Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 5

kiti2205 spune:
kiti2205 spune:
 Gata, am incarcat vreo 3 poze  .
.
M-am simtit foarte bine, am rezistat super ok, am plecat acasa pe la 6 dimineata. Dar duminica am fost rupta de-a dreptul, m-am tarat de pe canapea in pat. Azi m-am trezit la 11 abia  .
.
Kiti,  
  27+ si mami de Vlad 15.05.2006

puiutza spune:
puiutza spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui ana_25 Puiutza multumim de sfat!F util! Eu am primit niste body-uri cu maneca scurta si vreau sa-i cumpar hainute cu maneca lunga si salopete din acelea cu totul(maneci si picioruse) ca o nu o sa mai fie cald cand nastem noi si cand or sa fie bebeii de o luna-doua! Ana  28+  Maia Elena  lu' mama | 
Cu placere..mie mi-ar fi prins tare bine sfatul asta la primul bb. Si mi-am adus aminte ca eu am mai avut un offfff... ii luasem multi pantalonasi cu talpi....dar BB a avut piciorusele mai lungi si nu am prea putut folosi acei pantalonasi...m-am reorientat pe urma catre pantalonasi, salopetele fara talpici...si ii puneam eu botosei. Deci sunt mai utili cei fara talpici - ii poti folosi mai mult timp.
Dana
 30+ cu
 30+ cu  si mami de Bobi (06.03.2006)
 si mami de Bobi (06.03.2006) 

lucianna_83 spune:
lucianna_83 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui office Luciana, iau 1/2 pastila G la 6h...de obicei nu am probleme dar intr-una din zile m-au apucat tremuratul si palpitatiile...mi-am revenit destul de greu dupa cateva ore... Tina,  cu  (33+) si mamica de  Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png | 
la 6 ore?
 mi se pare super mult
 mi se pare super mult 

26+
 26+  si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
 si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008 

Klarisse spune:
Klarisse spune:
 fetelor voi mai beti cafea? Eu am renuntat..desi mi-e greu ca imi intrase in reflex..in ma gandesc la bebe..fiind si f cald afara, cand vom alapta nu avem sigur voie..am zis s-o tai de pe acum..
Klarisse graviduta 28+
 graviduta 28+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

kiti2205 spune:
kiti2205 spune:
 Chichi  

Am cumparat si eu 7 metri de finet alb si l-am pasat sa fie taiat si tivit, sa fac scutece.
Candva luna asta vreau sa ajung la Ikea, sa ma uit de ceva lenjerii de pat si de suport de ala de infasat. Trebuie sa mai luam si o comoda pentru hainele bebelinei, ca sa ma apuc si eu la sf lunii sa le spal, sa le calc si sa le depozitez frumos, sa fie pregatite.
Klarisse- foarte frumos numele. Noi inca nu ne-am hotarat 
Kiti,  

puiutza spune:
puiutza spune:
 Kiti foarte faine pozele....iti sta foarte bine cu ambele rochite...o nasa pe cinste! sa va traiasca finii!
Klarisse sutn convinsa ca a fost super fain la munte...cel putin din poze se vede ca ti-a priit! Foarte faina pensiunea....Si arati tot mai bine cu burtik!
Si eu am pus vreo 3 kg in concediu...simt ca explodez!
Dana  30+ cu
 30+ cu  si mami de Bobi (06.03.2006)
 si mami de Bobi (06.03.2006)

Arianna11 spune:
Arianna11 spune:
 Salutare burtici,am si eu o intrebare.....a mai avut cineva urechile infundate pana acum in sarcina? Eu sunt asa de vreo 5 zile si vad ca nu-mi mai trece,dr a zis ca poate fi de la aerul cond,dar la mine nu bate direct....o fi asta cauza sau poate fi de la sarcina?
 DD ne-a daruit o minune   27+
27+ Alesia Maria
Alesia Maria

Klarisse spune:
Klarisse spune:
 Kiti mai este timp sa va hotarati. Foarte frumoase pozele.

Eu vroiam Matei de ceva vreme insa nu reuseam sa il conving si pe sotul meu..dar am reusit si acum i se pare si lui cea mai buna alegere.
Cu hainutele si eu merg la ghici, mai cer sfaturi insa o sa vedem cat e de lungut cuculet..eu am avut 57 de cm la nastere, amandoi suntem destul de inalti deci sigur si el o sa fie..
Klarisse graviduta 28+
 graviduta 28+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

ana_25 spune:
ana_25 spune:
 PUIUTZA sunt de acord cu tine! Pantalonasii fara piciorus sunt mai ok! Acum trei luni o nascut o prietena de-a mea si bebita e lunguta si nu-i veneau hainutele de noi-nascuti cu piciorus.Si ea ii da dinaia fara picior si ii pune botosei.
KLARISSE eu am renuntat la cafea odata cu tigarile.M-am gandit ca daca tot nu fumez,la ce sa mai beau cafea? Doar s-o beau asa ....ca pe suc nu are rost.Am incercat intr-o zi sa beau o cafeluta mica si mi-a venit instantaneu pofta de tigara.Cred ca creierul le asociaza in mod automat din moment ce atatia ani am fumat la cafea. Si acum daca beau putina cafea ma doare capul!
Ana 28+
28+ Maia Elena
 Maia Elena  lu' mama
 lu' mama

Andreea82 spune:
Andreea82 spune:
 Fetelor, aratati tare bine in poze. Le-am vazut si eu acum. Nu se vede deloc pe voi ca v-ati fi ingrasat (daca voi tot spuneti asa..hmmm). 
Kiti, nici noi nu ne-am hotarat inca la nume de fetite. O tot lalaim ca nu ne punem de acord  . Ufff
. Ufff
Klarisse eu mai beau putina cafea din cana sotului. Bine, la noi cafeaua consta in 2-3 degete cafea si restul lapte pana se umple cana. 29+ cu un carucior multicolor :)
 29+ cu un carucior multicolor :)