Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Si mai vroiam de mai demult sa va spun ceva....pt. cele la primul bebe...eu am patit-o din pacate.

Cand achizitionati hainite pt. BB ganditi-va tot timpul ce anotimp va fi cand va implini varsta respectiva....eu am luat dinaite hainite si nu am putut sa i le dau ca erau cu maneca lunga si afara era vara torida. Pana intr-un an cresc ffff repede si sa nu faceti achizitii aiurea.

Dana 30+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

KLARISSE,KITI vazut pozele!!Ce gravidute frumoase!!Sa fiti sanatoase!!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Puiutza mercik de idee. Eu am avut probleme cu quelle, in sensul ca unele comenzi au ajuns dupa 3 luni, altele niciodata! Multa bafta la eco! Nu cred ca fie daca intrati toti 3, asa mi se pare normal! Asteptam vesti bune!

Cristina 28+

Asa pateam si eu mai demult, dar am facut comanda cam acum 2 luni special pt. aceste prelungitoare de sutiene si ...surpriza in max 0 sapt. au ajuns...ca nu stiam ce colet trebuie sa ridic de la posta..nu ma asteptam sa ajunga asa repede. Just to know.....! Cred ca se cam inchide Quelle si nemaiavand multa marfa si implicit multe comenzi se miscau mai repede.

Dana 30+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

in cazul asta incerc acus!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Citat:

Donna oops! Treci la Clexane atunci! Nu-i bai, dar niste intepaturi! O sa fie bine!

Chichi merci. Mi-e cam frica, sincera sa fiu. Crezi ca m-o intelege dr daca ii cer recomandare de repaus? Suficient ma streseaza situatia asta, nu mai pot sa ma tarasc si la job. Oricum stau degeaba aici si ar mai fi inca 2 saptamani.

Puiutza multumesc, eu eram cu temperatura in camera. Deci la 22 grade poate dormi linistit fara caciulita? ca asta era dilema...

Klarisse welcome back! Felicitari pentru bebe grasun!

Alexuza stai usor, nu poate fi rau

Fug sa vad pozele noi...

Donna 28+ cu

Donna in cazul asta eu ced ca dr ar trebui sa se simta si sa te bage-n medical...

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Luciana, iau 1/2 pastila G la 6h...de obicei nu am probleme dar intr-una din zile m-au apucat tremuratul si palpitatiile...mi-am revenit destul de greu dupa cateva ore...

Tina, cu(33+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:

Anuta poate vine la noapte junghiul! o fi la intalnire!

Cristina 28+

Din partea mea.....

Nici nu trimisai bine mesajul,ca o si venit!

oooof cred ca ne-a auzit ca ne bucuram!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Puiutza multumim de sfat!F util! Eu am primit niste body-uri cu maneca scurta si vreau sa-i cumpar hainute cu maneca lunga si salopete din acelea cu totul(maneci si picioruse) ca o nu o sa mai fie cald cand nastem noi si cand or sa fie bebeii de o luna-doua!

Mergi la inceput

CHICHI sau mai bine zis o fi auzit ca ne dam cu capul de zid ca o venit,ca iar o plecat ca vantul!

Mergi la inceput

Kiti, Klarisse ce gravidute frumoase!!!!!!!!

Kiti nu pot sa cred cat esti de slaba! Eu cu rochita aia as arata ca miss piggy!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

CHICHI sau mai bine zis o fi auzit ca ne dam cu capul de zid ca o venit,ca iar o plecat ca vantul!

Cristina 28+

Mergi la inceput