Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Simona, referitor la vaccinuri e foarte interesant link-ul postat. Lui Emanuel i-am facut toate vaccinurile obligatorii dar de acum nu vreau sa ii mai fac. Fiind deja mare nu mai sunt multe si cred ca pot fi evitate. Cu Iustin insa nu stiu cum o sa fac. Doua vaccinuri le fac direct in spital . O sa vorbesc cu doctorul dar nu cred ca voi avea suport.

vaccinarea din spital se poate refuza in scris inainte de nasterea copilului. se scrie acolo ca doresti o temporizare a vaccinari. eu una as alege sa le fac dupa varsta de un an sau chiar de 2 ani. in multe tari se procedeaza asa, si mi se pare mai firesc sa ataci organismul cu virusi cand este mai bine stabilit si a trecut de perioadele accelerate de crestere, mai ales ca toate contin mercur si alte nenorociri care nu mai ies in veci din sistem si fac mult rau. stiu pe cineva care a facut asa. despre treaba cu inscrierea la scoala nu stiu ce sa zic... scoala e totusi obligatorie de asemenea.

Mami de (28.10.2008) si bb2 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Elfica, cred ca vin. Doctorul meu actual este foarte bun, dar aud tot timpul asa lucruri bune despre acest spital!Daca ma hotarasc pe Filantropia, voi merge cu doi doctori in paralel. Plus ca la Filnatropia, as dori sa-mi iau o rezerva. Doctori la Filnatropia:am vazut Peltecu(dar cred ca este super busy, este si directorul spitalului si oricum, ca orice medic bun, asista doar la sarcinile cu probleme), Haiduc, Simionescu.

23+

Mergi la inceput

ma duc eu zilele astea in vizita la o viitoare proaspata mamica la Filantropia si va povestesc cum e efectiv in saloane. este si pacienta dr. haiduc pe deasupra!

Mergi la inceput

Olgutzica ce regim tii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Miruna, catinel-catinel, mie mi-a luat juma de zi.

Symo 25+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:

Simona, referitor la vaccinuri e foarte interesant link-ul postat. Lui Emanuel i-am facut toate vaccinurile obligatorii dar de acum nu vreau sa ii mai fac. Fiind deja mare nu mai sunt multe si cred ca pot fi evitate. Cu Iustin insa nu stiu cum o sa fac. Doua vaccinuri le fac direct in spital . O sa vorbesc cu doctorul dar nu cred ca voi avea suport.

vaccinarea din spital se poate refuza in scris inainte de nasterea copilului. se scrie acolo ca doresti o temporizare a vaccinari. eu una as alege sa le fac dupa varsta de un an sau chiar de 2 ani. in multe tari se procedeaza asa, si mi se pare mai firesc sa ataci organismul cu virusi cand este mai bine stabilit si a trecut de perioadele accelerate de crestere, mai ales ca toate contin mercur si alte nenorociri care nu mai ies in veci din sistem si fac mult rau. stiu pe cineva care a facut asa. despre treaba cu inscrierea la scoala nu stiu ce sa zic... scoala e totusi obligatorie de asemenea.

Alinusca, ca de obicei . La Emanuel nu tin minte sa ma fi intrebat cineva daca vreau sa fie vaccinat, asa l-au livrat, gata intepat. Acum o sa precizez de la bun inceput ca nu vreau. Oricum daca voi face vaccinuri le voi face selectiv. Nu mai adaug ca si eu si copilul am facut boli pentru care am fost vaccinati, la distanta de 1-3 ani de la vaccin.

Vaccinarea o consider optiunea mea, nu ma poate forta nimeni sa imi vaccinez copilul la fel cum nu pot sa imi interzica sa il dau scoala ca nu are vaccinul facut. Asta e, o sa ma lupt cu ei pana se vor satura.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Miruna :), eu am o obsesie sa citesc tot, chiar daca uit la final, dar sigur iti raspundeam daca vedeam. :P
La Maria am cumparat un wrap din Viena, in Romania inca nu aparusera si eu nu sunt pt improvizatii cand e vb de un bb mic. E un wrap Hoppediz, unul din cele mai bune. O purtam si in fata, aveam si legatura pt vara, alta pt iarna (aici se trece de mai multe ori peste spatele bebelusului materialul), si in spate, si pe sold, depinde pe unde mergeam. In vacante ideal era gen rucsac. Acum, pt bb2 vreau sa mai cumpar un sling ajustabil cu inele pt ca se prinde mult mai usor si bb o sa fie micut. Ma gandesc la orele cand tb sa ma grabesc cu M la gradi sau in alta parte. Tot wrapul ramane insa de baza pt ca se distribuie f bine greutatea pe umeri, solduri, spate, nu oboseam nici daca o purtam o ora pe Maria. Mai am si un mei-tai, l-am folosit cu succes, dar l-am luat cand M era maricica. Of, m-am intins mult de tot, e un subiect pe care as tot palavragi. Pt inceput cel mai bun e un sling, dar apoi, depinde de viata si activitatile fiecaruia, as recomanda un wrap. De ex eu mergeam cu M la cumparaturi si puteam duce alte 2 sacose in maini fara sa mi se para complicat sau greu. In vacante la fel... uneori e greu sa te deplasezi cu carutul sau chiar incomod. Era f bine ca o ducea mult si sotul meu, iar ei ii placea uneori mai mult decat in carut.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Miruna, catinel-catinel, mie mi-a luat juma de zi.

Symo 25+ Diana Nicole

Inseamna ca lucrezi bine. Eu mai mult de 10 - 15 minute nu pot ca ma iau durerile, asa ca bag viteza! Unde mai pui ca in aceiasi zi bag si epilatul... bietul bebe.

Fetele care ati fost la Kiabi, aveau reduceri la bebei? Vreau sa merg in weekend sa ii iau lui bebe hainute dar daca prind ceva reduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

A gasit o poza cu mei-tai-ul. E cumparat de pe sling.ro. Daca te intereseaza magazine online pot sa-ti dau cateva adrese. Unii importa si din Germania, inclusiv marca Hoppediz am vazut-o.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput

Citat:

Vasari, te pandeam . Am vazut in poze ca ati folosit wrap la Maria si vroiam sa te intreb de unde l-ati cumparat, cum vi se pare si daca crezi ca e ok si unul cu inel (sistemul de prindere mai usor). Nu mai stiu alte mamici care sa-l fi folosit.

e cineva chiar in bucuresti care vinde wrapuri dar nu mai stiu daca cu inel sau nu. eu am comandat din UK cu inel ca parea f interesant si pana la urma nu mi-a placut absolut deloc. in primul rand oricata reclama i s-ar face ca asa a fost purtat de mii de ani si bla bla, pozitia aia nu este totusi buna pentru coloana copilului, si nici confortabila. dupa 6 luni cand incepi sa iti pui mai putin probleme privind pozitia coloanei lui bebe, tot nu este comod. daca nu ai incercat niciodata cauta sa-l probezi pe al cuiva si te lamuresti singura, dar eu asa as zice sa fii mai intai sigura ca iti doresti asa ceva.

Mergi la inceput