Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 13
kiti2205 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chichiutza
Imi plac! Ia sa vedem! Da'tu ce cauti la scarbici la orele astea? ![]() Cristina 28+ |
Poftiti de aici www.onemanga.com
La capitolul sirop, suspans si vampiri, recomand www.onemanga.com/Vampire_Knight/" target="_blank">Vampire Knight
La capitolul doar siropeala www.onemanga.com/Ai_Hime_Ai_to_Himegoto/" target="_blank">asta
Si, dc iti plac, in rest, te descurci tu. Oricum, mie mi se par fenomenale pentru neuronul insarcinat, ca ma amuza si ma relaxeaza
Si plec acum, uite, inchid calculatorul

Ne auzim.
Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kiti2205
Poftiti de aici www.onemanga.com La capitolul sirop, suspans si vampiri, recomand www.onemanga.com/Vampire_Knight/" target="_blank">Vampire Knight La capitolul doar siropeala www.onemanga.com/Ai_Hime_Ai_to_Himegoto/" target="_blank">asta Si, dc iti plac, in rest, te descurci tu. Oricum, mie mi se par fenomenale pentru neuronul insarcinat, ca ma amuza si ma relaxeaza Si plec acum, uite, inchid calculatorul ![]() Ne auzim. Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Sarumanukaaa!
Pai asa dom'le ce oameni sunt aia de te tin pana la ora asta pe scaun?
Cristina
28+
Buburuza_10 spune:
Chichi 
Am incarcat inca 2 poze. Pozele sunt facutein ultima mea vizita in tara, pe 15 mai, la nunta fratelui meu. Acum arat cu 2 luni mai rotunda! ![]()
32+ 
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Chichi ![]() Am incarcat inca 2 poze. Pozele sunt facutein ultima mea vizita in tara, pe 15 mai, la nunta fratelui meu. Acum arat cu 2 luni mai rotunda! 32+ ![]() |
Ce gravidut frumusel!

De ce-oi zice tu ca esti rotund?
Cristina
28+
maitreyi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Ce gravidut frumusel! ![]() De ce-oi zice tu ca esti rotund?![]() Cristina 28+ |
uite-o cum i se vad claviculele de grasa ce-i

si la mine se vedeau asa prin liceu

-----
Mami de
roza +
30 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
Buburuza_10 spune:
Chichi, May3, va multumesc mult si va
. Am pus 18 kg pana acum si cred ca mai pun vreo 4 pana in septembrie.
In poze eram cu vreo 4-5 kg mai slabuta decat acum...
32+ 
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Chichi, May3, va multumesc mult si va . Am pus 18 kg pana acum si cred ca mai pun vreo 4 pana in septembrie. In poze eram cu vreo 4-5 kg mai slabuta decat acum... 32+ ![]() |
deci inainte de sarcina aveai vreo 40?
haidi bre ca acolo nu iti dau mai mult de 50 -----
Mami de
roza +
30 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ana_25 spune:
Buna sara doamnelor!!
Moamaaaa BUBURUZO ce grasana esti!Curge soncu' da pa tine nu alta!
Arati ff bine!! Unde zici ca te-ai ingrasat? Cred ca in buzunare! Esti f frumoasa!
si Sofia e scumpica foc!!
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexuza
Al meu sot deja glumeste ca una a lui una a lu' fisa de fapt sper sa glumeaasca si sa nu se bata cu fata ![]() ![]() Burtica de 33 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
Pun pariu ca l-ar bate fica-ta daca ar atenta la tzatza ei!

Ana
28+
Maia Elena
lu' mama