Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 3
kiti2205 spune:
Salutare burtici! Am aparut si eu, rupta de oboseala inca dupa nunta de sambata.
Andreea - La multi ani!!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebelin/a alaturi de cei dragi tie. Pupam!!
Pun cateva poze mai tarziu si revin sa va mai povestesc una alta!
Klarisse - bine ai revenit!

Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006
Andreea82 spune:
Klarisse, bine ai revenit din concediu. Ma bucur ca ti-a priit. Vrem pozici sa te si vedem![]()
Alexuza, incearca sa te linistestii ca e mai bine si pentru tine si pentru bebe. Daca a zis doctorul ca e ok, stai cuminte in pat si relaxeaza-te. Si eu am avut scurgeri din alea in concediu si m-am panicat tare, au fost si cu putin sange la mine. Acum e totul ok. O sa fie bine, ai sa vezi.
Bebecris
.
29+ cu un carucior multicolor :)
puiutza spune:
Andreea82 La Multi Ani si toate cele bune, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de BB!
Si mi-am adus aminte ce mai vroiam sa spun: despre peridurala!
La prima nastere nu am uzat aceasta tehnica. Si m-am chinuit vreo 6 ore. Eu deobicei nu prea am dureri in menstruatie si mie mi s-au parut cam nasoale durerile. Dar atunci nu am vrut de frica sa nu ajung la forceps....exact ce spunea Maitreyi. Dar atuci am nascut la stat, acuma vreau la privat unde 95% din nasterile naturale sunt cu peridurala...si acuma intreb poate imi confirmati: am inteles ca peridurala nu e o anestezie, e de fapt o analgezie, si ca in timpul travaliului baga mai mult analgezic iar spre sf. mai putin tocmai pt. a putea impinge si pt. a putea colabora cu medicul pt. iesirea fatului. Mie mi s-a spus ca aici la Eva au forceps evident, dar ca nu a rea fost cazul sa il foloseasca decat intr-un procent foarte foarte mic - nesemnificativ. Dar ca in schimb beneficiile sunt foarte mari si pt. mama (nu mai ai dureri - te poti chiar plimba prin maternitate in timpul travaliului), dar mai ales si pt. BB - ca nemaiavand tu dureri, respiri normal si BB se oxigeneaza cum trebuie - si cica BB nascuti cu peridurala arata mult mai bine (nu mai sunt asa "stresati" de chinurile travaliului) si ca obtin scor Apgar mult mai bun. Acuma intreb si eu cunoscatoarele ----asa sa fie?
Eu imi faceam griji ca nu voi putea naste la Eva daca dr va fi de garda la stat cand ma apuca pe mine, si dr m-a asigurat ca daca se intampla asa pot merge la stat la el, si ca imi asigura el si peridurala (la stat nu prea o folosesc). Deci vorbea de ea de bine.
Dana
30+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
chichiutza spune:
Puiutza mercik de idee. Eu am avut probleme cu quelle, in sensul ca unele comenzi au ajuns dupa 3 luni, altele niciodata!
Multa bafta la eco! Nu cred ca fie daca intrati toti 3, asa mi se pare normal! Asteptam vesti bune!
Cristina
28+
puiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Puiutza mercik de idee. Eu am avut probleme cu quelle, in sensul ca unele comenzi au ajuns dupa 3 luni, altele niciodata! Multa bafta la eco! Nu cred ca fie daca intrati toti 3, asa mi se pare normal! Asteptam vesti bune!![]() Cristina 28+ |
Asa pateam si eu mai demult, dar am facut comanda cam acum 2 luni special pt. aceste prelungitoare de sutiene si ...surpriza in max 0 sapt. au ajuns...ca nu stiam ce colet trebuie sa ridic de la posta..nu ma asteptam sa ajunga asa repede. Just to know.....! Cred ca se cam inchide Quelle si nemaiavand multa marfa si implicit multe comenzi se miscau mai repede.

Dana
30+ cu
Klarisse spune:
Se incarca acum pozele in albumel.
Puiutza bafta la eco, sa vii cu vesti bune.
Ma uitam ce mari am crescut fetelor, se apropie momemntul cu pasi repezi..
. Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa fim sanatoase si sa aducem bebeii pe lume in siguranta.
Klarisse
graviduta 28+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
donna79 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Donna oops! Treci la Clexane atunci! Nu-i bai, dar niste intepaturi! O sa fie bine! ![]() |
Chichi merci. Mi-e cam frica, sincera sa fiu. Crezi ca m-o intelege dr daca ii cer recomandare de repaus? Suficient ma streseaza situatia asta, nu mai pot sa ma tarasc si la job. Oricum stau degeaba aici si ar mai fi inca 2 saptamani.
Puiutza multumesc, eu eram cu temperatura in camera. Deci la 22 grade poate dormi linistit fara caciulita? ca asta era dilema...
Klarisse welcome back! Felicitari pentru bebe grasun!
Alexuza stai usor, nu poate fi rau

Fug sa vad pozele noi...
Donna
28+ cu
puiutza spune:
| citat din mesajul lui donna79 Puiutza multumesc, eu eram cu temperatura in camera. Deci la 22 grade poate dormi linistit fara caciulita? ca asta era dilema... Donna 28+ cu ![]() |
Eu zic ca fara probleme... eu nu i-am pus deloc caciulita in cap. Mai e o chestie...e bine sa ii faci baita in camera unde si doarme. La baita trebuie sa fie 25-26 grade in camera si pe urma reduci. Si atunci e oricum mai caldut dupa baita in camera si pe cand revine la 22 e ok si pt. BB. Oricum cel mai bine iti "spune" bebe cum vrea sa ii fie, trebuie doar sa testezi. Dar incercarile sa fie cu pasi mici!
Dana
30+ cu
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Anuta poate vine la noapte junghiul! o fi la intalnire! ![]() Cristina 28+ |
Din partea mea.....Nici nu trimisai bine mesajul,ca o si venit!

Ana
28+
Maia Elena
lu' mama