Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 12
kiti2205 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_25
Ii buuunnn!!! ![]() pai nu era mai ieftin vecinu??![]() Ana 28+ Maia Elena lu' mama |
Se pare ca nu a mai contat
Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Ana oaaaaaa ce poveste! Sotul meu nu cred ca s-ar baga! El e mai circumspect asa, ii e mila! ![]() Cristina 28+ |
Eu nu l-am intrebat pe al meu sot daca ar face asta! O sa-l intreb de curiozitate sa vad ce zice! Cred ca o sa-i pice fata!

o sa zica ca-s nebuna!Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
| Citat: | ||
Eu nu l-am intrebat pe al meu sot daca ar face asta! O sa-l intreb de curiozitate sa vad ce zice! Cred ca o sa-i pice fata! ![]() o sa zica ca-s nebuna!Ana 28+ Maia Elena lu' mama |
Doar n-o sa te ia de sanatoasa si sa zica ca asta-i practica!

Cristina
28+
chichiutza spune:
Ramasei singurik? M-am plikti! Vreau sa citesc un sirop si n-am! Unde gasesc eu romante de-astea de ev mediu cu conti si contese? Ce probleme am la ora asta!!!
Cristina
28+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Ramasei singurik? M-am plikti! Vreau sa citesc un sirop si n-am! Unde gasesc eu romante de-astea de ev mediu cu conti si contese? Ce probleme am la ora asta!!! ![]() Cristina 28+ |
Si eu singurica, dar la lucru...
Iti plac benzile desenate? Ca eu sunt fan manga si am cateva site-uri unde le poti citi online. Au si de alea siropoase
Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
citat din mesajul lui kiti2205
Si eu singurica, dar la lucru... Iti plac benzile desenate? Ca eu sunt fan manga si am cateva site-uri unde le poti citi online. Au si de alea siropoase Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Imi plac! Ia sa vedem!
Da'tu ce cauti la scarbici la orele astea?

Cristina
28+
Buburuza_10 spune:
Kiti, Klarisse, fffff frumoase sunteti!!!!
Klarisse, bine ai venit! Frumoasa pensiune, frumoase poze si frumoasa graviduta!!!
Crina, felicitari pentru domnisoara!!! Sa dea Dumnezeu sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa si sa ajungi cu bine la 40 de sapt!
Mie mi-e foaaaaaaaaame si ma doare degetelul asta albastru!!!
32+ 
alexuza spune:
Eu nu l-am intrebat pe al meu sot daca ar face asta! O sa-l intreb de curiozitate sa vad ce zice! Cred ca o sa-i pice fata! ![]() o sa zica ca-s nebuna!Ana 28+ Maia Elena lu' mama |
Al meu sot deja glumeste ca una a lui una a lu' fisa
de fapt sper sa glumeaasca si sa nu se bata cu fata

Burtica de
33 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
Buburuza_10 spune:
Am incarcat si eu primele 2 poze pe picassa... Pozele sunt cu Sofia, dar am sa caut 1-2 poze si cu mama lu' Sofia :))
32+ 
alexuza spune:
CRINUTA felicitari pentru grasuna , lasa ca o vezi data viitoare in actiune
Si despre col nu ti-a zis nimic ?
Burtica de
33 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA