-apai pentru o gravida la regim ), nu mananc decat doua felii de paine pe zi, nu mananc paste, cartofi, prajeli ( doar gratar de pui si de curcan ), nimic dulce. Lactate multe, legume si fructe. Cu orele de masa am o problema, ma ia foamea absolut aiurea. As manca numai muraturi si salam de Sibiu si salata de vinete cu tona de paine si as bea litri de Cola ![]() Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
Si nici nu zici rau la poftele alea
Cu cola (la mine sub forma de Pepsi) incerc sa ma corijez, deja e mai mult de o saptamana de cand n-am mai pus pe limba. Asta a fost cred singura chestie la care chiar am poftit.
18+ 
http://picasaweb.google.com/amelia.ilie/12Iulie2008
diana.b spune:
| citat din mesajul lui Olgutzika Vasari, cam 30-40 de minute au durat morfologicele la Iosup. Depinde cat de buna e pozitia lui bebe si de cat chef de vorba are Iosup Cu regimul: nu mai am voie sarat ( greu RAU, eu mananc fffff sarat de fel, am redus cantitatea, dar...tot sarat mananc pentru un om normal, d-apai pentru o gravida la regim ), nu mananc decat doua felii de paine pe zi, nu mananc paste, cartofi, prajeli ( doar gratar de pui si de curcan ), nimic dulce. Lactate multe, legume si fructe. Cu orele de masa am o problema, ma ia foamea absolut aiurea. As manca numai muraturi si salam de Sibiu si salata de vinete cu tona de paine si as bea litri de Cola ![]() Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
DAR DE CE TII REGIM?!?!?
21+
misticgirl spune:
Am revenit si noi pe forum...tot la pat.M-am hotarat:sambata plec la Telega!!! Nu mai rezist aici, e prea cald ![]()
Intreba cineva de perna pentru gravide, de fapt are mai multe denumiri (perna multifunctionala, perna pt gravide, perna pt alaptat). Mie mi-a cumprat-o sotul acum 2 saptamani din Careffour Colentina. Mi-a mai spus o colega de salon ca ea si-a cumparat de la Cora Pantelimon.Tot ce pot spune este ca imi este foarte utilaaaaaa
. O pun sub fund, intre picioare, pun piciorul pe ea etc. Eu am si recomandare sa stau cat pot de mult cu fundul putin ridicat si imi este de mare ajutor.
Claudia
22+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
diana.b spune:
| citat din mesajul lui misticgirl Am revenit si noi pe forum...tot la pat.M-am hotarat:sambata plec la Telega!!! Nu mai rezist aici, e prea cald Intreba cineva de perna pentru gravide, de fapt are mai multe denumiri (perna multifunctionala, perna pt gravide, perna pt alaptat). Mie mi-a cumprat-o sotul acum 2 saptamani din Careffour Colentina. Mi-a mai spus o colega de salon ca ea si-a cumparat de la Cora Pantelimon.Tot ce pot spune este ca imi este foarte utilaaaaaa . O pun sub fund, intre picioare, pun piciorul pe ea etc. Eu am si recomandare sa stau cat pot de mult cu fundul putin ridicat si imi este de mare ajutor.Claudia 22+ si Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl |
Si pe mine ma bate gandul sa-mi iau...
cat ai dat pe ea?!?!? e acea perna umpluta cu bilute ca sa se poata modela cum vrem noi?!?!?
21+
Olgutzika spune:
Diana, pentru ca pana la 20 de saptamani de sarcina luasem deja 10 kg in greutate. Pe langa cele 10 ramase de la prima sarcina si numarand cate saptamani de sarcina mai am...rezultatul nu e deloc incurajator.
Vasari, masline verzi...
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Lore1983 spune:
| citat din mesajul lui marizta auziti fetelor voi simtiti zilnic dureri sub burtica ???..de la ligamente sau altceva.....eu cam da si nu stiu dak e normal, azi m-a durut si putin spatele 19 + ![]() Doamne ai grija si de noi |
Maritza, eu simt dureri in in zona burtici zilnic. Durerea mea se localizeaza in dreapta mai mult, ba spre incheietura piciorului. Uneori cand merg sa urinez ma doar burtica. Dureri de spate nu am avut decat localizat la coloana, dar eu nici nu stau prea dreapta... Daca esti foarte ingrijorata si durerile sunt prea mari ar trebui sa vorbesti cu medicul.
Eu cand l-am intrebat pe medic cand ar trebui sa ma ingrijorez el a zis: daca ai sangerari sau daca faci febra! Ma rog, cred a omis sa spuna si despre contractii...

17+
ratusca83 spune:
maritza eu simt![]()
![]()
dar doar cand ma misc, cand stau in pat nu ma doare...si este de la ligamente.
fetelor am fost putin in oras..dar n-am rezistat mult..am trecut pe la sot la birou si cand ma intorceam spre casa am vazut un accident. un taximetrist a dat peste un batran pe trecerea de pietoni..

21+ si ingeras in ceruri
marizta spune:
multumesc fetelor...m-am linistit...sunt curioasa dak si mai tarziu o sa ne doara burtica.....

19 + 
Doamne ai grija si de noi
beatrice75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui diana.b
cand in septembrie? da-ne mai multe detalii... ![]() 21+ ![]() |
Iti multumesc Diana ca mi-ai raspuns atat de mult pe privat

Da, nu a specificat cand in septembrie, ba chiar a zis:"daca se vor mai face atunci!Nu pot sa va spun nimic sigur acum". Daca nu, aceleasi cursuri la Euroclinic, cu plata.
23+